Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#22351 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 19 February 2009 - 22:05

ΓΡΑΠΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!

Η ΚΟΛΑΣΗ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ - Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΛΩΣ... 'ΕΓΡΑΨΕ' !!!

Η κόλαση

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί μια απάντηση που δόθηκε σε ενδιάμεσες εξετάσεις/ προόδους στη χημεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Η ερώτηση είχε ως εξής και βαθμολογούταν με έξτρα βαθμούς:
Η Κόλαση είναι εξώθερμη ή εσώθερμη;
(στη χημεία ή εξώθερμη δίνει θερμότητα ενώ η άλλη απορροφά).

Οιπερισσότεροι φοιτητές έδωσαν απαντήσεις παρέχοντας αποδείξειςβασισμένες στο Νόμο του Boyle (ένα αέριο ψύχεται όταν μεγαλώνει ο όγκοςκαι θερμαίνεται όταν συμπιέζεται) ή κάτι παρόμοιο.

Ωστόσο, ένας έγραψε τα εξής:

Πρώτονπρέπει να γνωρίζουμε αν ο όγκος της κόλασης αυξάνεται προς το χρόνο.Επομένως χρειάζεται να ξέρουμε το ρυθμό με τον οποίο οι ψυχές εισρέουνστην κόλαση και το ρυθμό με τον οποίο διαφεύγουν.
Νομίζωότι μπορούμε ασφαλώς να υποθέσουμε ότι όταν μια ψυχή πάει στην κόλαση,δεν πρόκειται να φύγει. Επομένως, δεν διαφεύγουν ψυχές. Τώρα για τοπόσες ψυχές μπαίνουν, ας δούμε πόσες διαφορετικές θρησκείες υπάρχουνσήμερα στον κόσμο. Οι περισσότερες από αυτές δηλώνουν ότι αν δεν είσαιοπαδός τους, τότε θα πας στη κόλαση. Εφόσον υπάρχουν περισσότερες απόμία τέτοια θρησκεία και εφόσον οι άνθρωποι ανήκουν σε περισσότερη απόμία θρησκεία, τότε μπορούμε να εξαγάγουμε το συμπέρασμα ότι όλες οιψυχές πάνε στην κόλαση. Και όπως έχουν οι ρυθμοί γεννήσεων και θανάτων,θα πρέπει να αναμένουμε ότι ο αριθμός των ψυχών στην κόλαση θα αυξηθείεκθετικά.

Τώρα,ο λόγος για τον οποίο εξετάζουμε το ρυθμό αλλαγής του όγκου τηςκολάσεως, είναι γιατί ο Νόμος του Μπόυλ δηλώνει ότι για να παραμείνεισταθερή η θερμοκρασία και η πίεση στην κόλαση, ο όγκος της πρέπει νααυξάνεται αναλόγως με τις ψυχές που προστίθενται. Αυτό μας δίνει 2περιπτώσεις:

1.Εάνη Κόλαση διαστέλλεται με πιο αργό ρυθμό από αυτόν με τον οποίοεισέρχονται ψυχές, τότε η θερμοκρασία και η πίεση θα αυξάνονται μέχρινα σκάσει η Κόλαση και να ξεχυθούν οι ψυχές.

2.Εάνη Κόλαση διαστέλλεται με ρυθμό πιο γρήγορο από τη αύξηση των ψυχών,τότε η θερμοκρασία και ή πίεση θα πέφτουν μέχρι να παγώσουν τα καζάνιατης.

Ποιά από τις 2 περιπτώσεις ισχύει??

Αναποδεχθούμε το αξίωμα το οποίο μου είπε η Τερέζα όταν ήμουν πρωτοετής,ότι ."Θα πρέπει να παγώσει η Κόλαση πριν κοιμηθούμε μαζί". και ανσυνθεωρήσουμε και το γεγονός ότι χθες το βράδυ όντως κοιμήθηκα μαζίτης, τότε . ισχύει ηδεύτερη υπόθεση και επομένως είμαι σίγουρος ότι η Κόλαση είναι εξώθερμη και ότι ήδη έχει παγώσει.

Απόρροιααυτής της θεωρίας είναι ότι η κόλαση, αφού έχει παγώσει, άρα δενδέχεται άλλες ψυχές και επομένως έχει εκλείψει.... αφήνοντας μόνο τονΠαράδεισο. Αυτό με τη σειρά του αποδεικνύει την ύπαρξη ενός ΘεϊκούΌντος, το οποίο εξηγεί γιατί χθες το βράδυ η Τερέζα φώναζε συνεχώς:"Θεέ μου, Θεέ μου".

Αυτός ο φοιτητής πήρε το μοναδικό 'Α'.

:hahaha::hahaha::hahaha::nod:
Posted Image
Spoiler:

#22352 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 February 2009 - 22:07

Kennyyyyyyyyyyyyyy

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#22353 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 19 February 2009 - 22:09

ο τυπας τα εσπασε!
αν ειναι να περναμε ετσι τα μαθηματα τοτε θα γραφω και εγω μλκιες!!! :P
Posted Image

#22354 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 February 2009 - 22:10

Με φώναξε κανείς;

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#22355 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 19 February 2009 - 22:14

Posted Image

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#22356 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 19 February 2009 - 22:26

Πεθανα στο φαι και στο κρασι

#22357 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 19 February 2009 - 22:29

Δεν αντέχω άλλο απο το πρωί μου χει στείλει 15 μηνύματα οτι πρέπει να ανανεώσω τον χρόνο ομιλίας μου.Όποτε θέλω θα τον ενημερώσω αμαν πια:madtodeath:

Να του πεις ότι τέλειωσε;:nosey:

Σε καμιά βδομάδα κάνει πρεμιέρα το καινολυργιο Street Fighter με την ιστορία της Chun Li. Άντε να δούμε.:stubborn:
Posted Image

#22358 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 February 2009 - 00:46

gore warning
Spoiler:

i think i'm in love!! :nbleed:

Posted Image

#22359 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 20 February 2009 - 00:59

Το καινουργιο Street Fighter εχει παρει ως τωρα φοβερες κριτικες απο το Αμερικα παρολο που ειναι χοντρο και ασχημο.

Θα το παρω ετσι κι αλλιως γιατι οι ανθρωποι της Capcom ηταν αρκετα εξυπνοι να προσθεσουν μερικους αλφαδες γιατι θα πηζαμε στην κρεατινη αν μεναμε με τους κλασικους.

Επισης μου την εδωσε που ξαναεσκασε μυτη σαν να μην συμβαινει τιποτα ο Bison......
Aυτος δεν υποτιθεται οτι ειχε φαει Shun Goku Satsu μαπα......η ψυχη του δεν θα επρεπε καν να υπαρχει......

Η Crimson Viper δραπετευσε απο την επαυλη του καθηγητη Xavier.
O Rufus ειναι απλα απαραδεκτος.
Ο El Fuerte συνεχιζει την μοδα των λουτσαδορων που αρχισε το DoA και το Virtua Fighter.
O Abel ειναι οκ.

Αντε να δουμε.Ελπιζω τα καλυτερα.....
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#22360 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 20 February 2009 - 10:52

Πεθανα στο φαι και στο κρασι

Spoiler:

Λατρευω την τσικνοπεμπτη.. Ειναι η μοναδικη μερα του χρονου που οι περισσοτερες σαλονικιες ανακαλυπτουν τα nekomimi...

:wooi2:

Παντως δεν προσεξα κανα πληρες cosplay να κυκλοφορει στους δρομους.
Posted Image

#22361 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 20 February 2009 - 11:50

Το καινουργιο Street Fighter εχει παρει ως τωρα φοβερες κριτικες απο το Αμερικα παρολο που ειναι χοντρο και ασχημο.

Θα το παρω ετσι κι αλλιως γιατι οι ανθρωποι της Capcom ηταν αρκετα εξυπνοι να προσθεσουν μερικους αλφαδες γιατι θα πηζαμε στην κρεατινη αν μεναμε με τους κλασικους.

Επισης μου την εδωσε που ξαναεσκασε μυτη σαν να μην συμβαινει τιποτα ο Bison......
Aυτος δεν υποτιθεται οτι ειχε φαει Shun Goku Satsu μαπα......η ψυχη του δεν θα επρεπε καν να υπαρχει......

Η Crimson Viper δραπετευσε απο την επαυλη του καθηγητη Xavier.
O Rufus ειναι απλα απαραδεκτος.
Ο El Fuerte συνεχιζει την μοδα των λουτσαδορων που αρχισε το DoA και το Virtua Fighter.
O Abel ειναι οκ.

Αντε να δουμε.Ελπιζω τα καλυτερα.....

Ρε εγώ μιλάω για την ταινία:frozen:

Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)
Posted Image

#22362 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 February 2009 - 12:27

Ρε εγώ μιλάω για την ταινία:frozen:

Street Fighter: The Legend of Chun-Li (2009)

το
ΤΟ
ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OH MY FACKING GOD!!!!!!!!!!!!! Παίζει ο Taboo απο τους black eyed peas...
My cunt is dripping που λέει και η Mono

Επίσης είδα και αυτό Iron Will: SSSSTRRREEEEEEET FIGHTEEERRRRRR FOUR-or-or...

τι είναι αυτό νέο παιχνίδι;

Edited by Erisadesu, 20 February 2009 - 12:33.

#22363 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 February 2009 - 13:28

Sequel to American McGee's Alice coming to PC, consoles in 2009
OMG
OMG
OMG

Spoiler:

YESSssss!!!
*sorry αλλά μόνο άναρθρες κραυγές μπορώ να βγάλω για αυτό το παιχνίδι*

Posted Image

#22364 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 20 February 2009 - 13:59

Sequel to American McGee's Alice coming to PC, consoles in 2009
OMG
OMG
OMG

Spoiler:

YESSssss!!!
*sorry αλλά μόνο άναρθρες κραυγές μπορώ να βγάλω για αυτό το παιχνίδι*

:terror2::terror2::terror2::terror2:

me.must.have.

ελπιζω να ειναι αληθεια.
δεν φορτωνει τη σελιδααααα...:nanana:

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#22365 Akis1988

Akis1988

*Don't be like me*

• Banned
  • 1 posts

Posted 20 February 2009 - 14:16

Γεια σας!!!! Ειμαι καινουργιος εδω και μου αρεσει πολυ εδω! Ειμαι λατρης των pokemon και εφτιαξα ενα forum για αυτα οπου εχουμε μαχες,ανταλαγες,γυμναστηρια,ellite four,τουρνουα και πολλα αλλα.ειμαστε σχεδον 700 μελη αλλα μονο δυο ατομα ειμαστε ελληνες και αυτο με στεναχωρει. αν θελει καποιος απο εδω που τον αρεσουν τα ποκεμον ας ερθει στην παρεα μας. αυτο ειναι το λινκ The Emerald Rain ευχαριστω γιατον χρονο σας και καλη συνεχεια σε αυτο που κανετε!