Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17281 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:13

Τουλαχιστον τα ανιμε ξαναβρισκονται... εμενα μου καηκε ο 500ρης και εδω και 4 μηνες προσπαθουσα μπας και εσωζα τα απειρα μοναδικα αρχεια που ειχα μεσα αλλα δεν γινεται τιποτα... ο μονος τροπος απ'οτι μου ειπαν ειναι σε ειδικες εταιριες στο εξωτερικο που ζητανε χιλια ευρω μινιμουμ:emptyonexg1:

Απ'οτι φαινεται θα τον βαλω στην ακρη και αν ποτε κερδισω το ΛΟΤΤΟ θα τον στειλω για να ανακτησω εστω τις ~1000 χαμενες φωτογραφιες&βιντεο που ειχα βγαλει και δεν ειχα κανει backup (ευτυχως τις περισσοτερες τις ειχα κανει).

Οταν λες ολα τι δοκιμασες?

#17282 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:17

Mε τρομάζετε.Με τρομάζετε πάααααρα πολύ.Έχω έναν σκληρό 930 GB και είναι γεμάτος μέχρι το 900...Και ναι,είναι 80% anime.Και ναι,δεν έχω γράψει ακόμα τπτ.Και ναι επισήμως φοβάμαι:frozen:

#17283 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:21

Mε τρομάζετε.Με τρομάζετε πάααααρα πολύ.Έχω έναν σκληρό 930 GB και είναι γεμάτος μέχρι το 900...Και ναι,είναι 80% anime.Και ναι,δεν έχω γράψει ακόμα τπτ.Και ναι επισήμως φοβάμαι:frozen:

o mg!:nosey:

#17284 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:25

Οταν λες ολα τι δοκιμασες?

Πρωτα ο,τι προγραμμα ανακτησης δεδομενων υπαρχει στο ιντερνετ, και μετα δυο μαγαζια τα οποια εχουν εξειδικευμενα μηχανηματα για αυτη τη δουλεια (ενα απο αυτα απαιτουσε να μεινει ο σκληρος συνδεδεμενος μαζι του επι δεκα μερες συνεχομενα). Πλεον δεν νομιζω να υπαρχει εστω και 0.01% ελπιδα:emptyonexg1:

Οπως ειπα μολις, τα ανιμε ξαναβρισκονται. Αν σου καει ο σκληρος και σου χαθουνε, ελα και πες μου να στα ξαναδωσω ολα. Αλλα τα σημαντικα αρχεια που δεν ξαναβρισκονται... κανε τα back up οπως-και-δηποτε. Στην αναγκη παρε μια δεκαδα επανεγγραψιμων DVD (6-7 Ευρω κανει) και θυμησου να τα ανανεωνεις καθε τοσο. Αυτο το προτεινω σε ολους οσους διαβαζουν αυτο το ποστ.

ΥΓ: Καλα ποτε προλαβες και επεστρεψες σπιτι εσυ; :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17285 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:27

Πρωτα ο,τι προγραμμα ανακτησης δεδομενων υπαρχει στο ιντερνετ, και μετα δυο μαγαζια τα οποια εχουν εξειδικευμενα μηχανηματα για αυτη τη δουλεια (ενα απο αυτα απαιτουσε να μεινει ο σκληρος συνδεδεμενος μαζι του επι δεκα μερες συνεχομενα). Πλεον δεν νομιζω να υπαρχει εστω και 0.01% ελπιδα:emptyonexg1:

Υπαρχουν τετοια μαγαζια και τετοια μηχανηματα?
Ευχαριστω παντως γιατι τωρα ξερω τι δεν πρεπει να κανω αν χαλασει ο σκληρος ωστε να μην χασω 4 μηνες απο την ζωη μου.

#17286 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:28

Who cares about anime? (am i going to be banned for that:frozen:?)

Όπως είπε και ο adventurer υπάρχουν αρχεία αναντικατάστατα. Έχω καμιά 40 G mp3 που άμα τα χάσω, τα περισσότερα είναι πολύ δυσεύρετα:nanana:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17287 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1.058 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:28

@Me loves Neliel: Και να τα γραφες σε DVD όμως θα ήθελες 900/4.5= 200 DVD standar. Δεν θα ήταν βέβαια θέμα χώρου (τα DVD μου με τα jdramas είναι γύρω στα 400) αλλά πιο πολύ θέμα πόσο χρόνο θα σου έτρωγε το backup. Αν ξεκινήσεις τώρα σε κανά μήνα θα έχεις τελειώσει. Μετά βέβαια σκέφτεσαι ποια από αυτά τα DVD χάλασαν στη διάρκεια που έγραφες τα άλλα κτλ κτλ. Μαύρη απελπισία...:uhh:

Και ναι, τα πιο σοβαρά αρχεία είναι αυτά που θέλουν backup . Photos, εργασίες κτλ κτλ

#17288 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:32

Ηθικό δίδαγμα:Πουλάω το νεφρό μου να πάρω 5-6 σκληρούς 1TB.Ε,που θα πάει.Δε θα χαλάσουν όλοι!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#17289 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1.256 Δημοσιεύσεις:
  • LocationEl Salonica

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:40

Tο αγοραζωωω!!!
ΠΟΣΟ!!?
χαχαχαχααα!!!
:hahaha:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#17290 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:19

Π Ω Λ Ε Ι Τ Α Ι:Πουλαω τον 22χρονο αδελφο μου.ειναι χαριτωμενος και ακουει στο ονομα νικος ή αζορ.εχει εκπαιδευτει στο να μη κατουραει μεσα στο σπιτι.ειναι χαδιαρης και απο καλη φατσα.φυσικα,υιοθετημενος.τιμη συζητησιμη.αρακαλω επικοινωνειστε μαζι μου οποιος ενδοιαφερεται
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17291 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:19

Κατά λάθος σου ξέφυγε η γραμμή λίγο παραπάνω στην Haruhi. Μην ανησυχείς όμως, το διόρθωσα εγώ για 'σένα.
Quote:
Originally Posted by Kenny View Post
Quote:
Originally Posted by Kurosaki_Angellust View Post
Ωστε εδω ειναι το spamz thread ε?? πως μου ξεφυγε εμενα

Λοιπον δεν φτανει που δουλευω καθε μερα διανομη καθε πρωι 9 η ωρα ξυπνημα ,μου ηρθε και το nge σε dvd και πωροθηκα ολο το βραδυ,αλλα επρεπε να παω και για δουλεια ολο το πρωι....

και πρεπει να κανω update to rpg

kai να ριξω hurt στην haruhi

και να δω και αλλο nge

να κανουμε και λιγο pvp στο wow

και να παμε και για καφε το απογευμα...

ποτε θα κοιμιθουμε????
Διέγραψα αυτά που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος.

No need to thank me.

No need to thank me. :tensai:

Όπα !!! ξεχασες κάτι σημαντικο Rez: Ayanami Rei
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17292 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:23

Π Ω Λ Ε Ι Τ Α Ι:Πουλαω τον 22χρονο αδελφο μου.ειναι χαριτωμενος και ακουει στο ονομα νικος ή αζορ.εχει εκπαιδευτει στο να μη κατουραει μεσα στο σπιτι.ειναι χαδιαρης και απο καλη φατσα.φυσικα,υιοθετημενος.τιμη συζητησιμη.αρακαλω επικοινωνειστε μαζι μου οποιος ενδοιαφερεται

5 euros

#17293 Ioanna-chan

Ioanna-chan

ελληνίδα σουτζότισσα

• Members
  • 161 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 17:28

5 euros

ummm....βαλε κατι παραπανω ξερει καλα αγγλικα και ειναι εμβολιασμενος:sleepy:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17294 Erisadesu

Erisadesu