Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#19456 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 24 October 2008 - 23:28

Πφφ, μικροπραγματα Kenny, αν θες να δεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ eyecancer, δες αυτο:drink:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=6cNS-15blQI&feature=related[/media]

qzMHWHd.png

#19457 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 25 October 2008 - 00:28

εχω κατεβασει τα επισοδεια soul eater απο τους rumbel και ειναι mkv αρχεια και καθως τα βλεπω καποιες φορες δεν μου βγαζει υποτιτλους οταν μιλανε. αυτο συμβαινει σε ολα τα επισοδεια. μηπως φταει το προγραμμα gom player που χρησιμοποιω???
Posted Image

#19458 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 25 October 2008 - 00:58

εχω κατεβασει τα επισοδεια soul eater απο τους rumbel και ειναι mkv αρχεια και καθως τα βλεπω καποιες φορες δεν μου βγαζει υποτιτλους οταν μιλανε. αυτο συμβαινει σε ολα τα επισοδεια. μηπως φταει το προγραμμα gom player που χρησιμοποιω???

Απ'οτι βλεπω στο Anidb δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα με τα releases των Rumbel. Καλου-κακου δοκιμασε κανενα player ακομα, πχ VLC Player.

Edited by Adventurer, 25 October 2008 - 01:09.

Posted Image

#19459 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 25 October 2008 - 01:02

Δλδ απλως μερικές φορές δεν σου βγάζει υπότιλους, αλλα τον περισσότερο καιρό είναι οκ? Ε τότε θα πρεπει να μην υπάρχουν οι υπότιτλοι(φταιει το group δλδ). Τουλ εμενα δεν μου έχει τύχει πότε κάτι τέτοιο.

In other news το Hopkins υπέγραψε συνεργασία με την ιατρικη πατρων!!!:oo::terror2::burningbe3: (δλδ η μεγαλυτερη ιατρικη σχολή του κόσμου, αν δεν το έχει ακούσει κάποιος απο το grey's anatomy) Βεβαια κάποιος πλουσιος Ελληνας της διασπορας εβαλε το χεράκι του με μια δωρεά, αλλα και πάλι το γεγονός δεν αλλάζει! Θα ερχονται καθηγητες απο εκει και δικοι μας αντιστοιχα θα πάνε στο Αμερικα. Αρχικα θα είναι για τους μεταπτυχιακους, αλλα είναι πιθανον να διευρυνθει η συνεργασία και σε κλινικο επιπεδο.
Παω για διαβασμααααααααααααααααα! BIG CHANCE.

#19460 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 25 October 2008 - 01:30

Οι Rumbel κάνουν μακράν την καλύτερη δαυλιά στην σειρά ως τώρα αν και έχουν μένει πίσω γιατί δεν έχουν το Soule Eater ως κύριο τους Project.
Και τα 25 επεισόδια που κατέβασα από το group δεν είχαν κανένα πρόβλημα , χρησιμοποιώ cccp και media player classic.
To vlc έχει πρόβλημα με μεγάλες ή περίεργες ή χρωματιστές γραμματοσειρές και συνήθως τις αντιμετωπίζει «με τον τρόπο του» ίσος ο gom player να τα παίζει και αυτός XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#19461 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 October 2008 - 05:32

Η ώρα είναι 06.32. σε λίγο ξημερώνει. Έίμαι ολομόναχος στο φόρουμ:bahhh:
Ξαφνικα....όλοι εξαφανίστηκαν...ακούω φωνές. οι πόρτες κλείνουν μόνες τους. νομίζω πως βλέπω σκιές να περνάνε δίπλα μου.:colddd:
έχω ακούσει πολλα για αυτό το φόρουμ. αρχίζω να πιστεύω πως είναι στοιχιομένο...:uhh:

δεν ξέρω αν ώς το ξημέρωμα θα είμαι ζωντανός η θα βρεθεί ένα παγωμένο κουφάρι.:frozen:

Α!!!!!....κάτι ακούω...μια φωνή...

-Ποιος είσαι? α....Α!!!.. τι θες απο μ.... βοηθ.......ααααααααααααα:dazed:
Posted Image
Spoiler:

#19462 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 October 2008 - 05:38

MΠΟΥ!!!!! You re dead!:kill4u::roar:

:kakaka::hihi2:

#19463 Seirios

Seirios

Έκτακτος νεαρός...

• Members
  • 776 posts

Posted 25 October 2008 - 05:45

MΠΟΥ!!!!! You re dead!:kill4u::roar:

:kakaka::hihi2:

:deadga6::deadga6:
Posted Image
Spoiler:

#19464 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 25 October 2008 - 07:44

the best comedy ever....

Posted Image Posted Image

#19465 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 25 October 2008 - 08:32

Η ώρα είναι 06.32. σε λίγο ξημερώνει. Έίμαι ολομόναχος στο φόρουμ:bahhh:
Ξαφνικα....όλοι εξαφανίστηκαν...ακούω φωνές. οι πόρτες κλείνουν μόνες τους. νομίζω πως βλέπω σκιές να περνάνε δίπλα μου.:colddd:
έχω ακούσει πολλα για αυτό το φόρουμ. αρχίζω να πιστεύω πως είναι στοιχιομένο...:uhh:

δεν ξέρω αν ώς το ξημέρωμα θα είμαι ζωντανός η θα βρεθεί ένα παγωμένο κουφάρι.:frozen:

Α!!!!!....κάτι ακούω...μια φωνή...

-Ποιος είσαι? α....Α!!!.. τι θες απο μ.... βοηθ.......ααααααααααααα:dazed:

Posted Image
rsrGbGx.gif

#19466 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 25 October 2008 - 10:23

κατεβασε το k-lite να βρεις την υγεια σου.

#19467 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 25 October 2008 - 11:54

κατεβασε το k-lite να βρεις την υγεια σου.

And banned for an eternity from teh [irc] internetz :P

Μήπως είναι too uber το release από άποψη απαιτήσεων και το πισακι :uhh: σου δε τραβάει, συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις συμβαίνουν αυτά που λές [περίεργες καθυστερήσεις, εξαφανίσεις υπότιτλων κλπ]
rsrGbGx.gif

#19468 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 25 October 2008 - 11:57

ευχαριστω για την βοηθεια. το cccp τι ειναι??? εχετε καναν media player να προτεινετε???

@hazuki. το σκεφτηκα και αυτο αλλα δεν νομιζω γιατι το pc μου δεν ειναι τοσο χαλια. τουλαχιστον σε αλλα επισοδεια δεν αντιμετωπιζα προβλημα.
Posted Image

#19469 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 October 2008 - 13:14

το cccp τι ειναι???

Κάτι που θα κατεβάσεις αμέσως αφού διαβάσεις αυτό το ποστ.

Combined Community Codec Pack

HnH5aB0.jpg

#19470 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 25 October 2008 - 13:24

ευχαριστω για την βοηθεια. το cccp τι ειναι???

Aυτό :

[media]http://steveprutz.com/sp/cccp.jpg[/media]

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.