Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 02 September 2008 - 13:42
Posted 02 September 2008 - 13:44

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 September 2008 - 13:46
Posted 02 September 2008 - 13:50
φυσικα μεχρι 5 ατομα τα υποστηριζει ο χωρος μου
Posted 02 September 2008 - 13:57
Κλεμμενο απο το irc.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE[/media]
Ποσο ζωα ειναι?
Χαχαχα! Αυτό μου θυμίζει που κάθε που είναι εθνική γιορτή βγαίνουν ρεπόρτερ στους δρόμους και ρωτάνε παιδιά για τον Κολοκοτρώνη για να αποσπάσουν απαντήσεις του τύπου "Μας απελευθέρωσε από τους Γερμανούς!"
Σοβαρά τώρα οι Αμερικάνοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται και αυτό όχι γιατί είναι χαζοί αλλά δεν ενημερώνονται σωστά και έχουν μάθει να μην τους νοιάζει. Μια θεία μου που είχε πάει Αμερική μου ειπε ότι το CNN δεν έχει καμία σχέση με CNN το που πιάνουμε εμείς εδώ. Εκεί δεν τους λένε ούτε τα μισά απ' όσα μας λένε εμάς. Οι άνθρωποι πιστεύουν ό,τι να ναι.
Posted 02 September 2008 - 14:01
Dude... "AzuDai" και "να 'ρθουμε στα ίσα μας" does not compute.[...] να καταστρέψουμε τον ήδη διεφθαρμένο εγκέφαλό μας και μετά να κάνουμε Marathon Azudai να ρθούμε στα ίσα μας.Agreed?

Edit:
Καμία σχέση, man. Το anime είναι πολύ, ΠΟΛΥ καλύτερο σε story.Παίζει να μαι ο μόνος που δεν έχει δει το NGE ακόμα; Το manga με το anime συμβαδίζουν;

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 02 September 2008 - 14:02
Παίζει να μαι ο μόνος που δεν έχει δει το NGE ακόμα; Το manga με το anime συμβαδίζουν;
Δεν εισαι ο μονος και εγω δεν την εχω δει την σειρα...... Την ταινια ειδα μονο επειδη ειδα την Asuka Και μου φανηκε συμπαθητικη στο εξωφυλλο του Dvd (που να ηξερα) και μετα κοιταγα την οθονη για καμια ωρα με το σπινθηροβολο βλεμμα του ροφου προσπαθωντας να καταλαβω τι ειχα δει.......
Btw και η σειρα ειναι στο ιδιο στυλακι?
Posted 02 September 2008 - 14:03

Posted 02 September 2008 - 14:07
Δεν εισαι ο μονος και εγω δεν την εχω δει την σειρα...... Την ταινια ειδα μονο επειδη ειδα την Asuka Και μου φανηκε συμπαθητικη στο εξωφυλλο του Dvd (που να ηξερα) και μετα κοιταγα την οθονη για καμια ωρα με το σπινθηροβολο βλεμμα του ροφου προσπαθωντας να καταλαβω τι ειχα δει.......
Btw και η σειρα ειναι στο ιδιο στυλακι?
οχι, στην ταινια τα πραγματα ξεκαθαριζουν...
Posted 02 September 2008 - 14:21
nopeΗ ταχύτητα του lolipower έχει πέσει τώρα τελευταία,

your connection probably sucks xD
Posted 02 September 2008 - 14:24
ούτε εγώ έχω δει τη σειρά.Έχω δει μονάχα το movie και ντάξει έμεινα να κοιτώ με το "wtf"look την οθόνη από την άγνοια,εντελώς απορημένη...έτσι όμως που άλλαζαν οι σκηνές (μαυρίζει η οθόνη,και βγαινουν με caps,πομπόδεις τίτλοι σαν να λέει:"καθηλωθείτε")μου φάνηκε λίγο γελοίο,και γενικά η σκηνοθεσία δεν βοηθούσε και πολύ αυτούς που δεν έχουν δει/διαβάσει Nge <<Originally Posted by Leon
![]()
Παίζει να μαι ο μόνος που δεν έχει δει το NGE ακόμα; Το manga με το anime συμβαδίζουν;

Everyone has an A C E hidden,it's Hope
Posted 02 September 2008 - 14:27
Posted 02 September 2008 - 14:31
nope
your connection probably sucks xD
Gee, thanks...
Μόλις έβαλα τη νέα Firefox version. Κάπως άβολη...