Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 22 February 2009 - 14:47

Posted 22 February 2009 - 16:13
Posted 22 February 2009 - 16:44
prison break: "palaiokostas' revenge".Παλαιοκώστας iz back:hahaha:
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 22 February 2009 - 16:51
Παλαιοκώστας iz back:hahaha:
Look up in the sky!
It's a bird!
It's a plague!
IT'S ME!
Posted 22 February 2009 - 17:01
Posted 22 February 2009 - 17:17
Posted 22 February 2009 - 18:44
Επισης τι στο διαλο παιζει με τον Gouken.....Aν τοσο καιρο ηταν ζωντανος τωρα του ρθε να εμφανιστει....
Ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι ρολο βαρανε μερικοι και αν τους εχωσαν απλα για τα ματια του κοσμου.Ελπιζω δηλαδη να υπαρχει καποιο κινητρο στον Balrog,τον Βlanka και διαφορους αλλους να παρουν μερος και να υπαρχει καποιο back story και οχι μια παρωδια ending ξερω γω.To street fighter alpha ειχε φοβερη ιστορια,με διαλογους,αναπτυξη χαρακτηρων,backstorys και τεραστια απολαυστικα endings.To 2 και το 3 οχι και τοσο.
Τεσπα θα παω μια απο αυτες τις μερες να το αγορασω να δω τι λεει....Oι κριτικες παντως λενε τα καλυτερα οποτε περιμενω σιγουρα ενα καλο συστημα μαχης προσφερομενο για απειρους αγωνες στο διπλο.Απλα εγω ειμαι περιεργος και απαιτω κατι παραπανω οπως μια ιστορια της προκοπης....Αντε να δουμε...

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 22 February 2009 - 21:25
αν μπορουσα να βρω που ειναι θα πηγαινα μαζι του για να γινω εκπαιδευομενος του
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 22 February 2009 - 23:44
Ναι αλλά ο Bison πέθανε στο 2 άρα τι θες να πεις μ'αυτό?@Hanzo
Για τον Bison που είπες, το καινούργιο Street Fighter είναι χρονολογικά ανάμεσα στο 2 και 3.
Το story του 4 είναι μπακάλικο,αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν είναι τόσο καλό σε όλους τους άλλους τομείς.Nαι το ξερω αυτο αλλα υποτιθεται πως ο Bison ειναι κατι παραπανω απο νεκρος απο το 2 και επειτα.....Ο akuma εξαφανισε την ψυχη του οποτε ειναι αδυνατον για αυτον να αλλαξει σωμα οπως συνεβη μετα το alpha.Επισης ετσι συνεχιζεται η αναζητηση για εκδικηση του Guile και της Chun Li που εχουν χασει φιλο και πατερα αντιστοιχα εξαιτιας της Shadallou.
Επισης τι στο διαλο παιζει με τον Gouken.....Aν τοσο καιρο ηταν ζωντανος τωρα του ρθε να εμφανιστει....
Ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι ρολο βαρανε μερικοι και αν τους εχωσαν απλα για τα ματια του κοσμου.Ελπιζω δηλαδη να υπαρχει καποιο κινητρο στον Balrog,τον Βlanka και διαφορους αλλους να παρουν μερος και να υπαρχει καποιο back story και οχι μια παρωδια ending ξερω γω.To street fighter alpha ειχε φοβερη ιστορια,με διαλογους,αναπτυξη χαρακτηρων,backstorys και τεραστια απολαυστικα endings.To 2 και το 3 οχι και τοσο.
Τεσπα θα παω μια απο αυτες τις μερες να το αγορασω να δω τι λεει....Oι κριτικες παντως λενε τα καλυτερα οποτε περιμενω σιγουρα ενα καλο συστημα μαχης προσφερομενο για απειρους αγωνες στο διπλο.Απλα εγω ειμαι περιεργος και απαιτω κατι παραπανω οπως μια ιστορια της προκοπης....Αντε να δουμε...
Posted 23 February 2009 - 02:42
ο παλαιοκωστας ειναι θεος
αν μπορουσα να βρω που ειναι θα πηγαινα μαζι του για να γινω εκπαιδευομενος του
Δεν είναι αυτός θεός,οι αστυνόμοι είναι άχρηστοι

Posted 23 February 2009 - 03:17
αλλά είναι γαμάτος που κάθε φορά το σκάει απο τη φυλακή
είναι τραγική η ηλιθιότητα των μπάτσων
Posted 23 February 2009 - 04:06
Posted 23 February 2009 - 04:13
Justin.tv - TRASH_YOUR_TV2 "H.264": entertainment comedy conan heroes lost movies music office rock smallville
Posted 23 February 2009 - 04:23
Tσιμπάτε το...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=fFcGqQPSpUs[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=o2nVP28vfu4[/media]

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.