Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17116 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 12:50

@ http://www.getalife.org

#17117 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 13:02

Θυμαται κανεις την εντολη του cmd που σου αποτυπωνει τη διαδρομη που κανει ενα πακετο οταν κανεις Ping?Κάτι με route print ηταν αλλά δε θυμάμαι γμτ...
And Θειος,i lol'd! :hihi2:

#17118 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 13:37

trace route είναι η εντολή; το λεώ πριν ψάξω

edit: η ΔΟΜΗ είμαι ο φούστης;

http://en.wikipedia.org/wiki/Traceroute

#17119 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 13:57

Σήμερα έμαθα τρεις ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας χρησιμεύσουν μόνο άμα πάτε σε κάνα τηλεπαιχνίδι αλλά α΄ξιζει τον κόπο

1)Η Πασίγνωστη λέξη robot (ρομπότ) προέρχεται από την τσέχικη λέξη robota που κυριολεκτικά σημαίνει καταναγκαστική εργασία

2) Στον ειρινικό ωκεανό , λόγω των αληγών ανέμων που επικρατούν έχει συσσωρευτεί με την πάροδο των ετών μια μάζα επιπλέοντων σκουπιδιών με έκταση ίση με αυτή της Αυστραλίας .

3)Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και συγκεκριμένα ο Καθηγητής Δημήτριος Τριχόπουλος ,ερευνητής και επιδημιολόγος στη σχολή δημόσιας Υγιείας του πανεπιστημίου πραγματοποίησαν μια έρευνα με αντικείμενο τον μεσημεριανό ύπνο .
Στην 'ερευνα συμπεριλήφθηκαν 23.000 Ελληνες και των δύο φύλλων .Τα ποτελέσματα της έρευνας απέδειξαν ότι ο μεσημεριανός ύπνος τουλάχιστον τρεις φορέςτην εβδομάδα μπορεί να μειώσει κατά 37% τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακή προσβολή .Επίσης ο μεσημεριανός ύπνος μπορεί να χρησιμεύσει ως αγχολυτική διαδικασία και να μειώσει την θνησιμότητα από την την στεφανιάια νόσο.

Επιτέλους διακαιώνωμαι που λέω ότι ο ύπνος είναι ζωή .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#17120 endless_inspiration

endless_inspiration

Anime Professional

• Members
  • 535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 14:08

και μενα με βριζουν που κοιμαμαι 12-15 ωρες την ημερα.....:nosey:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Ολοι κάποτε σκοντάφτουμε.
Το τι κάνει κανείς μετά είναι αυτό που του φτιάχνει ή του καταστρέφει τη ζωή.
Η αξία του ανθρώπου φαίνεται στο τι κάνει μετά την πτώση''
Liza Unger, 'black out'

#17121 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1.095 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 14:17

1)Η Πασίγνωστη λέξη robot (ρομπότ) προέρχεται από την τσέχικη λέξη robota που κυριολεκτικά σημαίνει καταναγκαστική εργασία

Και στα ρώσικα σημαίνει "δουλειά" γενικά.

#17122 grasos

grasos

Anime Amateur

• Members
  • 90 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 14:18

Έχω Altec 24άρα (μέσω ΟΤΕ) κ εδώ κ 3-4 ημέρες σέρνεται! Χρωστάει κάτι λεφτά η ALTEC στον ΟΤΕ? ο ΟΤΕ ζητάει παραπάνω απ' όσα συμφωνήσανε? Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει παιχτεί! Έτσι πάντως τιμωρεί ο ΟΤΕ την ALTEC! Εκεί που κατέβαζα με 1300-1400 τώρα έχω πέσει στα 30kB/s!!!!
Έχω ξενερώσει απίστευτα :deadga6:

#17123 Harlock_24

Harlock_24

Anime Amateur

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 14:42

3)Το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και συγκεκριμένα ο Καθηγητής Δημήτριος Τριχόπουλος ,ερευνητής και επιδημιολόγος στη σχολή δημόσιας Υγιείας του πανεπιστημίου πραγματοποίησαν μια έρευνα με αντικείμενο τον μεσημεριανό ύπνο .
Στην 'ερευνα συμπεριλήφθηκαν 23.000 Ελληνες και των δύο φύλλων .Τα ποτελέσματα της έρευνας απέδειξαν ότι ο μεσημεριανός ύπνος τουλάχιστον τρεις φορέςτην εβδομάδα μπορεί να μειώσει κατά 37% τον κίνδυνο θανάτου από καρδιακή προσβολή .Επίσης ο μεσημεριανός ύπνος μπορεί να χρησιμεύσει ως αγχολυτική διαδικασία και να μειώσει την θνησιμότητα από την την στεφανιάια νόσο.

Αμα κοιμάσαι απο τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα μετράει;
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17124 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 15:20

Επιτέλους διακαιώνωμαι που λέω ότι ο ύπνος είναι ζωή .

Σε πρόλαβε η MEDIA STROM.

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#17125 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 15:43

και μενα με βριζουν που κοιμαμαι 12-15 ωρες την ημερα.....:nosey:

A wild Snorlax has appeared!
:hahaha:

#17126 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 15:44

Θυμαται κανεις την εντολη του cmd που σου αποτυπωνει τη διαδρομη που κανει ενα πακετο οταν κανεις Ping?Κάτι με route print ηταν αλλά δε θυμάμαι γμτ...
And Θειος,i lol'd! :hihi2:

tracert .aNiMe//GR > tr2.txt
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17127 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 17:46

Έχω Altec 24άρα (μέσω ΟΤΕ) κ εδώ κ 3-4 ημέρες σέρνεται! Χρωστάει κάτι λεφτά η ALTEC στον ΟΤΕ? ο ΟΤΕ ζητάει παραπάνω απ' όσα συμφωνήσανε? Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει παιχτεί! Έτσι πάντως τιμωρεί ο ΟΤΕ την ALTEC! Εκεί που κατέβαζα με 1300-1400 τώρα έχω πέσει στα 30kB/s!!!!
Έχω ξενερώσει απίστευτα :deadga6:

Προσωρινή διακοπή κυκλωμάτων διασύνδεσης της Altec από τον ΟΤΕ. - Insomnia.gr

Ορίστε η απάντηση σου:tensai:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#17128 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1.535 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2008 - 18:09

Γύρισα επιτέλους μετά από ένα μηνα διακοπών.Καλός με βρήκατε:blush2:

#17129 Melkor