Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18751 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 04 October 2008 - 20:39

Epic stuff from wikipedia

Moutza - Wikipedia, the free encyclopedia
rsrGbGx.gif

#18752 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 04 October 2008 - 21:00

Πατριωτάκια ephialtes και karkas καλό κουράγιο! BTW μάθατε για μια δολοφονία που έγινε στην πόλη? Μήπως ξέρετε το όνομα του άντρα και της γυναίκας που σκοτώθηκαν?
Ptomahawk, στο δικό μου pc που το έχω απο τα Χριστούγεννα του 2006, δεν έχω κάνω ποτέ format, και όυτε σκοπεύω στο μέλλον!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18753 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 04 October 2008 - 21:22

Πατριωτάκια ephialtes και karkas καλό κουράγιο! BTW μάθατε για μια δολοφονία που έγινε στην πόλη? Μήπως ξέρετε το όνομα του άντρα και της γυναίκας που σκοτώθηκαν?
Ptomahawk, στο δικό μου pc που το έχω απο τα Χριστούγεννα του 2006, δεν έχω κάνω ποτέ format, και όυτε σκοπεύω στο μέλλον!

Στυγερή δολοφονία στα Τρίκαλα

Δημοσιευμένη  εικόνα

04 Οκτώβριος 2008

Νεκρή μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρη της έπεσε μια 37χρονη στα Τρίκαλα η οποία δολοφονήθηκε από τον 33χρονο πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων, ο θύτης, αδυνατώντας να αποδεχθεί τον πρόσφατο χωρισμό του με τη γυναίκα, την περίμενε κάτω από το σπίτι της και όταν αυτή βγήκε λίγο πριν τις 3 μετά το μεσημέρι, άρχισαν να λογομαχούν, με αποτέλεσμα περίοικοι -μεταξύ αυτών και η έφηβη κόρη της 37χρονης- να βγουν στα μπαλκόνια τους.

Ύστερα από ώρα κι όταν πια ο καβγάς είχε φουντώσει, ο άνδρας έβγαλε ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 16 εκατοστών και άρχισε να μαχαιρώνει την 37χρονη, η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιος, μάλιστα, από τους γείτονες, εκσφενδόνισε μία γλάστρα, προκειμένου να σταματήσει τον 33χρονο, που είχε περιέλθει σε κατάσταση αμόκ.

Όταν ο δράστης κατάφερε και το θανατηφόρο τραύμα στη γυναίκα, περπάτησε μέχρι τη γωνιά του δρόμου και αυτοκτόνησε.

Πηγη: http://www.news247.gr/a/4!62571

:terror2::terror2::terror2::terror2:Τωρα το εμαθα....

Αναλυτικο αρθρο:

Διπλ� φονικ� στα Τ�ίκαλα - �εα��ς μαχαί�ωσε γυναίκα και αυτοκτ�νησε - Trikaland.gr

Στην αποπειρα δολοφονιας στο ποταμι, η μανα μου ηταν αυτοπτης μαρτυρας, πως γινεται να τον αφησαν ελευθερο μετα απο κτ τετοιο?

Edited by Ephialtes, 04 October 2008 - 21:42.

Posted ImagePosted Image

#18754 titi

titi

*Don't be like me*

• Banned
  • 75 posts

Posted 04 October 2008 - 22:07

[media]http://www.youtube.com/watch?v=1to5JO5-zfY&feature=related[/media]
Posted Image Posted Image

#18755 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 05 October 2008 - 00:15

Epic stuff from wikipedia

Moutza - Wikipedia, the free encyclopedia

πραγματικα κορυφαιο

#18756 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 05 October 2008 - 00:32

[media]http://www.youtube.com/watch?v=zhXQ5vRMVaI[/media]
Posted Image

#18757 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 October 2008 - 01:23

Format is complete.

Το πρωί όμως πρέπει να πάρω ίματζ και μετά να εγκαταστήσω όλα τα υπόλοιπα "προαιρετικά" προγράμματα και θα μου φύγει ο κώλος πάλι. :frozen:

HnH5aB0.jpg

#18758 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 05 October 2008 - 03:32

@Me loves Neliel

Spoiler:
...ήξερα τι θα με έβρισκε όταν άνοιγα λινκ σου αλλά και πάλι....
Spoiler:

Παρακαλώ παρακαλώ :canthelp:
Τα συγχαρητήρια στην Moonheart aka bubbles|it_is που πάτησε όλα τα related vids σε ένα Don Hertzfeldt που της είπα να δει.
Tensai janai,messenger da!:wis:
And btw,δεν ξέρω πως κρατιέμαι ακόμα ξύπνιος πρέπει να ρίξω τουλάχιστον κανα 12ωρο να συνέλθω...
Posted Image

#18759 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 05 October 2008 - 08:04

Καλημέρα ρεεεεεεεεεεεεεεεε ....

Δημοσιευμένη  εικόνα

[media]http://www.youtube.com/watch?v=FqGOy6YapVw[/media]
rsrGbGx.gif

#18760 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 05 October 2008 - 09:26

αυτό το [media]link[/media] είναι ότι πιο κουραστικό γιατί πρέπει να ανοίγεις ένα video στην ίδια σελίδα και δεν μπορείς να συνεχίσεις να βλέπεις,plix χρησιμοποιήστε
σχόλιο
,το μέλλον ανήκει στα tabz...

(that was by no way a form of spam:emptyonexg1:)

edit : το tw84tKlFCpY είναι ένας από τους κωδικούς των vids στο youtube,αυτό αλλάζει κάθε φορά...

#18761 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 October 2008 - 09:55

Αν ενα modem ειναι wireless, μπορει να απενεργοποιηθει το wireless?(ειναι αυτόματα ενεργοποιημενο?) Εγω χρησιμοποιω το καλωδιο, δεν εχω prob. Και διαβασα οτι οι πρωτες ερευνες για το WLAN είναι άσχημες...
So είναι ευκολη η απενεργοποιηση του?(το μαυρο που στελνει ο οτε εχω)

#18762 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 05 October 2008 - 10:29

Αν ενα modem ειναι wireless, μπορει να απενεργοποιηθει το wireless?(ειναι αυτόματα ενεργοποιημενο?) Εγω χρησιμοποιω το καλωδιο, δεν εχω prob. Και διαβασα οτι οι πρωτες ερευνες για το WLAN είναι άσχημες...

Καλησπέρα..Μπαίνεις στο interface του router..
192.168.1.1
Μόλις μπεις θα δεις αριστερά σου ένα μπλε πλαίσιο με καρτέλες..Κάπου λέει Wireless Settings..Πατάς πάνω του και μετά θα το κλείσεις από εκεί.

Λογικά θα έχει κάποια ρύθμιση το μόντεμ μέσα στο interface.

3com Απενε�γοποιηση WLAN - ADSLgr.com

-Edit-
http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/dsl_baudtec_TW263R4_3.htm
rsrGbGx.gif

#18763 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,228 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 October 2008 - 10:42

Eισαι σιγουρη οτι εχεις wireless? Γιατι για να σου το φερει ο ΟTE πρεπει να το παραγγειλεις ξεχωριστα.

Anyway. Γενικα απενεργοποιειται. Τωρα στο συγκεκριμενο μοντελο δεν ξερω. Σιγουρα θα υπαρχει καπου "broadcast ssid" αυτο βαλτο σε επιλογη disable.
Ουσιαστικα δηλαδη δεν απενεργοποιείς το wireless αλλα δεν το βλεπουν οι απεξω. *

*Φυσικα αυτο ειναι σχετικο. Αν θελει καποιος σωνει και καλα να το παραβιασει υπαρχουν τροποι. Ελπιζω βεβαια να μην εχεις τοσο nerd εχθρους!:hahaha:
Posted Image

#18764 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 05 October 2008 - 11:21

@ Hazuki: Thnks!^^ Θα προσπαθησω να το απενεργοποιησω. Αν και μπερδευτηκα τωρα με αυτα που είπε ο digitaltracker.

@ Digitaltracker: Το wireless εχω σιγουρα, το είχα διευκρινήσει στον οτε.(αλλα και να μην το ηξερα, το γραφει απεξω με τεραστια γράμματα :hahaha:)

Παντως δεν με ενδιαφερει να απαγορευσω την προσβαση στους απεξω, μιας και δεν εχω τέτοιους εχθρους. :P Αυτο που θέλω είναι να σταματήσει να εκπεμπεται η ακτινοβολία(μιας και το έχω και διπλα μου σχεδον, και παραείναι κοντα για να είναι ασφαλες).
Δλδ ουσιαστικά απλως απαγορευω την πρόσβαση, δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί εντελώς η εκπομπή? :S

#18765 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 05 October 2008 - 11:21

Ποια έκδοση του εμεσεν να βάλω;

HnH5aB0.jpg