Σε λίγο θα φτάσουμε σε σημείο να κρατάμε backup των backup... (Pretty spooky, huh?)
Δεν ξέρω ένας γνωστός μου μου πρότεινε να αγοράζω εξωτερικούς και να τους βάζω στην βιβλιοθήκη όταν γεμίζουν αντί για dvd
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:27
Σε λίγο θα φτάσουμε σε σημείο να κρατάμε backup των backup... (Pretty spooky, huh?)
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:43
Δεν ξέρω ένας γνωστός μου μου πρότεινε να αγοράζω εξωτερικούς και να τους βάζω στην βιβλιοθήκη όταν γεμίζουν αντί για dvd
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 13:57
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 14:19
Σας τρώω άνετα . Οταν μου κάηκε ο 500άρης έχασα γύρω στα 470 γίγα με άνιμε . Δεν θέλω να το θυμάμαι . Ακόμα δεν έχω ανανήψει πλήρως .Αν προσθεσω τα γιγα που εχασα απο προβληματικα DVD τα οποια επρεπε να ξαναγραψω με τα γιγα που εχασα απο DVD που δανεισα σε ατομα και ποτε δεν μου επιστρεψανε, ανετα ξεπερναω τα 200 χαμενα γιγα
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 14:22
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 14:27
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 15:35

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 15:45
Επαιζα NBA 08 in PS3 (play B3yond
) και ειχα παρει φυσικα την Ελλαδαρα μας,και τους νικησα ολους XD Πήρα το κυπελλο,Im the best...Το μονο που με χαλασε ειναι οτι πανω στην εμφανιση ειχαν βαλει την ελληνικη σημαια αναποδα!!! ΕΛΕΟΣ
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 15:58
Διέγραψα αυτά που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος.Ωστε εδω ειναι το spamz thread ε?? πως μου ξεφυγε εμενα
Λοιπον δεν φτανει που δουλευω καθε μερα διανομη καθε πρωι 9 η ωρα ξυπνημα ,μου ηρθε και το nge σε dvd και πωροθηκα ολο το βραδυ,αλλα επρεπε να παω και για δουλεια ολο το πρωι....και πρεπει να κανω update to rpgkai να ριξω hurt στην haruhi
και να δω και αλλο ngeνα κανουμε και λιγο pvp στο wow
και να παμε και για καφε το απογευμα...
ποτε θα κοιμιθουμε????:burningbe3:

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:04
Τουλαχιστον τα ανιμε ξαναβρισκονται... εμενα μου καηκε ο 500ρης και εδω και 4 μηνες προσπαθουσα μπας και εσωζα τα απειρα μοναδικα αρχεια που ειχα μεσα αλλα δεν γινεται τιποτα... ο μονος τροπος απ'οτι μου ειπαν ειναι σε ειδικες εταιριες στο εξωτερικο που ζητανε χιλια ευρω μινιμουμΣας τρώω άνετα . Οταν μου κάηκε ο 500άρης έχασα γύρω στα 470 γίγα με άνιμε . Δεν θέλω να το θυμάμαι . Ακόμα δεν έχω ανανήψει πλήρως .
Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:09
Απορία; αφού έχει και εθνικές, σε αντίθεση με την έκδοση PS2, τη βαθμολογία έχει στους παίκτες? Γιατί στο NBA Live 08 τα είχαν κάνει και σε θέσεις και σε αξιολόγηση (άκου εκεί 75 ο Παπαδόπουλος, βάλτου ένα 40 εκεί) ψιλομαντάρα.
Υ.γ. ο απο πάνω τα λέει σωστά

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2008 - 16:12
Διέγραψα αυτά που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου για να γίνεις ένας καλύτερος άνθρωπος.
Ωστε εδω ειναι το spamz thread ε?? πως μου ξεφυγε εμενα
Λοιπον δεν φτανει που δουλευω καθε μερα διανομη καθε πρωι 9 η ωρα ξυπνημα ,μου ηρθε και το nge σε dvd και πωροθηκα ολο το βραδυ,αλλα επρεπε να παω και για δουλεια ολο το πρωι....και πρεπει να κανω update to rpg
kai να ριξω hurt στην haruhi
και να δω και αλλο nge
να κανουμε και λιγο pvp στο wow
και να παμε και για καφε το απογευμα...
ποτε θα κοιμιθουμε????:burningbe3:
No need to thank me.