Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 18:42
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 21:59
Noμιζω δεν γινεται να αλλαξει...
(αν κανω λαθος,διορθωστε με)
Και ομως κανεις λαθος!!
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:07
Και ομως κανεις λαθος!!
To ηξερα!
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:13

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2008 - 22:31
EDIT:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 30 Σεπτέμβριος 2008 - 23:27
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 00:17
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 11 Δεκέμβριος 2008 - 01:05
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 00:44
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από himawarinosekai: 16 Μάιος 2009 - 23:27
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 04:13
κοιταξτε την κατω αριστερα εικονα στην παρακατω pic...

is my memory that mixed up, ή καπως ετσι ηταν και μια εκλογικη αφισα του ΣΥΡΙΖΑ???
αν κανω λαθος, βριστε κατα βουληση, γιατι ετσι και διανοηθω οτι ο ΣΥΡΙΖΑ αντιγραφει τους NEWS (γιατι το αντιθετο ειναι simply unimaginable) θα παω να πεσω απο την ταρατσα or something!!!!!
o Τσιπρας εχει ειδωλο το Yamapi, ειναι TegoMass shipper, καθε μερα εξασκειται μπροστα στον καθρεφτη του να τελειοποιησει το "kuchizuke wo" του Shige απο το I.ZA.NA.I.ZU.KI. και η πρωτη του ενεργεια αν βγει ποτε πρωθυπουργος θα ειναι να αντικαταστησει τον εθνικο υμνο με το Sayaendou.....
LOLWUT?????
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 04:38
Oχι δεν σε απατα η μνημη σου..... Και εγω την θυμαμαι αυτην την αφισα..... Τωρα συμπτωση ειναι αλλο ενα δειγμα clopyright ειναι........ Κανεις δεν μπορει να ξερει.
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 08:08
Θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πως εμπλέκονται στην υπόθεση οι αμερικανοι (η και διαφορα αλλα ανθελληνικά λόμπι) με σκοπό να πλήξουν τα γεωπολιτικά μας συμφέροντα και την εδαφική μας ακεραιότητα γίνονται επίσης δεκτες
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 08:36
Και κάπου εδώ περιμένω post σχετικά με τις ύπουλες μεθόδους τις διεθνιστικής αριστεράς (με κύριο εκφραστή της τον ΣYΡΙΖΑ ντε) κατά τις οποιες αντιγραφει τις διαφημιστικές μεθόδους ιαπώνων καλλιτεχνών με σκοπό να μας απομακρύνει από την πατροπαράδοτη ελληνική διαφήμιση και να μας αλλοτριώσει πολιτισμικά
Θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με το πως εμπλέκονται στην υπόθεση οι αμερικανοι (η και διαφορα αλλα ανθελληνικά λόμπι) με σκοπό να πλήξουν τα γεωπολιτικά μας συμφέροντα και την εδαφική μας ακεραιότητα γίνονται επίσης δεκτες
έχω κάτι θεωρίες για Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, να τις εκθέσω? (σε νέο τόπικ φυσικά?)
και η πρωτη του ενεργεια αν βγει ποτε πρωθυπουργος θα ειναι να αντικαταστησει τον εθνικο υμνο με το Sayaendou.....
next time ψηφίζω σύριζα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 09:29
Για να σας πάει καλά αυτός ο μήνας δείτε αυτό το video:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc[/media]
Πάμε όλοι μαζί: girly man, girly man man man!
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 10:08
Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ έχω να δηλώσω ευθαρσώς πως προσεγγίζει με ύπουλα και δόλια μέσα τους otakοφόρους για καμιάν έδρα παραπάνω στο παλάτι του βασιλ... εεε στη βουλή ήθελα να πω...
Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2008 - 10:23
o Τσιπρας εχει ειδωλο το Yamapi, ειναι TegoMass shipper, καθε μερα εξασκειται μπροστα στον καθρεφτη του να τελειοποιησει το "kuchizuke wo" του Shige απο το I.ZA.NA.I.ZU.KI. και η πρωτη του ενεργεια αν βγει ποτε πρωθυπουργος θα ειναι να αντικαταστησει τον εθνικο υμνο με το Sayaendou.....
LOLWUT?????:hahaha:
:hahaha:
Νταξ αυτό με σκότωσε! Αν είναι έτσι να ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ από δω και πέρα. Τσίπρα, NewS fanboy, φέρε τους NewS στην Ελλάδα! Ή μόνο τους TegoMass!
Πάντως δεν ξέρω αν ο Τσίπρας αντιγράφει τους NewS αλλά οι Arashi αντιγράφουν σίγουρα την Παπαρίζου ή τους Πόντιους.
Ιδού η απόδειξη από ένα από τα αγαπημένα μου βίντεο:

Και μη μου πείτε ότι αυτή την κίνηση δεν την έκανε η Παπαρίζου στο My No1 στη Eurovision! Και σίγουρα προηγείται των Arashi. To Kitto Daijoubu βγήκε άνοιξη 2006, εμείς κερδίσαμε τη Eurovision του 2005. Την πρώτη φορά που το είδα, όταν πρωτοβγήκε το βίντεο, έκανα αναζήτηση του αντίστοιχου με την Παπαρίζου.
2 λύσεις στο γρίφο:
οι Arashi είναι fan της Παπαρίζου
οι Arashi αρέσκονται στο να βλέπουν ποντιακούς χορούς στο youtube
Eri! Εσύ που είσαι των Ποντίων για πες μας, το κάνουν σωστά;