Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17746 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 23:06

say what???

#17747 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 23:38

Μολις ειχαμε ασθενη σεισμικη δονηση στη Θεσσαλονικη. Αραγε ηταν απλα ενας μικρος σεισμος, ενας μεγαλυτερος που εγινε πιο μακρυα και εφτασε ως εδω, ή ενας προσεισμος που σημαινει οτι σε λιγο θα ακολουθησει μεγαλυτερος;

(Καλου-κακου εχω την καμερα ανοιχτη :hihi2: )
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17748 IlPalazzo

IlPalazzo

Anime Fan

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2008 - 23:44

...Τι να πω ρε παιδιά... στο μπάνιο ήμουν και ούτε που έχασα ισορροπία.

Μάλλον είμαι ντιπ αναίσθητος σε τέτοια θέματα...

Αν έχυνα ένα δάκρυ για κάθε λεπτομέρεια που χάνεται στη μετάφραση, ο Νώε θα έπρεπε να φτιάξει καινούρια κιβωτό.

唯今翻訳...

#17749 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 00:43

Μολις ειχαμε ασθενη σεισμικη δονηση στη Θεσσαλονικη. Αραγε ηταν απλα ενας μικρος σεισμος, ενας μεγαλυτερος που εγινε πιο μακρυα και εφτασε ως εδω, ή ενας προσεισμος που σημαινει οτι σε λιγο θα ακολουθησει μεγαλυτερος;

(Καλου-κακου εχω την καμερα ανοιχτη :hihi2: )

Yap συνέπεσε χρονικά και με ένα dragon slave της Lina …better than cinema XD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17750 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 00:55

...Τι να πω ρε παιδιά... στο μπάνιο ήμουν και ούτε που έχασα ισορροπία.

Ε με τοσα χρονια kenpo κι εσυ κατι εμαθες τελικα:8):

Μάλλον είμαι ντιπ αναίσθητος σε τέτοια θέματα...

Εσυ τον σεισμο περιμενες για να μαθεις οτι εισαι αναισθητος;:thatsit:

Yap συνέπεσε χρονικά και με ένα dragon slave της Lina …better than cinema XD

LOOOOL!:hahaha:

Εν τω μεταξυ αμεσως μετα τον σεισμο, απο το απεναντι καταστημα υπολογιστων βγηκε μια 30αρα και περπατουσε στον δρομο ξιπολιτη :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17751 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 01:07

Εν τω μεταξυ αμεσως μετα τον σεισμο, απο το απεναντι καταστημα υπολογιστων βγηκε μια 30αρα και περπατουσε στον δρομο ξιπολιτη :P

Αν αφησε ανοιχτη την πορτα let me know! Ερχομαι τρεχοντας!!!

:joyful: :hehehe: :kill4u:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Courtesy of Kenny!

#17752 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 01:09

About the quake:Επειδή ως μέγιστος χέστης ήμουν έτοιμος να τσακιστώ να φύγω απο το σπίτι,άκουσα ειδήσεις και είπανε ότι ήταν μικρός σεισμός των 3,2 ριχτερ,απλά το εστιακό κέντρο(whatever that is :P ) ήταν πολύ ψηλα με αποτέλεσμα να ακουστεί και να τον νιώσουμε άσχημα.So have no fear,leave it to me...[/paranoid chickenshit]

#17753 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.828 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 06:57

Mera people, κατάρα, must play rez :P
rsrGbGx.gif

#17754 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 07:20

ανακοινωθηκε οτι θα βγει Iron Man 2, μαλλον το 2010.
vilain:Mandarin (hell yeah!)

αυτο που μου εκανε εκπληξη, ειναι οτι μαλλον θα εμφανιστουν και αλλοι υπερηρωες στην ταινια, με κυριοτερο μεταξυ αυτων τον Thor

επισης λενε οτι ειναι για να βγει ταινια με τον Thor πρωταγωνιστη, καθως και οτι ο Iron Man θα κανει εμφανιση στην επομενη ταινια του Hulk

Scoop: Iron Man 2 Plot And Villain Details

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17755 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 07:58

About the quake:Επειδή ως μέγιστος χέστης ήμουν έτοιμος να τσακιστώ να φύγω απο το σπίτι,άκουσα ειδήσεις και είπανε ότι ήταν μικρός σεισμός των 3,2 ριχτερ,απλά το εστιακό κέντρο(whatever that is :P ) ήταν πολύ ψηλα με αποτέλεσμα να ακουστεί και να τον νιώσουμε άσχημα.So have no fear,leave it to me...[/paranoid chickenshit]

Καλα μάλλον στη Θεσσαλονίκη δεν έχετε νιώσει ακόμη τη γλύκα...:canthelp:
Πού να είσαστε δλδ και στον 6,5 εκεινη την μέρα, απο τα μπαλκόνια θα πηδάγατε. Εμεις τους 3,2 τους τρώμε για πρωινο (seriously, usual stuff). Αμα πέσει και δυνατότερος μέσα στο αμφιθέατρο και αρχίζουν να ακούγονται παράξενες βοές πάλι στις θέσεις μας μένουμε.:tensai: (οκ μόνο ο καθηγητής εμεινε ακλόνητος, οι υπόλοιποι χεστήκαμε :P)

#17756 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:10

Κοιτα, ηταν μικρος μεν ο σεισμος και σε ενταση και σε διαρκεια, αλλα ηταν θορυβωδης... Σαν να βαρεσε το σπιτι μια τεραστια βαριοπουλα...

Εμενα με ειχε πιασει ο υπνος μπροστα στην τηλεοραση (how sad on a friday night..) και πεταχτηκα κυριολεχτικα πανω... Μονο ταβανι δεν επιασα..
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17757 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:12

Καλα μάλλον στη Θεσσαλονίκη δεν έχετε νιώσει ακόμη τη γλύκα...:canthelp:
Πού να είσαστε δλδ και στον 6,5 εκεινη την μέρα, απο τα μπαλκόνια θα πηδάγατε. Εμεις τους 3,2 τους τρώμε για πρωινο (seriously, usual stuff). Αμα πέσει και δυνατότερος μέσα στο αμφιθέατρο και αρχίζουν να ακούγονται παράξενες βοές πάλι στις θέσεις μας μένουμε.:tensai: (οκ μόνο ο καθηγητής εμεινε ακλόνητος, οι υπόλοιποι χεστήκαμε :P)

ναι ρε φιλενάδα επειδή εσάς ο θεός προσπαθεί να σας βουλιάξει θα την πληρώσουμε εμείς?
πάντως και πέρσυ τέτοιο καιρό τα ίδια έκανε. Απλά αυτή τη φορα δεν υπήρχε βοή για να το καταλάβουμε.

κουβαλώντας εμπειρία από σεισμούς σε τρία γεωγραφικά επίπεδα τις ελλάδος μπορώ να πω ότι αυτός ο σεισμός ήταν πραγματικά τρύπιος.
μας κούνησε πολύ αλλα μέχρι να καταλάβω τι γίνετε να σηκωθώ από την πολυθρόνα σταμάτησε.

Ασε που στην αρχή ήμουν σίγουρη ότι μπήκαν κλεφτες και κουνούσαν το σύνθετο.

Απλά η απόρροια μου είναι ότι αφού ο Μητσοτάκης ήταν ο γκαντέμης πως έγινε με το που πάτησε το πόδι του ο καραμανλής στην πόλη μας να γίνει σεισμός?
μάλλον η θεσσαλονίκη με την έκθεση έπαθε overload δεξιών.

Aντε πίτσα μονο εσύ λείπεις από τη χαρά του φασίστα, a.k.a 73n έκθεση

#17758 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:19

μάλλον η θεσσαλονίκη με την έκθεση έπαθε overload δεξιών.

Τωρα πως εβγαλες το συμπερασμα οτι η εκθεση ειναι φασιστικη, δεν θελω να ξερω... Παντως γεγονος ειναι οτι απο τοτε που εφυγε το λουνα παρκ απο την εκθεση, ειναι καθε χρονια και χειροτερα...

Φετος παντως διαβασα οτι θα εχει γονδολες, ενω ενδιαφερον θα εχει το περιπτερο της Formula 1.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17759 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:21

Πώς μου ξέφυγε η έκθεση εμένα?:oo:
Σιγουρα ο προπαππους μου ο Hitler θα είχε απογοητευτεί πραγματικά μαζί μου.

Βεβαια νομιζω ότι ο θειος Καραμανλής θα με συγχωρήσει για το παράπτωμα μου...Ακομη και αν μου κόψει την 10000 ευρω επιδοτηση το μηνα.:deadga6:

#17760 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2008 - 09:28

Flamming imminent,bold random humour requested....Processing....Request accepted!
Posted Image

Stop making the threads SRS BZNS.Or you 'll have to face this guy
[media]http://www.youtube.com/watch?v=QVFfgm-J50Q[/media]I nevar get bored posting this guy XD
Δημοσιευμένη  εικόνα