Αμα ηταν καθε ατομο που εμπαινε στο σιτε να του καναν μυνηση ολη μεσα θα ειμασταν
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 00:22
Αμα ηταν καθε ατομο που εμπαινε στο σιτε να του καναν μυνηση ολη μεσα θα ειμασταν
Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)
Πατα εδω

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 07:36
ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝτάξει μωρέ ανήλικος είσαι μη φοβάσαι.Μπορεί να τη γλιτώσεις.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 10:15
Μερικές φορές εμείς οι έλληνες δεν έχουμε το θεό μας.
Από το site των Nightwish:
09.05.2007 - Nightwish-concert hoax!
Somebody in Greece is making promotion for a Nightwish-show next June. There is even a poster of that "concert". That concert is a hoax, so DON´T buy tickets for that show! English translation from that poster goes:
"NIGHTWISH launch their world tour, beginning with Greece, and will proudly present their brand new "mystery" singer SONTRA...
Saturday, June 23rd, 2007
Lycabettus Theatre
Doors open at 19:30
Show starts at 21:30
Ticket Price: 40 Euros"
So once again: All that text is so called bullshit
Γαμώτο... Το είχα δει και εγώ και χάρηκα...

Anyway, σε 10 μέρες ακριβώς θα έχουμε το Eva, εντάξει είμαστε....

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 13:12
Κρίμα, οι μαύρες είναι πιο όμορφες
και γρουσούζες εννοείται...Αφου είπε ότι τον προσπέρασε μία μαύρη γάτα στο δρόμο σημαίνει ότι έχει γρουσουζιά για 2 χρόνια...Ευτυχώς που εγώ έχω άσπρο γατάκι με μαύρη ουρά και πανευτυχώς που δεν θα με γρουσουζέψει...

Anyway, σε 10 μέρες ακριβώς θα έχουμε το Eva, εντάξει είμαστε....
Spoiler:
Καμία πληροφορία γιαυτό ?Με τέτοια γραφικά και εικόνα μου ακούγεται περιπέτειας.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 13:38
O_OΚαμία πληροφορία γιαυτό ?Με τέτοια γραφικά και εικόνα μου ακούγεται περιπέτειας.
O_o
o_O
O_O
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 14:29
CD από συγκρότημα είναι.Καμία πληροφορία γιαυτό ?Με τέτοια γραφικά και εικόνα μου ακούγεται περιπέτειας.

Βαριέμαι να διαβάζω Άλγεβρα~

~ Στορμ ~
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 14:54
O_O
O_o
o_O
O_O
CD από συγκρότημα είναι.
Βαριέμαι να διαβάζω Άλγεβρα~
~ Στορμ ~
Τι να κάνω εγώ ο άνυρωπος βρε κορίτσια ??? Νόμιζα ήταν anime με τέτοια γραφικά...Τέλος πάντων...καλή διασκέδαση...
Storm κοπελια μου κι εγώ βαριόμουν να διαβάζω άλγεβρα γιατί δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα μαθηματικά παλιότερα...
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 16:49
Βασικά, εγώ μια χαρά τα πάω με την Άλγεβρα~ Είναι όμως που είχα έναν τέλειο καθηγητή στο πρώτο τετράμηνο και τι να σου πω; Τέλεια ξέρω το πρώτο κεφάλαιο~ Τέλος πάντων, από τις 5 μέχρι τώρα έχω διαβάσει εξισώσεις και συστήματα β' βαθμού και μου μένει μόνο η αναγωγή εξισώσεων και συστημάτων σε εξισώσεις β' βαθμού και το πρόσημο τριωνύμου (που δεν θα το διαβάσω γιατί το ξέρω καλόλ~)Τι να κάνω εγώ ο άνυρωπος βρε κορίτσια ??? Νόμιζα ήταν anime με τέτοια γραφικά...Τέλος πάντων...καλή διασκέδαση...
Storm κοπελια μου κι εγώ βαριόμουν να διαβάζω άλγεβρα γιατί δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με τα μαθηματικά παλιότερα...
~ Στορμ ~
The chummy dangos hold their hands together and make a big, round ring
They build a town on the dango planet and everyone laughs together
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 16:59
εχω μεινει σχεδον σε ολα τα μαθηματα σχετικα με μαθηματικα στη σχολη
i suck

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 17:17
Φιλολογικά sucks big time. Ανάλογα τη μέρα του καθηγητή παίρνεις και τον ανάλογο βαθμό. Αν έχεις καπνίσει τπτ πρίν πας να γράψεις πάντως όλο και κάτι θα γράψεις!

She's incredible math (Scott Matthew & Tim Jensen - Lithium Flower)
Rather feel pain than nothing at all (Three Days Grace - Pain)
Chains: Gainax tribute || Share_The_Rare
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 17:47
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 17:59
Math rulez. Πάντα 1+1 κάνει 2. Εκτός και αν είσαι geek οπότε κάνει 10.
Φιλολογικά sucks big time. Ανάλογα τη μέρα του καθηγητή παίρνεις και τον ανάλογο βαθμό. Αν έχεις καπνίσει τπτ πρίν πας να γράψεις πάντως όλο και κάτι θα γράψεις!
Λάθος 1+1 μπορεί να κάνει 2,11,10,ένα και ένα αλλά και 0(γι'αυτό δεν είμαι σίγουρος) σύμφωνα με ένα καθηγητή στη σχολή μου.Και αν θεωρείς αυτό που είπα κουλό που να ακούσεις κάτι άλλα που λέει.Γι'αυτό και στο μάθημα του υπάρχει πάντα μονοψήφιος αριθμός φοιτητών

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 18:07
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 18:18
*i actually like binary math...unlike classic math*
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2007 - 18:18