Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 15 September 2008 - 15:12
Posted 15 September 2008 - 15:14
5 μέρες Μυτιλήνη είναι... μη με μπιπ ο καιρός μοναχά...
Μόνο?...damn...Τ_Τ
Μπά, καλά θα περάσεις. Και απαγορευτικό να φας (που δεν παίζει με τέτοιο καιρό) σε καλύπτει η πατρίδα στον ιδιώτη...

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 15 September 2008 - 15:21
Τι εννοείτε με τα παραπάνω ποστ;;;;
Posted 15 September 2008 - 15:23

Posted 15 September 2008 - 15:29
Nan datte?
Τι εννοείτε με τα παραπάνω ποστ;;;;
μετα το στρατο αν εισαι στους "τυχερους" με συγκεκριμενο χρωμα απολυτηριου υπαρχει πιθανοτητα να σε ξανακαλεσουν για μετεκπαιδευση (και καλα)
Posted 15 September 2008 - 15:30
i am watching anime inside
Posted 15 September 2008 - 15:47
ρε ξυπνάτε στις 15.00 και μιλάτε...
είμαι με σκάρτη μία ώρα ύπνο και βαδίζω και παραπατώ...
και με θέλει κολασμένα και η μαμά πατρίδα πίσω... της κάνω τον δύσκολο αλλά μάλλον θα ενδώσω
Τι γκαντέμης είσαι παιδάκι μου!!!
Πάντως τώρα είναι διακοπές σε σχέση με πριν απο καμιά δεκαετία.
Πότε πάς νέο;
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 15 September 2008 - 16:24
Τι γκαντέμης είσαι παιδάκι μου!!!
Πάντως τώρα είναι διακοπές σε σχέση με πριν απο καμιά δεκαετία.
Πότε πάς νέο;Spoiler:
ξαναπαει θελεις να πεις
Posted 15 September 2008 - 17:37
Άντε καλές διακοπές, αλλά δεν σε καλούσαν καλοκαιράκι ακριβώς πριν την άδεια από την δουλειά σου να την ''κόλλαγες'' εκεί;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 15 September 2008 - 17:50
Posted 15 September 2008 - 19:06
πως παιρνεις αυτο το τελειο χρωμα στο απολυτηριο σ;
επισης, τις μεταφορες τις πληρωνεις εσυ η ο στρατος;
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 15 September 2008 - 20:29
Να ορμήσουμε στα μαγαζιά και να παρουμε ό,τι βρουμε πριν φτάσουμε σε επίπεδα 1940 και άνω, ή να καθήσουμε στα αυγα μας και να πάμε να κανουμε επενδυσεις στην Αμερική που τώρα θα έχουν πέσει ολα??? Ή αυτή είναι η ευκαιρία της Κινας να επεκτείνει την αυτοκρατορία της?
In other words, είναι καλό ή κακο για εμας(καλα κακο είναι, αλλά πόσο κακό?)
Posted 15 September 2008 - 20:32
εχω πολυ καιρο να δω ειδησεις
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 15 September 2008 - 20:43
Βασικά έγινε αυτό που ξέραμε όλοι ότι θα γίνει κάποτε. Χάθηκαν εκατοντάδες δισεκατομύρια, επειδή νομίζω διαφορες τράπεζες χρεωκόπησαν λόγω των ανεξελεγκτων δανείων. Φυσικά το american dream με το τεραστιο σπιτάκι και την αυλή με γκαζον(και την πισινα συχνα) κάπου εδώ χτυπάει τέρμα, γιατί δεν μπορεί κανείς να αποπληρώσει τα δάνεια και ηρθε η στιγμή επίσημης ανακοίνωσης της κατάστασης. Χαθηκε λοιπον το ρευστό της Αμερικής και στο καπάκι έχουμε και 5000 νέους ανέργους απο την εταιρία που έκλεισε. Γιατί στο τέλος ακόμη και αν πηραν οι τράπεζες τα ακίνητα πια, στην ουσια μείναν με τον 3$%#$% στο χέρι, μιας και αυτά είναι άχρηστα πια.
Εμεις με τα αγαπητα μας ευρωπουλάκια πάντως επαναλαμβανω ότι άκουσα ότι δεν απειλούμαστε και πολύ . Αλλα ας μας διαφωτίσει κάποιος ειδικός γιατί εγώ αυτή τη στιγμή μαλακίε$ που άκουσα απο εδώ και απο εκεί(tv και χαλασμένο τηλ δλδ) λεω.
Posted 15 September 2008 - 20:47