Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#21466 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 January 2009 - 18:15

Αυτά τα 2 δεν πάνε μαζί. :nosey:

lol απο το στομα μου το πηρες

qzMHWHd.png

#21467 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 11 January 2009 - 18:40

LOL ρε fingol, έχω δει αλλά μέχρι και το πρώτο φίλερ μετά το Soul Society, αν θυμάμαι πριν λίγο καιρό από το Bleach είχα δει και ότι φιλερς Ναρούτο είχα [185] οπότε δε μου πήγαινε να δώ και του Bleach -_______- , νταξει για το Ippo φτου μου/shame etc. Εσύ πλακι μου έχεις δει κανά initial d ή στα χει leecharei όλα ο ξάδερφος, γιατί τον είδα και μεγάλη "φαγάνα" [για θύμισέ μου πόσα επεισόδια one piece in a row :terror2:]
rsrGbGx.gif

#21468 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 11 January 2009 - 19:42

επειδη μου αρεσουν τα οργια ( η λεξη δεν ειναι πονηρη , οι ανθρωποι ειναι ) :
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#21469 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 11 January 2009 - 19:50

Εσύ πλακι μου έχεις δει κανά initial d ή στα χει leecharei όλα ο ξάδερφος, γιατί τον είδα και μεγάλη "φαγάνα" [για θύμισέ μου πόσα επεισόδια one piece in a row :terror2:]

Άσε, με το Initial D έφαγα πακέτο...ενώ είχα τα dvd αλλά δεν το είχα δει, τα δάνεισα σε ένα ''φίλο''. Αυτός τα κράτησε για κάμποσο καιρό και μία μέρα επήλθε και μία οριστική ρήξη στη ''φιλία'' μας και έμειναν εκεί τα dvd.:uhh:
Εννοείτε ότι δεν ήθελα να τον ξαναδώ, οπότε προτιμώ να τα ξαναπάρω από αλλού παρά να του τα ζητήσω πίσω.
Όσο για τον ξάδερφο, αυτά δεν λέγονται δημόσια. Είναι υπερμαραθωνιοδρόμος στην θέαση anime!!!:burningbe3:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#21470 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 January 2009 - 21:56

Παιδιά, ξέρετε αν στη Φυσική Κατεύθυνσης 3ης Λυκείου διδάσκουν το κεφάλαιο της Κβαντομηχανικής? Το τελευταίο κεφάλαιο δηλαδή.

#21471 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 11 January 2009 - 22:01

Δεν νομίζω, δεν σου φτάνει η θερμοδυναμική :P
rsrGbGx.gif

#21472 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 January 2009 - 22:02

Οχι... δεν το διδασκουν.. .εκτος αν κανανε την 3η 2 χρονια... μπας και καταφερει ποτε κανεις να μαθει ολα τα μαθηματικα...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#21473 SirJim

SirJim

lurking

• Members
  • 587 posts

Posted 11 January 2009 - 22:19

Παιδιά, ξέρετε αν στη Φυσική Κατεύθυνσης 3ης Λυκείου διδάσκουν το κεφάλαιο της Κβαντομηχανικής? Το τελευταίο κεφάλαιο δηλαδή.

Στην κατεύθυνση, σίγουρα όχι. Κάνουμε ταλαντώσεις, κύματα, μηχανική στερεού σώματος κρούσεις και φαινόμενο doppler. Τα υπόλοιπα είναι εκτός. Για γενικής δεν ξέρω-δεν τη δίνω.

user4670_pic4840_1219234016_zpsbe79b943.

#21474 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 January 2009 - 22:28

Out. Δεν διδάσκεται .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#21475 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 11 January 2009 - 22:34

Κρίμα...

#21476 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 11 January 2009 - 22:35

κανε ολα τα αλλα και μετα μας λες αν θα το ηθελες και αυτο στην υλη...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#21477 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 11 January 2009 - 22:45

Κβαντομηχανικη και θεωρια της σχετικοτητας κοιτουσα λιγο προχτες και δε καταλαβαινα χριστο, τπτ :)

Posted Image

#21478 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 11 January 2009 - 23:24

εγώ από την θεωρία τις σχετικότητας μόνο στην ελαφρός απλουστευμένη έκδοση μπορώ να καταλάβω 2-3 πράγματα χωρίς καμιά απολύτως βοήθεια , εδώ οι φυσικοί τις εποχής του δεν τον καταλάβαιναν :P
Posted Image

#21479 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 12 January 2009 - 09:04

Η HOL τον παίρνει.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#21480 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 12 January 2009 - 10:02

...και που τον δίνει;:hmmm:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image