Γιατι δεν ερχεστε να το συζητησετε στο καταλληλο thread ρε παιδες;
Ναι ελάτε, να κλάψουμε παρέα.
Posted 06 October 2008 - 12:05
Posted 06 October 2008 - 12:08

Posted 06 October 2008 - 14:14
)
Posted 06 October 2008 - 14:35
2 Qs;
1. Πριν το φορμάτ είχα κρατήσει το αρχείο με τα βοοκμαρκς του Φούφη (ακα Firefox).
Τώρα εγκατέστησα τον Φούφη 3, έκανα overwrite το file αλλά δεν βλέπει τα βοοκμαρκς.
Πρέπει να τα ξαναφτιάξω από την αρχή ή υπάρχει κανα "κόλπο" για να μην πεδεύομαι;
2. Το desktop icon στο task bar
(![]()
)
εξηφανίσθει (δικιά μου βλακεία αλλά τέσπα).
Επειδή με βόλευε εκεί, υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω;
Το δεξί κλικ -> Εμφάνιση ντέσκτοπ απορρίπτεται.
Posted 06 October 2008 - 15:12
1. Αν εχεις κανει overwrite ενα αρχειο πανω σε καποιο αλλο .... τοτε δυστυχως το προηγουμενο χαθηκε... Μια καλη λυση για τα bookmarks λεγεται foxmarks
2. Μια καλη λυση ειναι πανε C:\Documents and Settings\Rushifazu Airu\Desktop και κανε shortcut αυτο το φακελο. Μετα παρε το εικονιδιο του shortcut και βαλτο στην task bar.
Posted 06 October 2008 - 16:07
Posted 06 October 2008 - 18:43
1. Δεν κατάλαβες.
Κράτησα το παλιό αρχείο με τα βοοκμαρκς από τον firefox 2.κάτι, έκανα φορμάτ (δλδ χάθηκαν όλα), εγκατέστησα τον Φούφη 3, και έκανα overwrite το παλιό αρχείο πάνω στο καινούριο του 3, το άδειο.
Αν το ανοίξω μου βγάζει όλες τις bookmarked σελίδες αφού είναισ ε μορφή html, αλλά αν πατήσω το Bookmarks στον Firefox δεν μου τα εμφανίζει.
Μπέρδεμα. @_@
Posted 06 October 2008 - 21:35
untitled.JPG 41.9KB
57 downloads

Posted 06 October 2008 - 21:40
Posted 06 October 2008 - 21:45
Πάω κι εγώ σαν καλό παιδάκι να κατεβάσω το νέο επεισόδιο του Detroit Metal City και τι να δω...;
1,7 δισεκατομμύρια seeders και 1,8 δισεκατομύρια leechers!!!!
Μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτό πραγματικά ισχύει ή έχει τρελαθεί το βατραχάκι του Azureus, γιατί αν ισχύει τότε μιλάμε για την πιο διάσημη σειρά ever (είτε anime είτε όχι)!!!
Ιδού και οι αποδείξεις....
[ATTACH]1339[/ATTACH]
Posted 06 October 2008 - 21:52
Πάω κι εγώ σαν καλό παιδάκι να κατεβάσω το νέο επεισόδιο του Detroit Metal City και τι να δω...;
Μπορεί να μου πει κάποιος αν αυτό πραγματικά ισχύει ή έχει τρελαθεί το βατραχάκι του Azureus, γιατί αν ισχύει τότε μιλάμε για την πιο διάσημη σειρά ever (είτε anime είτε όχι)!!!
[ATTACH]1339[/ATTACH]

Posted 06 October 2008 - 21:53
To βατραχάκι σου δεν είναι καλά μάλλον, στους 2011 seeds ήταν πριν από λίγο.Πάω κι εγώ σαν καλό παιδάκι να κατεβάσω το νέο επεισόδιο του Detroit Metal City και τι να δω...;
[ATTACH]1339[/ATTACH]