Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17941 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 September 2008 - 15:14

this video fails...

Η Γη ειναι κοιλη εσωτερικα και εχει μυστικα.-

ο Λιακοπουλος μιλησε!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17942 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 10 September 2008 - 16:33

FFS people, eat some bananas :|

Banana, raw, edible parts

Nutritional value per 100 g (3.5 oz)
Energy 90 kcal 370 kJ
Carbohydrates 22.84 g -
Sugars 12.23 g -
Dietary fiber 2.6 g
Fat 0.33 g
Protein 1.09 g
Vitamin A equiv. 3 μg 0%
Thiamin (Vit. B1) 0.031 mg 2%
Riboflavin (Vit. B2) 0.073 mg 5%
Niacin (Vit. B3) 0.665 mg 4%
Pantothenic acid (B5) 0.334 mg 7%
Vitamin B6 0.367 mg 28%
Folate (Vit. B9) 20 μg 5%
Vitamin C 8.7 mg 15%
Calcium 5 mg 1%
Iron 0.26 mg 2%
Magnesium 27 mg 7%
Phosphorus 22 mg 3%
Potassium 358 mg 8%
Zinc 0.15 mg 1%

Spoiler:

btw heal/hurt is back ppl !!!play on XD

Edited by noname, 10 September 2008 - 16:38.

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#17943 Amphilyki

Amphilyki

ΗΠΑΣΑΒΛΑΒΗ

• Members
  • 52 posts

Posted 10 September 2008 - 17:51

Κανά λίτρο αίμα για το vampire μου ρε παιδιά... Παιδιά... Πεινάει... Μην είστε κακοί. Έχει 2 παιδάκια στο νεκροταφείο το δύστυχο και δε βρίσκει αίμα να τους δώσει! Ένα κλικ υπόθεση είναι... Μην το αφήσετε στην τύχη του! Τελευταία μόνο αρουραίους βρίσκει... Ελεήστε την πεινασμένη μάνα!

BiteFight Server 4 -

Edited by Amphilyki, 10 September 2008 - 19:06.

Hilfe! Das Monstrum in mir wird explodieren!

#17944 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 10 September 2008 - 18:05

Ban!!!

#17945 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 September 2008 - 19:24

Tι BAN μαρι Κλυταιμνήστρα, λίγο αιματάκι ζητάει η κοπέλα...:hahaha:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#17946 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 10 September 2008 - 21:11

Δεν ειμαι σιγουρος καν αν θα επρεπε να κανω αυτο το τοπικ μιας και δεν γνωριζω κανεναν εδω αλλα μιας και χρειαζομαι καποια επιπλεον βοηθεια και η βοηθεια ειναι παντα ευπροσδεκτη τι στο καλο..

Στο θεμα τωρα. Το προβλημα ειναι ξενογλωσσο. Για να το παρω απο την αρχη, θα πω οτι φετος περασα σε μια σχολη επειτα απο δευτερη πρσπαθεια στις πανελληνιες. Ως γνωστον απαιτουνται πολλες ωρες παρακολουθησης μαθηματων στις σχολες και αυτο ειναι το προβλημα μου (εν μερει τουλαχιστον). Αυτο γιατι εδω και αρκετο εχω αποφασισει να ασχοληθω με μια ξενη γλωσσα. Δεν ειχα νιωσει την αναγκη να "δωσω" για proficiency μεχρι περυσι αλλα ειδα οτι ειναι αναγκαιο ιδιαιτερα μετα τις προσπαθειες μου να βρω δουλεια φετος το καλοκαιρι.

Εδω ξεκιναει το προβλημα. Για την αποκτηση proficiency απαιτουνται δυο χρονια μαθηματων, εκτος και αν κανεις εντατικα μαθηματα που φυσικα ειναι και πιο ακριβα η απλα δεν παρεις το αχρηστο advanced (αντε να πεισεις την καθηγητρια σου). Μου αρεσουν τα αγγλικα σαν γλωσσα αλλα το θεμα ειναι οτι θελω πολυ να μαθω κατι καινουριο οπως τα Ιταλικα ή τα Ιαπωνικα (καταραμενα ανιμε) και βαριεμαι λιγο να κανω 2 χρονια αγγλικα. Επιπλεον τα χρηματα για τα μαθηματα proficiency ειναι πολλα. Οπως τα υπολογισα πανω κατω ξεπερναει τα 1000 ευρω (το χρονο) και υπαρχει παντα το ρισκο αποτυχιας (που πολυ αμφιβαλλω βεβαια). Ομως δεν θα ηθελα να επιβαρυνω τους γονεις μου και αλλο (ιδιατερα σε τετοιες εποχες). Γι'αυτο σκεφτομουν να πιασω μια δουλεια part-time ωστε να καλυπτω τις αναγκες μου και να πληρωνω τα μαθηματα και τα βιβλια μου. Μετα ομως ειναι και η προσαρμογη των ωρων λογω της σχολης οπως ειπα προηγουμενως. Αντε τωρα να κανεις και μαθηματα ξενων γλωσσων και να τρεχεις απο δουλεια σε σχολη και να εχεις και διαβασμα.

Απο τη αλλη ομως δεν ειμαι σιγουρος και ποσο χρησιμες θα ηταν αυτες οι γλωσσες (Ιταλικα, Ιαπωνικα) αν και μου αρεσουν, αφου κυριαρχουν τα αγγλικα και τα γαλλικα. Βεβαια η γνωση διαφορετικων γλωσσων μπορει και να ειναι πλεονεκτημα αλλα ψαχνωντας πληροφοριες (για τα Ιαπωνικα κυριως) καταλαβα οτι ισως να ειναι και πιο δυσκολο. Επιπλεον ειναι επισης δυσκολο να βρω φροντιστηριο Ιαπωνικων ή ακομη και Ιταλικων και θα πρεπει να στηριχτω σε ιδιατερα μαθηματα και ειναι δυσκολο να βρεις καθηγητες (καπως περισσοτερο για τα Ιαπωνικα).

Το τελευταιο μου σχεδιο ειναι να μην κανω κατι φετος αλλα να μαζεψω λεφτα δουλευοντας και να ξεκινησω του χρονου αλλα σκεφτομαι οτι ισως ειναι αργα...

Ξερω, μπορει καποιος να πει τι βαζιεσαι?, αλλα λιαν συντομως παταω τα εικοσι και εχω αγχωθει για το ποτε θα προλαβω να τα κανω αυτα τα πραγματα (καποια βεβαια θα γινουν αλλα η σειρα ειναι που με "τρωει")

Συγγνωμη για τον παραλογισμο αλλα το κεφαλι μου ειναι πολυ μπερδεμενο τελευταια και πρεπει να παρω συντομα μια αποφαση. Θα το καταλαβω απολυτα αν δεν απαντησει κανεις αλλα οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.

#17947 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 10 September 2008 - 21:18

thread moved here, carry on...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#17948 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 10 September 2008 - 21:21

Spoiler:

αν ειναι για να κανεις καποτε αγγλικα παντως, ξεκινα τα τωρα. μην περιμενεις. γτ μετα θα μεινει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17949 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 10 September 2008 - 21:32

Καταρχήν αν δεν μας πεις σε τι σχολη πέρασες και κατ'επέκταση τι δουλειά σε ενδιαφέρει να κανεις στο μέλλον δεν μπορούμε να σου πούμε κάτι που να σε ωφελήσει,κάτι πέρα από το ότι ''κανε ότι σου αρέσει εσένα'.Αν μας έδινες αυτές τις λεπτομερείς μπορεί να σου δίναμε κάποια πιο εμπεριστατωμένη γνώμη.

Also:

Ξερω, μπορει καποιος να πει τι βαζιεσαι?, αλλα λιαν συντομως παταω τα εικοσι και εχω αγχωθει για το ποτε θα προλαβω να τα κανω αυτα τα πραγματα (καποια βεβαια θα γινουν αλλα η σειρα ειναι που με "τρωει")

Sorry,αλλα εδώ μας δουλεύεις.Δεν σε πήραν και τα χρονια,προλαβαίνεις άνετα να κανεις όσα σκέφτεσαι και ακόμα περισσότερα.Εγώ είμαι 21,δεν υπάρχει περίπτωση να βρω δουλειά χωρίς τέλεια γνώση αγγλικών και δεν έχω profficiency,παρόλα αυτά δεν έχω αγχωθεί-μου φαίνεται αστείο το να αγχώνεσαι εσύ.Ειδικά με τα πακέτα προσφορων που κυκλοφορούν για φοιτητές από φροντιστήρια ξένων γλωσσών.Και για να μην κάνω διαφήμιση σε συγκεκριμένα φροντιστήρια,pm me αν θες λεπτομέρειες.

Αυτά για αρχή.

ΥΓ.Title changed.-edit:NOT!

#17950 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 posts

Posted 10 September 2008 - 21:39

:warning:Παρακαλείται ο Adventurer να περάσει στο thread με τα αινίγματα να δώσει μια λύση/hint γιατί μας έχει φάει η αγωνία.

Ευχαριστώ:nod:
Posted Image

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#17951 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 September 2008 - 23:32

Ρε τωρα Seriously...

Βγαζετε την υπογραφη μου που ειναι 230Χ το υψος και ενα μικρο κειμενακι,αυτο με τιποτα δεν ηταν πανω απο 250Χ!!

Και το αλλο το ειχα σε Spoiler that doesnt Damn Count Man!

Και προσπαθειτε να μην τα διαγραφατε,διοτι τα Links δεν τα αποθηκευω συνεχεια.,...

Berserk___Gatsu.jpg

#17952 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 10 September 2008 - 23:36

Ρε τωρα Seriously...

Βγαζετε την υπογραφη μου που ειναι 230Χ το υψος και ενα μικρο κειμενακι,αυτο με τιποτα δεν ηταν πανω απο 250Χ!!

Και το αλλο το ειχα σε Spoiler that doesnt Damn Count Man!

Και προσπαθειτε να μην τα διαγραφατε,διοτι τα Links δεν τα αποθηκευω συνεχεια.,...

Την επομενη φορα θα τα κρατανε οι mods στο σκληρο τους.
On the seventh day, God saw the world had already been outdated, so he did a god@heaven# emerge --sync && emerge --update world && exit."

#17953 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 September 2008 - 23:38

Την επομενη φορα θα τα κρατανε οι mods στο σκληρο τους.

A Spoiler Tag Would Be Fine...:smokingg:

Berserk___Gatsu.jpg

#17954 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 10 September 2008 - 23:51

ΛΟΙΠΟΝ:tensai:

Σε λιγες ωρες ξεκιναν τα σχολεια :nanana:
αγιασμος βιβλια και απο μεθαυριο μαθ..... ΤΙΠΟΤΑ γιατι εχω φυγει
για ταξιδακι 7ημερο κωνσταντινουπολη την παρασκευη :bike::bike:

:byejg9::byejg9::byejg9::byejg9::byejg9::byejg9::byejg9::byejg9::byejg9::byejg9:
ps. ειχα αναγκη να το σπαμμαρω αυτο :)
Posted Image
Posted Image

#17955 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 11 September 2008 - 00:20

Ασε το σπαμ εσυ και πανε τσεκαρε τις απαντησεις στους γριφους :bleh:

Posted Image