Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17266 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 29 August 2008 - 13:27

Σε λίγο θα φτάσουμε σε σημείο να κρατάμε backup των backup... (Pretty spooky, huh?)

Δεν ξέρω ένας γνωστός μου μου πρότεινε να αγοράζω εξωτερικούς και να τους βάζω στην βιβλιοθήκη όταν γεμίζουν αντί για dvd
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#17267 Gaia

Gaia

マザーアース

• Members
  • 182 posts

Posted 29 August 2008 - 13:43

Δεν ξέρω ένας γνωστός μου μου πρότεινε να αγοράζω εξωτερικούς και να τους βάζω στην βιβλιοθήκη όταν γεμίζουν αντί για dvd

Και σε μενα μου το προτειναν................. τρομακτικο, ετσι?:terror2:

#17268 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 29 August 2008 - 13:57

Εμενα μου αρέσει, ήδη το έχω αρχίσει...απλά έχω μόνο έναν :oo:

#17269 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 29 August 2008 - 14:19

Αν προσθεσω τα γιγα που εχασα απο προβληματικα DVD τα οποια επρεπε να ξαναγραψω με τα γιγα που εχασα απο DVD που δανεισα σε ατομα και ποτε δεν μου επιστρεψανε, ανετα ξεπερναω τα 200 χαμενα γιγα :nosey:

Σας τρώω άνετα . Οταν μου κάηκε ο 500άρης έχασα γύρω στα 470 γίγα με άνιμε . Δεν θέλω να το θυμάμαι . Ακόμα δεν έχω ανανήψει πλήρως .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#17270 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 29 August 2008 - 14:20

Εγώ έχω 3. Δεν είναι όμως και η πιο ασφαλής λύση. Φαντάσου να σου χαλάσει ένας 250 σκληρός:terror2:
Posted Image

#17271 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 29 August 2008 - 14:22

Ωστε εδω ειναι το spamz thread ε?? πως μου ξεφυγε εμενα:hiding_something:

Λοιπον δεν φτανει που δουλευω καθε μερα διανομη καθε πρωι 9 η ωρα ξυπνημα ,μου ηρθε και το nge σε dvd και πωροθηκα ολο το βραδυ,αλλα επρεπε να παω και για δουλεια ολο το πρωι....

και πρεπει να κανω update to rpg

kai να ριξω hurt στην haruhi

και να δω και αλλο nge

να κανουμε και λιγο pvp στο wow

και να παμε και για καφε το απογευμα...

ποτε θα κοιμιθουμε????:burningbe3::burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#17272 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 29 August 2008 - 14:27

Θεωρητικά έτσι θα κάνουμε σε μερικά χρόνια,αν σκεφτείς πως κάθε χρόνο το μέγεθος κάθε επεισοδίου αυξάνεται λόγω καλύτερης ποιότητας...

#17273 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 August 2008 - 15:35

Επαιζα NBA 08 in PS3 (play B3yond :tensai:) και ειχα παρει φυσικα την Ελλαδαρα μας,και τους νικησα ολους XD Πήρα το κυπελλο,Im the best...Το μονο που με χαλασε ειναι οτι πανω στην εμφανιση ειχαν βαλει την ελληνικη σημαια αναποδα!!! ΕΛΕΟΣ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#17274 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 29 August 2008 - 15:44

Don't trust EA, play 2k8 makes you a better person :hahaha:
rsrGbGx.gif

#17275 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 August 2008 - 15:45

Επαιζα NBA 08 in PS3 (play B3yond :tensai:) και ειχα παρει φυσικα την Ελλαδαρα μας,και τους νικησα ολους XD Πήρα το κυπελλο,Im the best...Το μονο που με χαλασε ειναι οτι πανω στην εμφανιση ειχαν βαλει την ελληνικη σημαια αναποδα!!! ΕΛΕΟΣ

Απορία; αφού έχει και εθνικές, σε αντίθεση με την έκδοση PS2, τη βαθμολογία έχει στους παίκτες? Γιατί στο NBA Live 08 τα είχαν κάνει και σε θέσεις και σε αξιολόγηση (άκου εκεί 75 ο Παπαδόπουλος, βάλτου ένα 40 εκεί) ψιλομαντάρα.

Υ.γ. ο απο πάνω τα λέει σωστά
Posted Image

#17276 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 August 2008 - 15:58

Λοιπον δεν φτανει που δουλευω καθε μερα διανομη καθε πρωι 9 η ωρα ξυπνημα ,μου ηρθε και το nge σε dvd και πωροθηκα ολο το βραδυ,αλλα επρεπε να παω και για δουλεια ολο το πρωι....

και να δω και αλλο nge

Διέγραψα αυτά που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος.

No need to thank me. :tensai:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#17277 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 29 August 2008 - 16:04

Σας τρώω άνετα . Οταν μου κάηκε ο 500άρης έχασα γύρω στα 470 γίγα με άνιμε . Δεν θέλω να το θυμάμαι . Ακόμα δεν έχω ανανήψει πλήρως .

Τουλαχιστον τα ανιμε ξαναβρισκονται... εμενα μου καηκε ο 500ρης και εδω και 4 μηνες προσπαθουσα μπας και εσωζα τα απειρα μοναδικα αρχεια που ειχα μεσα αλλα δεν γινεται τιποτα... ο μονος τροπος απ'οτι μου ειπαν ειναι σε ειδικες εταιριες στο εξωτερικο που ζητανε χιλια ευρω μινιμουμ:emptyonexg1:

Απ'οτι φαινεται θα τον βαλω στην ακρη και αν ποτε κερδισω το ΛΟΤΤΟ θα τον στειλω για να ανακτησω εστω τις ~1000 χαμενες φωτογραφιες&βιντεο που ειχα βγαλει και δεν ειχα κανει backup (ευτυχως τις περισσοτερες τις ειχα κανει).
Posted Image

#17278 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 29 August 2008 - 16:07

Daitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn [burn :S]
rsrGbGx.gif

#17279 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 29 August 2008 - 16:09

Απορία; αφού έχει και εθνικές, σε αντίθεση με την έκδοση PS2, τη βαθμολογία έχει στους παίκτες? Γιατί στο NBA Live 08 τα είχαν κάνει και σε θέσεις και σε αξιολόγηση (άκου εκεί 75 ο Παπαδόπουλος, βάλτου ένα 40 εκεί) ψιλομαντάρα.

Υ.γ. ο απο πάνω τα λέει σωστά

Συνολο η ομαδα ειχε 84. Τωρα για καθε παιχτη ξεχωριστα δεν θυμαμαι. Πριν ομως πεις καποια κακια (οπως αυτη με το 75 στον Παπ) σε αντιθεση με τις αλλες ομαδες με την Ελλαδα για να βαλεις καλαθι πρεπει να σου βγει η πιστη! Και κατω απο την μπασκετα να εισαι κατα 60-70% δεν θα παρεις ποντους. οποτε ειναι λιγο αδικο. Γιαυτο το εγραψα και εδω μιας και το θεωρω κατορθωμα :hahaha:

Ναι οντως ΕΑ sucks,ουτως η αλλως το ενοικιασα για να δω ποιο μπασκετακι θα παρω με τη καινουρια σεζον. Και μενουν να δω αυτο της Sony και μετα εκεινο της 2K. Αν και εχω διαβασει οτι αυτο της σονυ ειναι μουφα,οποτε μαλλον για 2K sports με βλεπω.:drink:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#17280 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 29 August 2008 - 16:12

και να δω και αλλο nge

Διέγραψα αυτά που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος.

Κατά λάθος σου ξέφυγε η γραμμή λίγο παραπάνω στην Haruhi. Μην ανησυχείς όμως, το διόρθωσα εγώ για 'σένα.

E5VV38U.jpg