Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 11:52
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 11:55
Μολις ακουσα ομως οτι αυτη την στιγμη βρισκονται εξω απο την Τουμπα 6000 παοκια που περιμενουν τα εισιτηρια που δεν εχουν αρχισει να διατιθενται ακομα....
Δεν ξερω αν οντως αληθευει, αλλα κατι μου λεει οτι θα μου παρει παραπανω απο την ωριτσα που υπολογιζα...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 14:38
And finally, after 2 days, I found a solution to my problem.
Απορία: Eri, απο ποιο ανιμε είναι η φιγούρα στο άβαταρ σου?
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:01
Hell fucking yeah...its true...on friend of me was there...I will come to salonica for the this game...Zauk[lain] Goes to Salonica For PAOK-AEK HORAY...Ετοιμαζομουν να παρατησω για λιγο την δουλεια και να πεταχτω στην Τουμπα για να τσιμπησω το μαγικο χαρτι για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ.
Μολις ακουσα ομως οτι αυτη την στιγμη βρισκονται εξω απο την Τουμπα 6000 παοκια που περιμενουν τα εισιτηρια που δεν εχουν αρχισει να διατιθενται ακομα....
Δεν ξερω αν οντως αληθευει, αλλα κατι μου λεει οτι θα μου παρει παραπανω απο την ωριτσα που υπολογιζα...
And yes msn !%@($$!^$*&$

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:47
Βάλτε Skype,δεν καταλαβαίνω γιατί πολλής κόσμος το σνομπάρει είναι εξαιρετικό πρόγραμμα, δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και είναι και 4 φορές καλύτερο για video κλήσεις απ'ότι το msn!
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:55
lhc live cameras
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 15:58
ανεβηκαν 2 live καμερες απο το LHC Compact Muon Solenoid Experiment , μαλλον για να ηρεμισουν το κοσμακι
lhc live cameras
ηρθε του τελους?

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 16:10
ανεβηκαν 2 live καμερες απο το LHC Compact Muon Solenoid Experiment , μαλλον για να ηρεμισουν το κοσμακι
lhc live cameras
Anon found. I Repeat: Anon found.
Βασικά το lhc-live.com είναι πιο γρήγορο και ευκολόπιστο...
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:00
I think it's Dokuro-chan!Απορία: Eri, απο ποιο ανιμε είναι η φιγούρα στο άβαταρ σου?
[media]http://www.youtube.com/watch?v=9ELRZ08hNaU[/media]
lhc live cameras
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:16
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pointman-aka-thenewguy: 11 Δεκέμβριος 2008 - 00:03
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:24
Καταρχήν αν δεν μας πεις σε τι σχολη πέρασες και κατ'επέκταση τι δουλειά σε ενδιαφέρει να κανεις στο μέλλον δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι που να σε ωφελήσει,κάτι πέρα από το ότι ''κανε ότι σου αρέσει εσένα'.Αν μας έδινες αυτές τις λεπτομερείς μπορεί να σου δίναμε κάποια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.
Also:Sorry,αλλα εδώ μας δουλεύεις.Δεν σε πήραν και τα χρονια,προλαβαίνεις άνετα να κανεις όσα σκέφτεσαι και ακόμα περισσότερα.Εγώ είμαι 21,δεν υπάρχει περίπτωση να βρω δουλειά χωρίς τέλεια γνώση αγγλικών και δεν έχω profficiency,παρόλα αυτά δεν έχω αγχωθεί-μου φαίνεται αστείο το να αγχώνεσαι εσύ.Ειδικά με τα πακέτα προσφορων που κυκλοφορούν για φοιτητές από φροντιστήρια ξένων γλωσσών.Και για να μην κάνω διαφήμιση σε συγκεκριμένα φροντιστήρια,pm me αν θες λεπτομέρειες.
Αυτά για αρχή.
ΥΓ.Title changed.-edit:NOT!
Θεατρικες σπουδες. Οχι η πρωτη μου επιλογη, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Κατι σχετικο με Μ.Μ.Ε., περιοδικο ή τηλεοραση αλλα υπαρχει και μια πιθανοτητα να παω και για ψυχολογια μετα.
Δεν ξερω, αγχωνομαι γιατι ολοι με λενε "γερο" και οτι τα χρονια περνανε. Οπως και να το κανουμε θελει καμποσα χρονακια μεχρι να παρεις εστω ενα πτυχιο ή να μαθεις τα βασικα. Αν και τα λογια σου ειναι καθυσηχαστικα, σημερα ειχα αλλη μια συζητηση περι ηλικιας.
Και με προβληματιζει το θεμα της δουλειας γιατι τα λεφτα ειναι μια ανεξαρτησια.
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:45
εχω καποια παλια σι-ντι απο Robotech που ειχα παρει με την Ελευθεροτυπια,απο το 1ο εως και το 8ο.υπαρχει κανενας που να ξερει αν βγηκαν και αλλα εκτος απο αυτα?
το Robotech ειναι συνολικα 84 επισοδεια ( 3 seasons)
ομως αυτη ειναι η αμερικανικη εκδοση
υπαρχει το SDF Macross που ειναι η πρωτη σεζον του Robotech στην οριτζιναλ ιαπωνικη εκδοση.
υπαρχει το Macross 7, που ειναι εν μερει συνεχεια
υπαρχει το Macross Zero, που ειναι prequel.
υπαρχει το Macross frontier που προβαλλεται τωρα
και φυσικα υπαρχουν επιπλεον OVAs και ταινιες.
οποτε φανταζομαι οτι μαλλον δεν τα εχεις ολα. υπαρχει ομως κα ιτο αναλογο thread για αυτο το saga:http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/15-sdf-macross.html
και φυσικα υπηρχε κια αυτη η αλυσιδα, που κλειδωθηκε μολις προσφατα: http://www.anime.gr/forums/%CA%DC%E4%EF%F2-%C1%F0%EF%F1%F1%E9%EC%EC%DC%F4%F9%ED/3984-macross-vs-robotech-reseed-chain-%5Bdone%5D.html
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor1431: 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:55
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 21:53
Αν μιλάς για τα vcd που έδινε η ελυθεροτυπία μαζί με το 9 καλά θα κάνεις να τα κατεβάσεις από τους AM (AniMecha νομίζω) γιατί εκείνα τα dvds ήταν και ψιλοάθλια ποιότητα και μόνο στα αγγλικά
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 22:06
This thread is a black Hole!! O_o
Τι να γραψεις,ποιος να το δει και αντε να ξαναβρεις το ποστ σου!!
Σε λιγοτερο απο 2 χρονια εχουμε 1200 σελιδες..!
Not bad eh? ^.^
Μου φαινεται οι σκεψεις μας πανε..παντου!
Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2008 - 22:13
ΤΘΣ Aθήνα?Θεατρικες σπουδες.
Σκέψου πως όταν κλείσεις τα 20, θα έχεις αρχίσει την τρίτη δεκαετία της ζωής σου. >_>Δεν ξερω, αγχωνομαι γιατι ολοι με λενε "γερο" και οτι τα χρονια περνανε. Οπως και να το κανουμε θελει καμποσα χρονακια μεχρι να παρεις εστω ενα πτυχιο ή να μαθεις τα βασικα. Αν και τα λογια σου ειναι καθυσηχαστικα, σημερα ειχα αλλη μια συζητηση περι ηλικιας.
<_<;