Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#21346 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 05 January 2009 - 03:34

ROFLMAO...Καλα ετσι πρεπει να ειναι ανετα 10χρονων?Αλλα και τοσο να ειναι ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ?:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#21347 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 05 January 2009 - 04:48

Για να κανουμε μια γρηγορη σφυγμομετρηση:bike:
Αν σβηστουν οι τελευταιες 10-15 σελιδες της μαυρης τρυπας (εξαιρουμενων ισως των ευχων για την νεα χρονια) θεωρειτε οτι θα χαθει τιποτα το σημαντικο?

Plz answer honestly:smokingg:

#21348 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 05 January 2009 - 06:16

Ναι, τα σχόλιά μου για την Αυστραλία.

BTW γάζωσαν αστυνομικό με καλάσνικοφ στην Αθήνα, οπότε προβλέπω την Πέμπτη στη συνέλευσή μας να γίνεται χαμός, kukuku. Γλέντια πάλι με τον καινούριο μήνα.
Posted Image

#21349 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 05 January 2009 - 10:18

απο συνταγες, παιχνιδακι. εχουμε μεγαλη... γκαμα:tensai:

το μονο που μενει ειναι να τα πνιξουμε:wis:

Zauk, την αντίστοιχη φωτογραφία σε παρακαλώ. Ξέρεις εσύ...

κονικλο

Ρε φίλε, πόσα χρόνια μιλάμε προσπαθούσα να θυμηθώ αυτή τη λέξη. Ρωτούσα και ξαναρωτούσα πως λέγεται το μέρος που εκτρέφουν κουνέλια, και κανένας δεν θυμόταν.

BTW γάζωσαν αστυνομικό με καλάσνικοφ στην Αθήνα, οπότε προβλέπω την Πέμπτη στη συνέλευσή μας να γίνεται χαμός, kukuku. Γλέντια πάλι με τον καινούριο μήνα.

Και αυτή η πράξη ενισχύει την θεωρία περί κατευθυνόμενων επεισοδίων. Δεν την είχα αναπτύξει, επειδή μου φαινόταν πολύ ακραία, αλλά όσο πάει ενισχύεται. Είναι σαν να άφησαν τον κόσμο να κάνει γιορτές, να ψωνίσει και να χαρεί, και με το που τελειώνουν οι γιορτές, γίνεται πάλι ένα επεισόδιο για να πέσει λίγο λαδάκι στη φωτιά. Για να ακούσετε ολόκληρη τη θεωρία μου, θα πρέπει να αναμένεται λίγο ακόμα. Αν δεν σας ενδιαφέρει η θεωρία μου, είστε ελεύθεροι να την κάνετε.

#21350 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 05 January 2009 - 11:15

Και αυτή η πράξη ενισχύει την θεωρία περί κατευθυνόμενων επεισοδίων. Δεν την είχα αναπτύξει, επειδή μου φαινόταν πολύ ακραία, αλλά όσο πάει ενισχύεται. Είναι σαν να άφησαν τον κόσμο να κάνει γιορτές, να ψωνίσει και να χαρεί, και με το που τελειώνουν οι γιορτές, γίνεται πάλι ένα επεισόδιο για να πέσει λίγο λαδάκι στη φωτιά. Για να ακούσετε ολόκληρη τη θεωρία μου, θα πρέπει να αναμένεται λίγο ακόμα. Αν δεν σας ενδιαφέρει η θεωρία μου, είστε ελεύθεροι να την κάνετε.

Ειμαι πολυ περιεργος να ακουσω αυτη τη θεωρια. Γιατι μας κρατας σε αγωνια? Παντως την δικια μου απαντηση/κριτικη να την θεωρεις δεδομενη..
Posted Image

#21351 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 January 2009 - 13:28

ερωτηση. ισχυει οτι εχουν αποκλεισει περιοχες γυρω απο το συμβαν στην αθηνα ?

#21352 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 05 January 2009 - 14:14

διάβασα ότι έχουν αποκλίσει όλα τα εξάρχια και κάνουν ντου σε μαγαζιά.
έχουν πιάσει γύρω στα 100(!) άτομα
λένε ότι τους περισσότερους τους άφησαν

#21353 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 05 January 2009 - 14:26

Zauk, την αντίστοιχη φωτογραφία σε παρακαλώ. Ξέρεις εσύ....

Sorry φιλε Namida,το ειχα ξεχασει τελειως....
Here...
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#21354 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 06 January 2009 - 00:13

Για όλους τους wii καμμένους

FLATMII streams games to your Wii, via USB - Engadget
rsrGbGx.gif

#21355 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 06 January 2009 - 02:50

Youtube Video

Youtube Video

#21356 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 06 January 2009 - 17:38

επειδή έχω κάτσει σχεδόν 2 ώρες να το ψάχνω , και μάλλον φταίει ότι είμαι άσχετος , θα ήθελα να ρωτήσω άμα ξέρεις κανείς από πού μπορώ να αγοράσω τη σειρά Sky Doll . Έχει τυπωθεί το πρώτο τεύχος στα ελληνικά αλλά δεν προχωράει και πολύ το πράγμα και λέω να πάρω τα άλλα δυο στα αγγλικά . Έχω βρει μερικά site που πουλάνε, αλλά είναι μόνο για Αμερική … :sigh2:
Posted Image

#21357 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 06 January 2009 - 18:01

οι simpsons στα καλυτερα τους (αν και το μονταζ του τυπου ειναι χαλια)[media]http://www.youtube.com/watch?v=2m5QaGf8SYA[/media]
η μουσικη ειναι απο το επισοδειο.

#21358 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 06 January 2009 - 18:09

Έχουν βγεί μόνο τρία από ότι λέει το wikipedia το 4ο ετοιμάζετε, επίσης το δεύτερο αν θυμάμαι καλά είχε βγεί σε τεύχη του 9, οπότε άμα μπορείς να βρείς σε ποια και να πάς μοναστηράκι να τα αγοράσεις [50 λεπτά :P] Τέσπα τα χει το amazon

Amazon.com: sky doll: Books
rsrGbGx.gif

#21359 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 06 January 2009 - 20:20

ευχαριστώ πολύ :)
Posted Image

#21360 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 06 January 2009 - 21:59

Akinator, the Web Genius

Μου βρήκε ακριβώς τους χαρακτήρες όσες φορές κι αν το έκανα!!!!!!!!!!!!!!:terror2::terror2:

Posted Image