Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 01 December 2008 - 02:37
Υπάρχει πιθανότητα στις 5-6 Δεκεμβρίου να λυθεί το πρόβλημα, ωστόσο δεν είναι σίγουρο.
Posted 01 December 2008 - 18:33
Posted 01 December 2008 - 18:33
Posted 01 December 2008 - 22:01
Μα υπαρχει μεσα απ'τους ανθρωπους ακομα,οσα χρονια και να περασουν αυτη η γλωσσα δεν παρακμαζει,ειδικα στην Θεσσαλονικη που μιλανε ολοι μεταξυ τους ποντιακα...Στις αλλες περιοχες ναι,ειναι αλλιως τα πραγματα και παρακμαζει,ομως ελα που οι προπαπουδες μου 100+ χρονια στην Γεωργια και τα ποντιακα τους δεν τα ξεχασανε καθολου[και τους ευχαριστω για αυτο]...πως μπορεί να υπάρχει η ποντιακή γλώσσα
όταν τα ποντιακά κείμενα είναι ελάχιστα;?
Για αραίκα πραματα,ας μην εβγάλουμε την πση μας...
Και η πιο διασημη Ποντιακη φραση...."Στα κάκαλα'μ"
Posted 01 December 2008 - 22:07
Μα υπαρχει μεσα απ'τους ανθρωπους ακομα,οσα χρονια και να περασουν αυτη η γλωσσα δεν παρακμαζει,ειδικα στην Θεσσαλονικη που μιλανε ολοι μεταξυ τους ποντιακα...Στις αλλες περιοχες ναι,ειναι αλλιως τα πραγματα και παρακμαζει,ομως ελα που οι προπαπουδες μου 100+ χρονια στην Γεωργια και τα ποντιακα τους δεν τα ξεχασανε καθολου[και τους ευχαριστω για αυτο]...
Για αραίκα πραματα,ας μην εβγάλουμε την πση μας...
Και η πιο διασημη Ποντιακη φραση...."Στα κάκαλα'μ"
Ναι ρε πούλιμ, όμως τεμόν τα ποντιακά η γιάγιαν απο την γεωργία και εγρικά τα.
ενώ εγώ καταλαβαίνω τι λέει αυτή δεν με καταλαβαίνει.
Posted 01 December 2008 - 22:13
Ναι,αραίκο πρόβλεμαν εχω και εγω,αλλα ντο να εφτάς?Αβακα ετρανηναμε,και αβακες την προφορά επέραμε,Ναι ρε πούλιμ, όμως τεμόν τα ποντιακά η γιάγιαν απο την γεωργία και εγρικά τα.
ενώ εγώ καταλαβαίνω τι λέει αυτή δεν με καταλαβαίνει.
Επισης ειναι απειρες οι λεξεις που δεν ξερω,τις ακουω απ'την γιαγια μου και μενω
Posted 01 December 2008 - 22:14
Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:56.
Posted 01 December 2008 - 22:21
Ναι,αραίκο πρόβλεμαν εχω και εγω,αλλα ντο να εφτάς?Αβακα ετρανηναμε,και αβακες την προφορά επέραμε,
Επισης ειναι απειρες οι λεξεις που δεν ξερω,τις ακουω απ'την γιαγια μου και μενω
τώρα με το αβάκα εννοείς αδάκα εδώ
ή αβάκα όπως αβούτος δηλαδή αυτός...?
Posted 01 December 2008 - 22:31
Εξέχασα τον τόνο ο Baka...τώρα με το αβάκα εννοείς αδάκα εδώ
ή αβάκα όπως αβούτος δηλαδή αυτός...?
Αδακά εδώ εννωουσα...
Posted 01 December 2008 - 23:08
για να μην ξεκινησω καινουργιο θεμα ποια εταιρια παροχης ιντρνετ εχετε εσεις και ποια πιστευετε πως ειναι η καλυτερη?
ADSLgr Online Community
Posted 02 December 2008 - 00:37
Ή γίνεται μόνο σε μένα και πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;
Πχ σήμερα στα Ιαπωνικά έκανα ένα κείμενο σχετικά με το Tanabata και όταν γύρισα σπίτι έβαλα να δω ένα επεισόδιο από ένα anime και το επεισόδιο ήταν αφιερωμένο στο Tanabata:dazed:
Ή πχ μια φορά είχα πάει ταχυδρομείο και μια υπάλληλος έμοιαζε πολύ με μια συμμαθήτρια μου από το γυμνάσιο την οποία είχα να δω 4-5 χρόνια και με που το σκέφτηκα ότι μοιάζουν μετά από 1-2 λεπτά έσκασε μύτη στο ταχυδρομείο αυτή η συμμαθήτρια
Και γενικά μου συμβαίνουν συχνά τέτοια,πχ όταν έκανα αγγλικά παλιά μερικές φορές που δεν ήθελα να κάνω μάθημα τύχαινε και με έπαιρνε η καθηγήτρια και το ακύρωνε
In other news:
Not as revealing as a complete nude.Not covering everything like a coat.An exquisite expression of art that uses the minimal amount of polyester.A cool color theme that was intended to display a sense of seriousness...ends up letting others be tempted by immorality.School swimsuits.To say they are one of the wonders of the world wouldn't be inaccurate.
Σοφά λόγια