Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 23:06
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 23:38
(Καλου-κακου εχω την καμερα ανοιχτη
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 23:44
Μάλλον είμαι ντιπ αναίσθητος σε τέτοια θέματα...
Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.
爺唯今翻訳中...
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 00:43
Μολις ειχαμε ασθενη σεισμικη δονηση στη Θεσσαλονικη. Αραγε ηταν απλα ενας μικρος σεισμος, ενας μεγαλυτερος που εγινε πιο μακρυα και εφτασε ως εδω, ή ενας προσεισμος που σημαινει οτι σε λιγο θα ακολουθησει μεγαλυτερος;
(Καλου-κακου εχω την καμερα ανοιχτη)
Yap συνέπεσε χρονικά και με ένα dragon slave της Lina …better than cinema XD
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 00:55
Ε με τοσα χρονια kenpo κι εσυ κατι εμαθες τελικα...Τι να πω ρε παιδιά... στο μπάνιο ήμουν και ούτε που έχασα ισορροπία.
Εσυ τον σεισμο περιμενες για να μαθεις οτι εισαι αναισθητος;Μάλλον είμαι ντιπ αναίσθητος σε τέτοια θέματα...
LOOOOL!Yap συνέπεσε χρονικά και με ένα dragon slave της Lina …better than cinema XD
Εν τω μεταξυ αμεσως μετα τον σεισμο, απο το απεναντι καταστημα υπολογιστων βγηκε μια 30αρα και περπατουσε στον δρομο ξιπολιτη
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 01:07
Αν αφησε ανοιχτη την πορτα let me know! Ερχομαι τρεχοντας!!!Εν τω μεταξυ αμεσως μετα τον σεισμο, απο το απεναντι καταστημα υπολογιστων βγηκε μια 30αρα και περπατουσε στον δρομο ξιπολιτη

Courtesy of Kenny!
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 01:09
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 07:20
vilain:Mandarin (hell yeah!)
αυτο που μου εκανε εκπληξη, ειναι οτι μαλλον θα εμφανιστουν και αλλοι υπερηρωες στην ταινια, με κυριοτερο μεταξυ αυτων τον Thor
επισης λενε οτι ειναι για να βγει ταινια με τον Thor πρωταγωνιστη, καθως και οτι ο Iron Man θα κανει εμφανιση στην επομενη ταινια του Hulk
Scoop: Iron Man 2 Plot And Villain Details
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 07:58
About the quake:Επειδή ως μέγιστος χέστης ήμουν έτοιμος να τσακιστώ να φύγω απο το σπίτι,άκουσα ειδήσεις και είπανε ότι ήταν μικρός σεισμός των 3,2 ριχτερ,απλά το εστιακό κέντρο(whatever that is
) ήταν πολύ ψηλα με αποτέλεσμα να ακουστεί και να τον νιώσουμε άσχημα.So have no fear,leave it to me...[/paranoid chickenshit]
Καλα μάλλον στη Θεσσαλονίκη δεν έχετε νιώσει ακόμη τη γλύκα...
Πού να είσαστε δλδ και στον 6,5 εκεινη την μέρα, απο τα μπαλκόνια θα πηδάγατε. Εμεις τους 3,2 τους τρώμε για πρωινο (seriously, usual stuff). Αμα πέσει και δυνατότερος μέσα στο αμφιθέατρο και αρχίζουν να ακούγονται παράξενες βοές πάλι στις θέσεις μας μένουμε.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:10
Εμενα με ειχε πιασει ο υπνος μπροστα στην τηλεοραση (how sad on a friday night..) και πεταχτηκα κυριολεχτικα πανω... Μονο ταβανι δεν επιασα..
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:12
Καλα μάλλον στη Θεσσαλονίκη δεν έχετε νιώσει ακόμη τη γλύκα...
Πού να είσαστε δλδ και στον 6,5 εκεινη την μέρα, απο τα μπαλκόνια θα πηδάγατε. Εμεις τους 3,2 τους τρώμε για πρωινο (seriously, usual stuff). Αμα πέσει και δυνατότερος μέσα στο αμφιθέατρο και αρχίζουν να ακούγονται παράξενες βοές πάλι στις θέσεις μας μένουμε.(οκ μόνο ο καθηγητής εμεινε ακλόνητος, οι υπόλοιποι χεστήκαμε
)
ναι ρε φιλενάδα επειδή εσάς ο θεός προσπαθεί να σας βουλιάξει θα την πληρώσουμε εμείς?
πάντως και πέρσυ τέτοιο καιρό τα ίδια έκανε. Απλά αυτή τη φορα δεν υπήρχε βοή για να το καταλάβουμε.
κουβαλώντας εμπειρία από σεισμούς σε τρία γεωγραφικά επίπεδα τις ελλάδος μπορώ να πω ότι αυτός ο σεισμός ήταν πραγματικά τρύπιος.
μας κούνησε πολύ αλλα μέχρι να καταλάβω τι γίνετε να σηκωθώ από την πολυθρόνα σταμάτησε.
Ασε που στην αρχή ήμουν σίγουρη ότι μπήκαν κλεφτες και κουνούσαν το σύνθετο.
Απλά η απόρροια μου είναι ότι αφού ο Μητσοτάκης ήταν ο γκαντέμης πως έγινε με το που πάτησε το πόδι του ο καραμανλής στην πόλη μας να γίνει σεισμός?
μάλλον η θεσσαλονίκη με την έκθεση έπαθε overload δεξιών.
Aντε πίτσα μονο εσύ λείπεις από τη χαρά του φασίστα, a.k.a 73n έκθεση
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:19
Τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η εκθεση ειναι φασιστικη, δεν θελω να ξερω... Παντως γεγονος ειναι οτι απο τοτε που εφυγε το λουνα παρκ απο την εκθεση, ειναι καθε χρονια και χειροτερα...μάλλον η θεσσαλονίκη με την έκθεση έπαθε overload δεξιών.
Φετος παντως διαβασα οτι θα εχει γονδολες, ενω ενδιαφερον θα εχει το περιπτερο της Formula 1.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:21
Πώς μου ξέφυγε η έκθεση εμένα?
Σιγουρα ο προπαππους μου ο Hitler θα είχε απογοητευτεί πραγματικά μαζί μου.
Βεβαια νομιζω ότι ο θειος Καραμανλής θα με συγχωρήσει για το παράπτωμα μου...Ακομη και αν μου κόψει την 10000 ευρω επιδοτηση το μηνα.
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:28

Stop making the threads SRS BZNS.Or you 'll have to face this guy
[media]http://www.youtube.com/watch?v=QVFfgm-J50Q[/media]I nevar get bored posting this guy XD