Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#1861 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 May 2007 - 20:23

http://www.oddcast.com/home/demos/tts/tts_example.php?sitepal

Εισάγετε κείμενο για να το προφέρουν σε διαφορετικές γλώσσες. Ψόφησα στο γέλιο, έβαλα "sunday ise poly oreo agori" (γιατί είμαι και γαμάτος και ψωνάρα) να τα προφερει στα japanese.:hahaha::nanana::deadga6:

Επιλέξτε Ιαπωνική γλώσσα και πετάξτε της αγγλικές λέξεις Speedo Hunter

#1862 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 07 May 2007 - 20:33

Ειναι Demo? Δεν μπορω να γραψω τπτ αλλο :(
/////////////////////////////////////////////////

Η λιστα μου (Για ανταλαγες pm me)

Πατα εδω:kill4u:

Ειμαι κλεφτης πατα με αν τολμας:hiding_something:

#1863 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 07 May 2007 - 20:33

άσχετο....μόλις έκαψα το πρώτο μου double layer dvd,and i feel kinda n00bish :P why?

:lol: :hehe::rofl::hahaha::hihi2: (ή spamάρουμε ή παίζουμε)

:ahaadj8: Έχω κάψει 10 Verbatim DVD+R DL 2.4x , 3 TRAXDATA , 2 Ridisc. Προτιμώ τα Verbatim ( τα Ridisc κυριολεκτικά είναι για πέταμα).

και πάνω από 600 DVD-R με προτίμηση φυσικά στα Verbatim και TDK.:nosey: (το παίζω Master)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#1864 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 May 2007 - 20:44

Ειναι Demo? Δεν μπορω να γραψω τπτ αλλο :(

Δυστυχώς ναι. Μπορείς όμως να σβήσεις τα cookies

Posted Image

#1865 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 07 May 2007 - 21:10

Πως?

#1866 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 posts

Posted 07 May 2007 - 22:42

άσχετο....μόλις έκαψα το πρώτο μου double layer dvd,and i feel kinda n00bish :P why?

Το πρώτο σου κάψιμο....Επειδή είσαι μικρό κοριτσάκι μέινε μακριά από τέτοια πράγματα για να μην καεί το γλύκο και απαλό σου χεράκι...:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Posted ImageDon't get near of me!I'm a shark!

#1867 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 May 2007 - 22:54

Πως?

Ανάλογα τον browser που χρησιμοποιείς. Αν είναι firefox tools->clear private data-> cookies(μόνο εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα στο να σβήσεις και τα υπόλοιπα) και μετά restart τον firefox.

Στον ΙΕ tools->internet options->delete cookies

Mε παρόμοιo τρόπο σε όλους τους browser

Posted Image

#1868 kabamaru-1986

kabamaru-1986

Koenma-Sama

• Members
  • 627 posts

Posted 07 May 2007 - 22:58

πχ τι αλλα μπορουν να σβηστουν?

#1869 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 May 2007 - 23:03

πχ τι αλλα μπορουν να σβηστουν?

Ακριβώς ότι γράφει: κωδικοί, ιστορία σερφαρίσματος(σελίδες που επισκέφτηκες), τα search που εχεις κανει η προσωρινη μνημη για τον browser(p.x. photos απο σελίδες που έχεις επισκεφτεί)

Posted Image

#1870 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 07 May 2007 - 23:09

:lol: :hehe::rofl::hahaha::hihi2: (ή spamάρουμε ή παίζουμε)

:ahaadj8: Έχω κάψει 10 Verbatim DVD+R DL 2.4x , 3 TRAXDATA , 2 Ridisc. Προτιμώ τα Verbatim ( τα Ridisc είναι κυριολεκτικά είναι για πέταμα).

και πάνω από 600 DVD-R με προτίμηση φυσικά στα Verbatim και TDK.:nosey: (το παίζω Master)

δε θέλω καν να θυμάμαι πόσα κανονικά dvd έχω γράψει καλύτερα :8c460310:
DL are cool though :3 i fit 2 24ep series in one ^^ gonna use 'em more often..το μόνο κακό που έχουν πάντως είναι οτι γράφονται ελεινά αργά :P meh...not important...

Επειδή είσαι μικρό κοριτσάκι μέινε μακριά από τέτοια πράγματα για να μην καεί το γλύκο και απαλό σου χεράκι..

my hands are actually pretty rough,so i don't care...:nosey:

#1871 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 07 May 2007 - 23:19

DL are cool though :3 i fit 2 24ep series in one ^^ gonna use 'em more often..το μόνο κακό που έχουν πάντως είναι οτι γράφονται ελεινά αργά :P meh...not important...

Το μόνο που με απασχολεί είναι η ανθεκτικότητα τους . Αν διαπιστώσεις ότι είναι στιβαρες κατασκευές ρίξε μας μια λέξη σε παρακαλώ.

Posted Image

#1872 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 08 May 2007 - 00:20

δε θέλω καν να θυμάμαι πόσα κανονικά dvd έχω γράψει καλύτερα :8c460310:
DL are cool though :3 i fit 2 24ep series in one ^^ gonna use 'em more often..

DVD+R DL γράφω για τρεις λόγους:
  • Δεν κάνει να το πω:shutup:
  • για να βρίσκονται καλούδια σαν αυτά μαζί (υπολογισμένο το είχανε, ακριβώς ένα DL είναι) και να μη τα ψάχνω από δω και από κει
  • επειδή έχω πάρα πολλά DVD-R, όταν μπορώ καίω DL (είναι θέμα χώρου, ακόμη και μία θέση να γλιτώσω από μία κασετίνα είναι σημαντικό για 'μένα)
(Για όποιον δεν γνωρίζει τα::04a97f13:
DVD 5 είναι : DVD+R :4700372992 bytes ή 4482 MB ή 4,37 GB / DVD-R :4707319808 bytes ή 4489MB ή 4.38 GB
DVD 9 είνα : DVD+R DL: 8547993600 bytes ή 8152ΜΒ ή 7,96GB ή δύο στρώσεις των 3,98GB / DVD-R DL δεν έχω βρει)

το μόνο κακό που έχουν πάντως είναι οτι γράφονται ελεινά αργά :P meh...not important...

Αν βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη, μπορείς να αγοράσεις DL 8x:nosey: (όταν λες "ελεεινά αργά" φαντάζομαι μιλάς για τα 2,4x που μαζί με επιβεβαίωση θέλουν 1 ώρα)
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#1873 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 08 May 2007 - 01:57

(όταν λες "ελεεινά αργά" φαντάζομαι μιλάς για τα 2,4x που μαζί με επιβεβαίωση θέλουν 1 ώρα)

ε,ναι για 2,4x μιλάμε παντα...:P
it took me roughly 47 mins and sth,πάντως...worths it though..

#1874 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 May 2007 - 08:11

Εγω παντως δεν εχω προβλημα να τα βρω....Οταν τελειωσε μια σειρα την καιω σε 2 dvd και καμια φορα για να μην μενει πολυ αδειο το 2ο dvd βαζω και καμια ova. Γραφω με μαρκαδορο στο dvd τα περιεχομενα. Μετα τα βαζω στο κεηκ. Και τελος.
Posted Image

#1875 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 08 May 2007 - 09:43

Για το καλημέρα, σήμερα Τρίτη, πάρτε κι ένα χαζοχαρούμενο παιχνιδάκι:
http://fc01.deviantart.com/fs18/f/2007/126/e/d/Flash_Game__Cloud_breakout_by_snowbunnyluv.swf