Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#19966 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 16 November 2008 - 19:22

30Gb Manga all gone gone Τ_Τ
........................
...............
.....
...
.
_| |ο
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#19967 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 November 2008 - 19:35

Noname

30Gb Manga all gone gone Τ_Τ
........................
...............
.....
...
.
_| |ο

|
|
|
|
|
|
V

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LxQgXgS5G3c&feature=related[/media]

Spoiler:

no need to thank me

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#19968 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 16 November 2008 - 20:11

άσε ρε, μου λένε για νέα παιχνίδια και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να γελάω όποτε βλέπω τις κριτικές του zero punctuation. Αφού τις προάλλες βρήκα αυτό και μόνο που δεν έπαθα εγκεφαλικό απο τη πόρωση

Youtube Video

Ξέρω ότι υπάρχει και τόπικ για βίντεο ειδικά, απλά αυτό έπρεπε να βγεί εδώ, είναι το παραπονό μου :nanana:

απιστευτο !!!
το πρωτο παιχνιδι για πλειστεισον που πηρα !!! τρομερο παιχνιδι για την εποχη .... αλλα μτο εδωσα σε εναν φιλο μου και αυτος φροντισε να το ''χασει'' με τροπο ...:nosey:
Posted Image Posted Image

#19969 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 November 2008 - 23:15

ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΚΟΡΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...:burningbe3:

μα γιατι τοσο μισος για τους Κορεατες? οκ, κι εγω νιωθω οτι θα τσιριξω ετσι και βγαλουν για 453953458308530η φορα δακρυβρεχτο drama με τον πρωταγωνιστη να πεθαινει απο καρκινο στα φρυδια στην αγκαλια της παρανομης αγαπημενης του η οποια νομιζε οτι ειναι αδερφη του ενω στην πραγματικοτητα ειναι τελικα μολις κατα 1/200 related, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να καταφευγουμε σε ακροτητες...

Posted Image

Spoiler: &#33909

#19970 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 November 2008 - 23:22

[media]http://www.youtube.com/watch?v=LxQgXgS5G3c&feature=related[/media]

Spoiler:

Σε μαπατρία εννοούσα. :terror2:

Αλλα οκ το βρήκε άλλος για μένα. :burningbe3:

HnH5aB0.jpg

#19971 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 16 November 2008 - 23:30

αφήστε τα μίση και αργήστε το

#19972 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 17 November 2008 - 01:06

απιστευτο !!!
το πρωτο παιχνιδι για πλειστεισον που πηρα !!! τρομερο παιχνιδι για την εποχη .... αλλα μτο εδωσα σε εναν φιλο μου και αυτος φροντισε να το ''χασει'' με τροπο ...:nosey:

Yeah, πολύ καλό παιχνίδι πράματι. Εμένα το δικό μου πρώτο ήταν το Gran Turismo και μετά το Fifa 99, τρίτο το Spyro the dragon :nanana: και μετά δε θυμάμαι. Αλλά ρε, τι ωραίο που 'ταν να 'σαι 9+ και να σε σοκάρουν όλα αυτά. Θυμάμαι όταν είχα πρωτοπαίξει Silent Hill και Resident Evil 2..... great times :nanana::if:
Posted Image

#19973 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 November 2008 - 01:56

μα γιατι τοσο μισος για τους Κορεατες? οκ, κι εγω νιωθω οτι θα τσιριξω ετσι και βγαλουν για 453953458308530η φορα δακρυβρεχτο drama με τον πρωταγωνιστη να πεθαινει απο καρκινο στα φρυδια στην αγκαλια της παρανομης αγαπημενης του η οποια νομιζε οτι ειναι αδερφη του ενω στην πραγματικοτητα ειναι τελικα μολις κατα 1/200 related, αλλα δεν ειναι λογος αυτος να καταφευγουμε σε ακροτητες...

Κοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...:burningbe3:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#19974 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 17 November 2008 - 02:06

Κοίτα, είναι τεχνικό ζήτημα. Αν το crysis είχε Λιβεριανούς και κουτάβια τότε θα έγραφα πως ΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΒΙΑ!!...ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΑΜΩΤΟ?...:burningbe3:

καταφερατε να κάνετε τον νταντε να νιώθει κάπως έτσι.....

[media]http://uk.youtube.com/watch?v=2XBbJFLU9dY[/media]

:uhh:
Posted Image
Spoiler:

#19975 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 November 2008 - 04:07

Ποία αληθοφάνεια ??? !!! το θέμα είναι απλά να τούς ρίχνεις Κινέζους, Κορεάτες, σκύλους, γάτες, γέρους, παιδιά, εξωγήινους , δεινοσαύρους, παραφραστικά όντα, ζόμπι, βαμπίρ, αγριογούρουνα , το καναρίνι του γείτονα , Rei hatters ,Pocemon ... Το θέμα είναι να ρίχνεις σε μια ποικιλία πραμάτων και να σκάνε με διαφορετικό τρόπο XDDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#19976 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 17 November 2008 - 04:23

ok, thanx a lot for the info, μπηκα στο νοημα! ^^
πριν κανετε οτιδηποτε παντως, στειλτε μου μια σωους και αβλαβεις τον lee joon ki και τον Jaejoong των dbsk και μετα καντε ο,τι θελετε...ευχαριστω!

Posted Image

Spoiler: &#33909

#19977 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 17 November 2008 - 04:30

In other news...

http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatdudeinthesuede/animenia/2501-ffvii-advent-children

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#19978 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 17 November 2008 - 05:37

http://www.youtube.com/watch?v=PByVzgVNP68&feature=related

[media] http://www.youtube.com/watch?v=RNDI6FszmoU&feature=related[/media]
Posted Image Posted Image

#19979 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 November 2008 - 08:33

Γράφεις επανειλημμένα με κεφαλαία γράμματα και χρησιμοποιείς ρατσιστικές ιδεολογίες προς άλλους λαούς (συγκεκριμένα για τους Κορεάτες και τους εξωγήινους!) και πρέπει να σου δώσω 10% warn...

In other news, αυτό πρέπει να ήταν και το τελευταίο μου post στο anime.gr :nanana:.
Κάτω η χούντα των admins!!! Ζήτω η 17η Νοεμβρίου!

Επόμενη ανακοίνωση anime.gr...
Bye bye Fingo, we will miss you (NOT)
Λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων ο όχι και τόσο αγαπητός μας mod Fingolfin αναγκάστηκε να μας αφήσει.....κτλ....κτλ....
by Dante80.

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#19980 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 17 November 2008 - 09:02

Go Fingo,οι καταπιεσμένοι mods σε στηρίζουμε:bike:

In other news,σχετικά με το video που παρέθεσε ο dante,πραγματικά εν έτη 2008 (σύντομα 2009) έχω σιχαθεί να βλέπω ανθρώπους να εκθειάζουν το ff7.Ναι,καλο ήταν,πολύ καλο,αλλα ΞΕΚΟΛΛAΤΕ ΤΟ ΚEΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜEΣΑ,EΧΟΥΝ ΠΕΡAΣΕΙ 12 ΧΡΟΝΙΑ,12 ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜEΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠO ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦOΡΗΣΕ.ΥΠAΡΧΟΥΝ ΠΑΙΧΝIΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛYΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚA ΣHΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛYΤΕΡΟ ΣΕΝAΡΙΟ,AΝΤΕ ΠΑIΞΤΕ ΚAΝΑ AΛΛΟ ΠΑΙΧΝIΔΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΤΟ IΔΙΟ ΒΙΟΛI:burningbe3::burningbe3::burningbe3: