Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 16 November 2008 - 19:35
30Gb Manga all gone gone Τ_Τ
........................
...............
.....
...
.
_| |ο
|
|
|
|
|
|
V
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LxQgXgS5G3c&feature=related[/media]
Spoiler:
no need to thank me
Posted 16 November 2008 - 20:11
άσε ρε, μου λένε για νέα παιχνίδια και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάω όποτε βλέπω τις κριτικές του zero punctuation. Αφού τις προάλλες βρήκα αυτό και μόνο που δεν έπαθα εγκεφαλικό απο τη πόρωση
Youtube Video
Ξέρω ότι υπάρχει και τόπικ για βίντεο ειδικά, απλά αυτό έπρεπε να βγεί εδώ, είναι το παραπονό μου
απιστευτο !!!
το πρωτο παιχνιδι για πλειστεισον που πηρα !!! τρομερο παιχνιδι για την εποχη .... αλλα μτο εδωσα σε εναν φιλο μου και αυτος φροντισε να το ''χασει'' με τροπο ...
Posted 16 November 2008 - 23:15
ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...
μα γιατι τοσο μισος για τους Κορεατες? οκ, κι εγω νιωθω οτι θα τσιριξω ετσι και βγαλουν για 453953458308530η φορα δακρυβρεχτο drama με τον πρωταγωνιστη να πεθαινει απο καρκινο στα φρυδια στην αγκαλια της παρανομης αγαπημενης του η οποια νομιζε οτι ειναι αδερφη του ενω στην πραγματικοτητα ειναι τελικα μολις κατα 1/200 related, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να καταφευγουμε σε ακροτητες...
Posted 16 November 2008 - 23:22
[media]http://www.youtube.com/watch?v=LxQgXgS5G3c&feature=related[/media]
Spoiler:
Σε μαπατρία εννοούσα.
Αλλα οκ το βρήκε άλλος για μένα.
Posted 17 November 2008 - 01:06
Yeah, πολύ καλό παιχνίδι πράματι. Εμένα το δικό μου πρώτο ήταν το Gran Turismo και μετά το Fifa 99, τρίτο το Spyro the dragonαπιστευτο !!!
το πρωτο παιχνιδι για πλειστεισον που πηρα !!! τρομερο παιχνιδι για την εποχη .... αλλα μτο εδωσα σε εναν φιλο μου και αυτος φροντισε να το ''χασει'' με τροπο ...
Posted 17 November 2008 - 01:56
Κοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...μα γιατι τοσο μισος για τους Κορεατες? οκ, κι εγω νιωθω οτι θα τσιριξω ετσι και βγαλουν για 453953458308530η φορα δακρυβρεχτο drama με τον πρωταγωνιστη να πεθαινει απο καρκινο στα φρυδια στην αγκαλια της παρανομης αγαπημενης του η οποια νομιζε οτι ειναι αδερφη του ενω στην πραγματικοτητα ειναι τελικα μολις κατα 1/200 related, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να καταφευγουμε σε ακροτητες...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 17 November 2008 - 02:06
Κοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...
καταφερατε να κάνετε τον νταντε να νιώθει κάπως έτσι.....
[media]http://uk.youtube.com/watch?v=2XBbJFLU9dY[/media]

Posted 17 November 2008 - 04:07
Ποία αληθοφάνεια ??? !!! το θέμα είναι απλά να τούς ρίχνεις Κινέζους, Κορεάτες, σκύλους, γάτες, γέρους, παιδιά, εξωγήινους , δεινοσαύρους, παραφραστικά όντα, ζόμπι, βαμπίρ, αγριογούρουνα , το καναρίνι του γείτονα , Rei hatters ,Pocemon ... Το θέμα είναι να ρίχνεις σε μια ποικιλία πραμάτων και να σκάνε με διαφορετικό τρόπο XDDDDDΚοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...
Posted 17 November 2008 - 04:23
Κοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...
ok, thanx a lot for the info, μπηκα στο νοημα! ^^
πριν κανετε οτιδηποτε παντως, στειλτε μου μια σωους και αβλαβεις τον lee joon ki και τον Jaejoong των dbsk και μετα καντε ο,τι θελετε...ευχαριστω!
Posted 17 November 2008 - 04:30
http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatdudeinthesuede/animenia/2501-ffvii-advent-children

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 17 November 2008 - 05:37
[media] http://www.youtube.com/watch?v=RNDI6FszmoU&feature=related[/media]
Posted 17 November 2008 - 08:33
Γράφεις επανειλημμένα με κεφαλαία γράμματα και χρησιμοποιείς ρατσιστικές ιδεολογίες προς άλλους λαούς (συγκεκριμένα για τους Κορεάτες και τους εξωγήινους!) και πρέπει να σου δώσω 10% warn...Κοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...
In other news, αυτό πρέπει να ήταν και το τελευταίο μου post στο anime.gr
Κάτω η χούντα των admins!!! Ζήτω η 17η Νοεμβρίου!
Επόμενη ανακοίνωση anime.gr...
Bye bye Fingo, we will miss you (NOT)
Λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων ο όχι και τόσο αγαπητός μας mod Fingolfin αναγκάστηκε να μας αφήσει.....κτλ....κτλ....
by Dante80.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 17 November 2008 - 09:02
In other news,σχετικά με το video που παρέθεσε ο dante,πραγματικά εν έτη 2008 (σύντομα 2009) έχω σιχαθεί να βλέπω ανθρώπους να εκθειάζουν το ff7.Ναι,καλο ήταν,πολύ καλο,αλλα ΞΕΚΟΛΛAΤΕ ΤΟ ΚEΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜEΣΑ,EΧΟΥΝ ΠΕΡAΣΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ,12 ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜEΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠO ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦOΡΗΣΕ.ΥΠAΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛYΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚA ΣHΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛYΤΕΡΟ ΣΕΝAΡΙΟ,AΝΤΕ ΠΑIΞΤΕ ΚAΝΑ AΛΛΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟ IΔΙΟ ΒΙΟΛI:burningbe3: