Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 14:25
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 14:37
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 15:21
Αυτο που θέλω είναι να σταματήσει να εκπεμπεται η ακτινοβολία(μιας και το έχω και διπλα μου σχεδον, και παραείναι κοντα για να είναι ασφαλες).
Η συχνοτητα λειτουργιας του wlan δεν προκαλει κανενα προβλημα υγειας. Η ακτινοβολια των κινητων τηλεφωνων ειναι πολυ ισχυροτερη.
Βεβαια αν σου εχει κολλησει η ιδεα.... τοτε 192.168.1.1 και σιγουρα θα βρεις καποια σχετικη επιλογη.
Σχετικα με τα προηγουμενα που ειπα παντως, δεν ειναι εντελως εξωπραγματικα. Εγω εμπαινα στο ιντερνετ με τη συνδεση ενος γειτονα που εχει αποσταση 50 μετρα απο το σπιτι μου. Και αυτο wireless του ΟΤΕ ειχε με τα default router settings. Και μαλλιστα το αστειο ηταν οτι μπορουσα να μπω στο μοντεμ του και να αλλαξω το administrator password και να τον "πεταξω" εξω. Αλλα ειπαμε η αλητεια εχει και τα ορια της
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 16:01
Αν ενα modem ειναι wireless, μπορει να απενεργοποιηθει το wireless?(ειναι αυτόματα ενεργοποιημενο?) Εγω χρησιμοποιω το καλωδιο, δεν εχω prob. Και διαβασα οτι οι πρωτες ερευνες για το WLAN είναι άσχημες...
So είναι ευκολη η απενεργοποιηση του?(το μαυρο που στελνει ο οτε εχω)
τον mike ?
nigger jokes mode off
ενας φιλος μ ειχε wireless modem κ ηθελε να το απενεργοποιησει επειδη εμπαινε ενας απο την οικοδομη του.
προσπαθησε προσπαθησε αλλα σε μια φαση ζητουσε κωδικο του modem και αυτος τον ειχε ξεχασει
οποτε το παιδι καθισε και σκεφτηκε και του ηρθε η φαεινη ιδεα
εσπασε την κεραια
ειμαι σιγουρος πως αν το κανεις κ συ σιγουρα δε θα εχεις να φοβασαι ακτινοβολια
και στην ουσια ειναι κ πολυ ευκολο να ξανακολληθει
ενα καλωδιο συνδεεις
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 17:39
Το ότι η ακτινοβολία του WLAN είναι ακίνδυνη είναι σχετικό. Η μόνη προδιαγραφή ασφαλείας είναι να είναι κάτω απο το όριο που υπερθερμαίνεται ο ενηληκας εγκεφαλος(thank god δλδ που δεν γενηθηκα προσφατα δλδ, διότι τα παιδάκια αυτής της εποχής τρώνε πολλή ακτινοβολία στον αναπτυσσόμενο εγκέφαλο τους). Ωστόσο διαβασα σε αρθρο ότι τα όρια δεν είναι αρκετά χαμηλά ώστε να προστατευομαστε απο πιο μακροπρόθεσμες βλαβες(μεταλλάξεις κλπ) Οκ και για εμενα ήταν ανησυχητικό, γιατι τουλ πίστευα ότι το wireless ήταν αβλαβες σε σχέση με τα κινητά. Αρα πιο ασφαλές μεν, αλλα παραμένει βλαβερό. Και επίσης ας αναλογιστούμε την απόσταση που έχουμε τα modem μας(μερικά εκατοστά πιο μακρυα, ούτε καν μισό μέτρο). Δεν θυμαμαι τον ορο της φυσικής(τρομαρα μου και τον είχα και στο πανεπιστήμιο), αλλά τρώμε το μισό κύμα στα μούτρα τουλ. Επισης ας αναλογιστούμε ότι στον υπολογιστή οι περισσότεροι αναλώνουμε αρκετες ώρες ημερισίως. I think it's bad.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 17:42
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 17:56
Ποια έκδοση του εμεσεν να βάλω;
Την πλας
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 18:01
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 18:03
we are all dead....Εγώ είχα δει σε μια εκπομπή που κάναν μετρήσεις για την ακτινοβολία η ραδιοκύματα τέλος πάντων πως τα λένε και παρότι το Wmodem είχε μεγάλη ήταν μόνο σε μικρή απόσταση, δηλαδή άμα είσαι σε απόσταση σχεδόν 1 μέτρου τότε είσαι μια χαρά, τώρα άμα είσαι λίγα εκατοστά τότε ...

Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 19:29
(και εγω κωδικο δεν θυμαμαι καθολου -_-, μπορει να παρω να μου τον αλλαξουν παλι)
Bασικα δε νομιζω οτι σου αλλαζει κανενας τον κωδικο.
1) Ο κωδικος της συνδεσης του ΟΤΕ δηλαδη για το username@otenet.gr λογικα θα αλλαζει μεσα απο το internet. Δεν χρειαζεται να τον αλλαξεις.
2) Ο κωδικος που καλο ειναι να αλλαξεις κατα τη γνωμη μου ειναι το username και το password του administrator του μοντεμ, δηλαδη το
username: admin
password: 1234
(φανταζομαι καπως ετσι θα ειναι το username/password)
Νταξει δεν χρειαζετα να βαλεις και κανενα extreme... απλα οχι τα default.
Καταχωρήθηκε 05 Οκτώβριος 2008 - 23:32
Sean Cullen rocks. XDThere was a woman who lived alone.
Nobody called her on the telephone.
She went into the woods one day,
Found a young chimp who had gone astray.
She took that little primate home,
So she wouldn't have to be alone.
They spent the winter together,
Warming their love despite the harshness of the winter weather.
The chimp and the woman,
Living together in a house of stone.
The chimp and the woman,
They made this house a home.
The chimp and the woman were happy then.
The chimp was safe, the woman had found a friend.
But the townsfolk heard of this bizzare affair.
They said: "How could she love a creature that is covered with hair?"
They came with axes and torches,
They burned the front and back porches,
They kicked in the door,
Shouted "Death to the chimp loving whore!"
But she was gone, no one knew where they went.
Years went by and the world span around.
Then one day a strange creature walked into town.
It came in from the wild,
It was a half human half chimp hybrid child,
And it said:
"I am the chimpy child,
I have a fortunate smile
If we could live in peace,
Then all hatred would cease.
We could live with love,
Get the blessings from above.
If we could just hold hands,
Maybe then we'd understand."
And the people...
The people...
They beat him to death with a rock.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 11:05
Τώρα το είδα... ΜΑ ΓΙΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑ;;;;;;

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 11:10
Youtube Video
OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Δεν μπορώ να το πιστέψω τι είδαν τα ματάκια μου!!!!
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 11:31
Γιατι δεν ερχεστε να το συζητησετε στο καταλληλο thread ρε παιδες;
Youtube Video
Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2008 - 11:55