Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 10 September 2008 - 15:14
Η Γη ειναι κοιλη εσωτερικα και εχει μυστικα.-
ο Λιακοπουλος μιλησε!
Posted 10 September 2008 - 16:33
FFS people, eat some bananas
Banana, raw, edible partsNutritional value per 100 g (3.5 oz)
Energy 90 kcal 370 kJ
Carbohydrates 22.84 g -
Sugars 12.23 g -
Dietary fiber 2.6 g
Fat 0.33 g
Protein 1.09 g
Vitamin A equiv. 3 μg 0%
Thiamin (Vit. B1) 0.031 mg 2%
Riboflavin (Vit. B2) 0.073 mg 5%
Niacin (Vit. B3) 0.665 mg 4%
Pantothenic acid (B5) 0.334 mg 7%
Vitamin B6 0.367 mg 28%
Folate (Vit. B9) 20 μg 5%
Vitamin C 8.7 mg 15%
Calcium 5 mg 1%
Iron 0.26 mg 2%
Magnesium 27 mg 7%
Phosphorus 22 mg 3%
Potassium 358 mg 8%
Zinc 0.15 mg 1%
btw heal/hurt is back ppl !!!play on XD
Edited by noname, 10 September 2008 - 16:38.
Posted 10 September 2008 - 17:51
BiteFight Server 4 -
Edited by Amphilyki, 10 September 2008 - 19:06.
Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!
Posted 10 September 2008 - 19:24

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 10 September 2008 - 21:11
Στο θεμα τωρα. Το προβλημα ειναι ξενογλωσσο. Για να το παρω απο την αρχη, θα πω οτι φετος περασα σε μια σχολη επειτα απο δευτερη πρσπαθεια στις πανελληνιες. Ως γνωστον απαιτουνται πολλες ωρες παρακολουθησης μαθηματων στις σχολες και αυτο ειναι το προβλημα μου (εν μερει τουλαχιστον). Αυτο γιατι εδω και αρκετο εχω αποφασισει να ασχοληθω με μια ξενη γλωσσα. Δεν ειχα νιωσει την αναγκη να "δωσω" για proficiency μεχρι περυσι αλλα ειδα οτι ειναι αναγκαιο ιδιαιτερα μετα τις προσπαθειες μου να βρω δουλεια φετος το καλοκαιρι.
Εδω ξεκιναει το προβλημα. Για την αποκτηση proficiency απαιτουνται δυο χρονια μαθηματων, εκτος και αν κανεις εντατικα μαθηματα που φυσικα ειναι και πιο ακριβα η απλα δεν παρεις το αχρηστο advanced (αντε να πεισεις την καθηγητρια σου). Μου αρεσουν τα αγγλικα σαν γλωσσα αλλα το θεμα ειναι οτι θελω πολυ να μαθω κατι καινουριο οπως τα Ιταλικα ή τα Ιαπωνικα (καταραμενα ανιμε) και βαριεμαι λιγο να κανω 2 χρονια αγγλικα. Επιπλεον τα χρηματα για τα μαθηματα proficiency ειναι πολλα. Οπως τα υπολογισα πανω κατω ξεπερναει τα 1000 ευρω (το χρονο) και υπαρχει παντα το ρισκο αποτυχιας (που πολυ αμφιβαλλω βεβαια). Ομως δεν θα ηθελα να επιβαρυνω τους γονεις μου και αλλο (ιδιατερα σε τετοιες εποχες). Γι'αυτο σκεφτομουν να πιασω μια δουλεια part-time ωστε να καλυπτω τις αναγκες μου και να πληρωνω τα μαθηματα και τα βιβλια μου. Μετα ομως ειναι και η προσαρμογη των ωρων λογω της σχολης οπως ειπα προηγουμενως. Αντε τωρα να κανεις και μαθηματα ξενων γλωσσων και να τρεχεις απο δουλεια σε σχολη και να εχεις και διαβασμα.
Απο τη αλλη ομως δεν ειμαι σιγουρος και ποσο χρησιμες θα ηταν αυτες οι γλωσσες (Ιταλικα, Ιαπωνικα) αν και μου αρεσουν, αφου κυριαρχουν τα αγγλικα και τα γαλλικα. Βεβαια η γνωση διαφορετικων γλωσσων μπορει και να ειναι πλεονεκτημα αλλα ψαχνωντας πληροφοριες (για τα Ιαπωνικα κυριως) καταλαβα οτι ισως να ειναι και πιο δυσκολο. Επιπλεον ειναι επισης δυσκολο να βρω φροντιστηριο Ιαπωνικων ή ακομη και Ιταλικων και θα πρεπει να στηριχτω σε ιδιατερα μαθηματα και ειναι δυσκολο να βρεις καθηγητες (καπως περισσοτερο για τα Ιαπωνικα).
Το τελευταιο μου σχεδιο ειναι να μην κανω κατι φετος αλλα να μαζεψω λεφτα δουλευοντας και να ξεκινησω του χρονου αλλα σκεφτομαι οτι ισως ειναι αργα...
Ξερω, μπορει καποιος να πει τι βαζιεσαι?, αλλα λιαν συντομως παταω τα εικοσι και εχω αγχωθει για το ποτε θα προλαβω να τα κανω αυτα τα πραγματα (καποια βεβαια θα γινουν αλλα η σειρα ειναι που με "τρωει")
Συγγνωμη για τον παραλογισμο αλλα το κεφαλι μου ειναι πολυ μπερδεμενο τελευταια και πρεπει να παρω συντομα μια αποφαση. Θα το καταλαβω απολυτα αν δεν απαντησει κανεις αλλα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.
Posted 10 September 2008 - 21:18

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 10 September 2008 - 21:21
Spoiler:
αν ειναι για να κανεις καποτε αγγλικα παντως, ξεκινα τα τωρα. μην περιμενεις. γτ μετα θα μεινει
Posted 10 September 2008 - 21:32
Also:
Sorry,αλλα εδώ μας δουλεύεις.Δεν σε πήραν και τα χρονια,προλαβαίνεις άνετα να κανεις όσα σκέφτεσαι και ακόμα περισσότερα.Εγώ είμαι 21,δεν υπάρχει περίπτωση να βρω δουλειά χωρίς τέλεια γνώση αγγλικών και δεν έχω profficiency,παρόλα αυτά δεν έχω αγχωθεί-μου φαίνεται αστείο το να αγχώνεσαι εσύ.Ειδικά με τα πακέτα προσφορων που κυκλοφορούν για φοιτητές από φροντιστήρια ξένων γλωσσών.Και για να μην κάνω διαφήμιση σε συγκεκριμένα φροντιστήρια,pm me αν θες λεπτομέρειες.Ξερω, μπορει καποιος να πει τι βαζιεσαι?, αλλα λιαν συντομως παταω τα εικοσι και εχω αγχωθει για το ποτε θα προλαβω να τα κανω αυτα τα πραγματα (καποια βεβαια θα γινουν αλλα η σειρα ειναι που με "τρωει")
Αυτά για αρχή.
ΥΓ.Title changed.-edit:NOT!
Posted 10 September 2008 - 21:39
Ευχαριστώ

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 10 September 2008 - 23:32
Βγαζετε την υπογραφη μου που ειναι 230Χ το υψος και ενα μικρο κειμενακι,αυτο με τιποτα δεν ηταν πανω απο 250Χ!!
Και το αλλο το ειχα σε Spoiler that doesnt Damn Count Man!
Και προσπαθειτε να μην τα διαγραφατε,διοτι τα Links δεν τα αποθηκευω συνεχεια.,...
Posted 10 September 2008 - 23:36
Ρε τωρα Seriously...
Βγαζετε την υπογραφη μου που ειναι 230Χ το υψος και ενα μικρο κειμενακι,αυτο με τιποτα δεν ηταν πανω απο 250Χ!!
Και το αλλο το ειχα σε Spoiler that doesnt Damn Count Man!
Και προσπαθειτε να μην τα διαγραφατε,διοτι τα Links δεν τα αποθηκευω συνεχεια.,...
Την επομενη φορα θα τα κρατανε οι mods στο σκληρο τους.
Posted 10 September 2008 - 23:38
Την επομενη φορα θα τα κρατανε οι mods στο σκληρο τους.
A Spoiler Tag Would Be Fine...
Posted 11 September 2008 - 00:20