Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 15:42
Και επίσης ο άνθρωπος θέλει να έχει αλλαγές δεν γίνεται να είναι συνέχεια κολημένος στα ίδια, δεν ξέρω πόσα χρόνια το χρησιμοποιώ το Merlin για νικ.
Άσε που γράφτηκα στο φόρουμ άλλο νικ ήθελα να βάλω αλλά βαριόμουνα να βρω όποτε έβαλα το Merlin για εύκολη λύση.
Και μην ανησυχείς, όλα θέμα συνήθειας είναι, με τον καιρό θα το μάθεις.

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 18:35
Δηλαδή εγώ που είμαι ακόμα 20 να αρχίσω να ανησυχώ;Και να τι παθαίνει κανείς όσο μεγαλώνει...
Ανυπομωνώ να μεγαλώσω κι άλλο...

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 19:01
EDIT:
Γιατί στην τελευταία σελίδα από:Ecchi Slice of School Life... , δηλαδή εδώ δεν φαίνονται οι υπογραφές; (πάντα βρίσκει κανείς κάτι για να κάνει spam:kill4u:)
Είναι ένα mod που εγκαταστήσαμε..σκοπός του να μειώσει το βάθος της σελίδας, δείχνωντας μόνο μια φορά την sig των μελών ανά σελίδα. Ταυτόχρονα θα βοηθήσει πολύ τα παιδιά που δουλεύουν με μικρότερες αναλύσεις, μιας και για να συμμετέχουν στην συζήτηση σκίζουν το scroll button του mouse τους για να προσπεράσουν τα πανιά που βάζουμε για sig...

...
Λίζα το ξέρω πως κάνεις χιούμορ, αλλά το να βλέπουν και τα μικρά παιδιά που μπαίνουν στο thread "τον παίρνει" και "τον παίρνει" δεν είναι ότι καλύτερο. Ένα warning στην κυρία, plz mind your language...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 19:18
Λίζα το ξέρω πως κάνεις χιούμορ, αλλά το να βλέπουν και τα μικρά παιδιά που μπαίνουν στο thread "τον παίρνει" και "τον παίρνει" δεν είναι ότι καλύτερο. Ένα warning στην κυρία, plz mind your language...
ναι αλλά μόνο εγώ παίρνω warning εδώ μέσα.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 19:21
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 19:22
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 20:07
Και ο DjDragon:hihi2:
εντάξει βάλε το μαχαίρι πιο βαθιά Jiraya.

όσο για σένα Quaja Θα δεις θα δεις.

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 22:18
το να βλέπουν και τα μικρά παιδιά που μπαίνουν στο thread "τον παίρνει" και "τον παίρνει" δεν είναι ότι καλύτερο
someone hasn't been to a net cafe lately to listen to the colourful vocabulary that our gifted 10 year olders use on a daily basis...

and keep your fonts away from me!

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 22:31
Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαδώσουμε περισσότερο!
someone hasn't been to a net cafe lately to listen to the colourful vocabulary that our gifted 10 year olders use on a daily basis...![]()
and keep your fonts away from me!

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 22:49
Το γεγονός ότι δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να διαδώσουμε περισσότερο!
Κάνουν τα μάτια μου πουλάκια (λόγω ώρας) ή όντως δεν έχεις ούτε ένα ορθογραφικό?
Dear GOD

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2007 - 22:52
Κάνουν τα μάτια μου πουλάκια (λόγω ώρας) ή όντως δεν έχεις ούτε ένα ορθογραφικό?
Dear GOD
Ε ρε τι κάνει το γράψιμο στα ελληνικά σε msn και forums!!

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 08:10
Σίγουρα;
ή...
omg Που μπορώ να τα βρώ αυτά;
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 10:11

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2007 - 11:27
ναι αλλά μόνο εγώ παίρνω warning εδώ μέσα.
Nαι μην ανησυχεις τσιμπησα και γω μια ψιλολογοκρισια για ενα videακι Beverly Hills που εβαλα!