Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17461 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:42

Τώρα που είπε για ομαδικό μάραθον, ρε Κέννυ, πότε θα κάνουμε την ομαδική/μαζική προβολή ΑζουΝτάι που λέγαμε; :hahaha:

HnH5aB0.jpg

#17462 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:44

ΝΟΕΜΒΡΗ, αλλιώς θα στείλω τον Kenshiro να σας δείρει όλους, OI! :erk:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#17463 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:46

Λεπόν&ντεπόν,προτείνω να το κάνουμε το σαβ/κο της χαράς.Θα δουμε το Σαββατο το evangelion να καταστρέψουμε τον ήδη διεφθαρμένο εγκέφαλό μας και μετά να κάνουμε Marathon Azudai να ρθούμε στα ίσα μας.Agreed?

#17464 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:50

ναι παιδακια και εγω μεσα, απλα αποφασιστε για χωρο, και ας μεταφερουμε τη συζητηση καπου αλλου
φυσικα μεχρι 5 ατομα τα υποστηριζει ο χωρος μου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17465 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:57

Κλεμμενο απο το irc.

[media]http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE[/media]
Ποσο ζωα ειναι?:fromabove:

Χαχαχα! Αυτό μου θυμίζει που κάθε που είναι εθνική γιορτή βγαίνουν ρεπόρτερ στους δρόμους και ρωτάνε παιδιά για τον Κολοκοτρώνη για να αποσπάσουν απαντήσεις του τύπου "Μας απελευθέρωσε από τους Γερμανούς!" :hahaha:

Σοβαρά τώρα οι Αμερικάνοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και αυτό όχι γιατί είναι χαζοί αλλά δεν ενημερώνονται σωστά και έχουν μάθει να μην τους νοιάζει. Μια θεία μου που είχε πάει Αμερική μου ειπε ότι το CNN δεν έχει καμία σχέση με CNN το που πιάνουμε εμείς εδώ. Εκεί δεν τους λένε ούτε τα μισά απ' όσα μας λένε εμάς. Οι άνθρωποι πιστεύουν ό,τι να ναι.
Spoiler:

#17466 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 13:59

Παίζει να μαι ο μόνος που δεν έχει δει το NGE ακόμα; Το manga με το anime συμβαδίζουν;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17467 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:01

[...] να καταστρέψουμε τον ήδη διεφθαρμένο εγκέφαλό μας και μετά να κάνουμε Marathon Azudai να ρθούμε στα ίσα μας.Agreed?

Dude... "AzuDai" και "να 'ρθουμε στα ίσα μας" does not compute. :hahaha:

Posted Image

Edit:

Παίζει να μαι ο μόνος που δεν έχει δει το NGE ακόμα; Το manga με το anime συμβαδίζουν;

Καμία σχέση, man. Το anime είναι πολύ, ΠΟΛΥ καλύτερο σε story.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#17468 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:02

Δεν εισαι ο μονος και εγω δεν την εχω δει την σειρα...... Την ταινια ειδα μονο επειδη ειδα την Asuka Και μου φανηκε συμπαθητικη στο εξωφυλλο του Dvd (που να ηξερα) και μετα κοιταγα την οθονη για καμια ωρα με το σπινθηροβολο βλεμμα του ροφου προσπαθωντας να καταλαβω τι ειχα δει.......

Btw και η σειρα ειναι στο ιδιο στυλακι?

#17469 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:03

Η ταχύτητα του lolipower έχει πέσει τώρα τελευταία, ή απλά ο δικός μου Η/Υ δε "τραβάει" πια;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17470 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:07

Δεν εισαι ο μονος και εγω δεν την εχω δει την σειρα...... Την ταινια ειδα μονο επειδη ειδα την Asuka Και μου φανηκε συμπαθητικη στο εξωφυλλο του Dvd (που να ηξερα) και μετα κοιταγα την οθονη για καμια ωρα με το σπινθηροβολο βλεμμα του ροφου προσπαθωντας να καταλαβω τι ειχα δει.......

Btw και η σειρα ειναι στο ιδιο στυλακι?

οχι, στην ταινια τα πραγματα ξεκαθαριζουν...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#17471 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:21

Η ταχύτητα του lolipower έχει πέσει τώρα τελευταία,

nope
Posted Image
your connection probably sucks xD

#17472 gexion

gexion

πάμε για σουβλάκια?

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:24

Originally Posted by Leon Posted Image

ούτε εγώ έχω δει τη σειρά.Έχω δει μονάχα το movie και ντάξει έμεινα να κοιτώ με το "wtf"look την οθόνη από την άγνοια,εντελώς απορημένη...έτσι όμως που άλλαζαν οι σκηνές (μαυρίζει η οθόνη,και βγαινουν με caps,πομπόδεις τίτλοι σαν να λέει:"καθηλωθείτε")μου φάνηκε λίγο γελοίο,και γενικά η σκηνοθεσία δεν βοηθούσε και πολύ αυτούς που δεν έχουν δει/διαβάσει Nge <<
Δημοσιευμένη  εικόνα

Everyone has an A C E hidden,it's Hope

#17473 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:27

Γαμώτο...με ψήνετε τρελά να αρχίσω και γω!!!!

#17474 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:27

Εγώ ήταν από τα πρώτα anime που είχα ξεκινήσει αλλά είδα τα 3-4 επισόδεια (rmvb mode) και από τότε την έχω αφήσει για άλλη φορά!
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17475 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 14:31

nope
Posted Image
your connection probably sucks xD

Gee, thanks...:frozen:

Μόλις έβαλα τη νέα Firefox version. Κάπως άβολη...

Δημοσιευμένη  εικόνα