Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#18706 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 October 2008 - 17:17

Μετα απο 2 βδομαδες χωρις υπολογιστη επιστρεφω ΧΡ Αγορασα καινουριο PC
Ureshiiii~!:wooi2:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#18707 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 October 2008 - 17:34

Μολις μπηκα στο σαλονι φουριοζα για εξω και ειδα τους γονεις μου να μου παρουσιαζουν ολο καμαρι μια τηλεοραση Philips 42'' με ολα τα Paraphernalia για Home cinema , ολα αυτα δωρο εκπληξη για την μοναδικη και πολυαγαπημενη τους κορη ..... :blurah5: This is just too good to be true.No actually it is scary....Who are these people and what have they done to my real parents who hate technological miracles?...... Eαν μου συμβει κατι παρακαλω ας ειδοποιησει καποιος την αστυνομια, την ΝASA, τα X files εστω........

#18708 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 02 October 2008 - 17:38

Σήμερα μάλλον είναι από τις ποιό άτυχες μέρες της ζωής μου .Ξυπνάω το πρωί και πάω στο πανεπιστήμιο με το μηχανάκι
.O λαιμός μου εν τω μεταξύ ειναι κλειστός,η μύτη μου τρέχει,τα χέρια μου έχουν παγώσει και βγάζουν άιμα ,και τα χείλη μου έχουν σκάσει.
Tέλοσπάντων,στο δρόμο με πιάνει ένα ψιλόβροχο αλλά δεν δίνω και πολλή σημασία.
Με το που φτάνω στο πανεπιστήμιο βλέποω ότι έχουν βγει οι βαθμοί και ένας γελοίος με κόβει ΔΕΥΤΕΡΗ φορά με 4 (έχω προηγούμενα μαζί του , αλλά δεύτερη φορά ρε ******;)
Μετά στην επιστροφή ,με πιάνει μια βροχάρα με έκανε παπί ,όλα τα ρούχα μούσκεμα.
Επειτα πάω να κάνω μάθημα σε ένα φίλο μου, και με το που φτάνω στην πόρτα του μου λέει ότι δεν θα κάνω το μάθημα γιατί ξέχασε ότι είχαμε μαζί μάθημα και έβαλε άλλο στη θέση του.Τέλος , πάω στο βενζινάδικο της γειτονιάς και φουλάρω (πρωτη φορά μου πήρε 4,60 ,ενώ συνήθως με 3,50 γέμιζα) . Αφού πληρώνω , παρατηρώ ότι μου έχει δώσει ένα ευρώ παραπάνω. Επιτέλους λέω συνέβη και κάτι καλό σήμερα . Οπότε γυρίζει και η υπάλληλος και με ρωτάει :
-Μήπως σου δωσα παραπάνω ρέστα ; G@#* την ατυχία μου.

Άμα ως το βράδυ δεν πάθω τίποτα άλλο θα είμαι ευτυχισμένος.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#18709 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 October 2008 - 17:40

Μολις μπηκα στο σαλονι φουριοζα για εξω και ειδα τους γονεις μου να μου παρουσιαζουν ολο καμαρι μια τηλεοραση Philips 42'' με ολα τα Paraphernalia για Home cinema , ολα αυτα δωρο εκπληξη για την μοναδικη και πολυαγαπημενη τους κορη ..... :blurah5: This is just too good to be true.No actually it is scary....Who are these people and what have they done to my real parents who hate technological miracles?...... Eαν μου συμβει κατι παρακαλω ας ειδοποιησει καποιος την αστυνομια, την ΝASA, τα X files εστω........

Θελω και εγω τετοια δωρα ΧΡ
Τώρα το μονο που μένει για να απολαυσεις την HD εμπειρια ειναι ενα Playstation 3 (και ναι,η Σονυ με πληρωνει)...Μη ξεχνας το παιχνιδι ναρουτο που θα βγει Ιρι-τσαν:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#18710 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 02 October 2008 - 19:09

τι στο διαολο, παντρευεσαι?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#18711 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 02 October 2008 - 19:32

@ Seraphimon........ Το Play3 δεν μου το εχουν παρει ακομη.... Αν αυριο μου το παρουσιασουν και αυτο παρεα με ενα ολοκαινουριο laptop παει να πει οτι οι εξωγηινοι εχουν αρχισει τις απαγωγες ατομων και την αντικατάσταση τους με κλωνους.,,,,,

@ Μelkor.... Το ρωτησα και αυτο (μετα το αν βγηκαν οι εξετασεις αιματος μου και δειχνουν οτι πασχω απο καποια ανιατη ασθενεια) και μου λενε οχι προς το παρον....

Παντως προς το παρον εχω κανει καινουρια νεφρα απο το γελιο με το να τους παρακολουθω να προσπαθουν να την συνδεσουν (εμενα δεν με αφηνουν να βοηθησω επειδη "δεν ξερω απο αυτα" )Just precious.....

#18712 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 02 October 2008 - 21:09

It's format time~~

Εδώ και 3 μέρες, κάθε 10 λεπτά βρίσκει 5 τρόγιανς. :wooi2:

Και η πιπεριά είναι ότι εάν δε βαριόμουν την προηγούμενη βδομάδα να κάνω φορμάτ, δεν θα τα περνούσα αυτά τώρα (κοντεύει να κλείσει χρόνο αφορμάριστος ο Πισής μου, so I thought I sould format it before sth bad happens).

HnH5aB0.jpg

#18713 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 October 2008 - 21:44

Τώρα το μονο που μένει για να απολαυσεις την HD εμπειρια ειναι ενα Playstation 3 (και ναι,η Σονυ με πληρωνει)...Μη ξεχνας το παιχνιδι ναρουτο που θα βγει Ιρι-τσαν:drink:

ΜΗΝ τον ακούς!! Πάρε ενα xbox360 να δεις το φως σου!:hahaha: Άσε που είναι και πολύ φτηνότερο..

Iristela, μήπως οι γονείς σου πήγαν καμιά βόλτα από το electroworld που άνοιξε σήμερα? Έχω την εντύπωση πως πρέπει να πήραν την ΤV από εκεί.
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18714 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 02 October 2008 - 22:29

ΜΗΝ τον ακούς!! Πάρε ενα xbox360 να δεις το φως σου!:hahaha: Άσε που είναι και πολύ φτηνότερο..

Iristela, μήπως οι γονείς σου πήγαν καμιά βόλτα από το electroworld που άνοιξε σήμερα? Έχω την εντύπωση πως πρέπει να πήραν την ΤV από εκεί.

ρε φίλε τι τιμές ήταν αυτές σήμερα?προς στιγμή λέω δεν δίνω 300 ευρώ για πλάκα να πάρω laptop,ούτως ή άλλως δεν παίζει να το δω αλλιώς μες στο σπίτι μου...ΚΑτάρα,δεν έπρεπε να πάω σχολή σήμερα,έπρεπε να μπω εκεί μέσα και να βγω ταπί και τρισευτυχισμένος...:emptyonexg1:

Άκουσα κάτι και για σκληρούς 1TB 100(?) omgomgomgomgomg!

#18715 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 October 2008 - 09:46

Θελω και εγω τετοια δωρα ΧΡ
Τώρα το μονο που μένει για να απολαυσεις την HD εμπειρια ειναι ενα Playstation 3 (και ναι,η Σονυ με πληρωνει).

Τώρα που λιέρη ο ΑP ξεθάρρεψες:orly:

Μη ξεχνας το παιχνιδι ναρουτο που θα βγει Ιρι-τσαν:drink:

Licensed games,ewww:Crying2:

#18716 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 03 October 2008 - 11:41

ρε φίλε τι τιμές ήταν αυτές σήμερα?προς στιγμή λέω δεν δίνω 300 ευρώ για πλάκα να πάρω laptop,ούτως ή άλλως δεν παίζει να το δω αλλιώς μες στο σπίτι μου...ΚΑτάρα,δεν έπρεπε να πάω σχολή σήμερα,έπρεπε να μπω εκεί μέσα και να βγω ταπί και τρισευτυχισμένος...:emptyonexg1:

Άκουσα κάτι και για σκληρούς 1TB 100(?) omgomgomgomgomg!

Καλύτερα που πήγες για μάθημα. Δες εδώ τι έγινε...
Το laptop της LG εξαφανίστηκε σε 10-15 λεπτά..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#18717 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 03 October 2008 - 12:44

Παναγία μου!!!!Απιστευτο ετσι;:oo:

#18718 somnium

somnium

女神道

• Members
  • 356 posts

Posted 03 October 2008 - 12:52

Καλύτερα που πήγες για μάθημα. Δες εδώ τι έγινε...
Το laptop της LG εξαφανίστηκε σε 10-15 λεπτά..

Hats off to Mr. George Romero...:nod::nod::drink:
Αυτη η πολη... Ποσα πολυκαταστηματα θα εχει? Που τα βρισκουν τα λεφτα.... Ουδεν σχολιον.

Posted Image

#18719 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 03 October 2008 - 13:21

Posted Image

Yes it was a great [fked up] day in the city.

/me enjoys madness +_+
rsrGbGx.gif

#18720 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 03 October 2008 - 13:24

Χαχα, τα σπασε

Posted Image