Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#17086 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 25 August 2008 - 21:02

Locking threads in Internet Forums

In internet forums, the host sometimes has the power to lock threads in which members do not follow the rules. When locked, the user is un-able to post on the thread anymore. Sometimes they might make alternate accounts to continue breaking rules, and in this case, the IP address may be banned from connecting to the server.
Banning (sometimes called 'blocking' or 'permabanning') is commonplace in internet culture. The "dread Kenny", or "Sponis" are mythical creatures used in many of these forums to enforce locking of threads and banning of members.

MSN spammers, beware...

:colddd: :uhh: :terror2: :deadga6:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#17087 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 25 August 2008 - 21:05

ευχαριστω ρε παιδια...αυριο θα μαθω αν θα γινω φοιτητρια και σεις με αποθαρυνετε..:(

αυτό είναι το εύκολο κομμάτι !!!

και εγω έκανα με το 10% έτσι για την πλάκα ΧDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#17088 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

επειδη τυχαινει να ειμαι moderator σ ενα site σωστα οσα λες αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ αν δεν κανω λαθος ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει οποτε δε καταλαβαινω που κολλανε αυτα που μας παρεθεσες.:tensai:

ευχαριστω ΝΟΝΑΜΕ...:(

#17089 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Xμμμ..Μπορεί να άργησε να νιώσει το γ**ω-ιντερνέτι μου αλλά...
SPAM:Posted Image
And limecat is a fearsome creature.
EDIT:Ναι μεν ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει αλλά γεμίζει το thread με συνεχόμενα chat-like posts και το forum φορτώνεται(που ήδη σέρνεται σαν σαλιγκάρι) και οι mods δεν προλαβαίνουν να δουν τι θα κάνουν.This precious hole has been closed so many times που είμαστε ευαίσθητοι στο θέμα.Και η limecat επίσης.

Edited by Me loves Neliel, 25 August 2008 - 21:14.
Τemporary dyslexia

Posted Image

#17090 pointman-aka-thenewguy

pointman-aka-thenewguy

*Don't be like me*

• Banned
  • 62 posts

Posted 25 August 2008 - 21:08

.......................

Edited by pointman-aka-thenewguy, 09 December 2008 - 03:18.

#17091 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 25 August 2008 - 21:11

εχω ενα request να κανω.βλεπω πως γινονται διαφορα polls για διαφορα πραγματα,εκτος απο ενα(και αν υπαρχει ζητω συγνωμη).ενα που να ρωταει σε ποια περιοχη/νομο ζει το καθε μελος του anime.gr δεν εχω δει.υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για αυτο η ετσι απλως ετυχε?

Σωστο αυτο που λες...ομως δεν υπαρχει μια αντιστοιχη πληροφορια στο προφιλ?οπως και να χει μ αυτον τον τροπο θα βρισκαμε απο που ειναι οι περισσοτεροι και αυτο θα ηταν οντως πολυ ενδιαφερον :)

#17092 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 August 2008 - 21:15

m....must....n...not....masturbate......

Κρατήσου παιδί μου, κρατήσου... Είναι δύσκολο με τέτοια οπτασία (μέχρι και εγώ μπήκα στον πειρασμό), αλλά κρατήσου :hihi2:

#17093 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 25 August 2008 - 21:16

επειδη τυχαινει να ειμαι moderator σ ενα site σωστα οσα λες αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ αν δεν κανω λαθος ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει οποτε δε καταλαβαινω που κολλανε αυτα που μας παρεθεσες.:tensai:

Dark Venus, έχεις 14-15 post μέσα σε μια ώρα σε αυτό το thread. Αυτό που κάνεις δεν έχει καμία σχέση ούτε με την λειτουργία του thread black hole, ούτε με τους κανόνες μας περί spamming και chatting, ούτε με τα χρηστά εν γένει ήθη (sic!) και νεύρα μου συγκεκριμένα.

Σε παρακαλώ σταμάτα, είναι κρίμα να χαλάμε αυτό το thread για άλλη μια φορά.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#17094 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 25 August 2008 - 21:17

εχω ενα request να κανω.βλεπω πως γινονται διαφορα polls για διαφορα πραγματα,εκτος απο ενα(και αν υπαρχει ζητω συγνωμη).ενα που να ρωταει σε ποια περιοχη/νομο ζει το καθε μελος του anime.gr δεν εχω δει.υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος για αυτο η ετσι απλως ετυχε?

θα έτυχε μάλον ...

βασικά έχω δει ένα χάρτι σε ένα forum που ο κάθε χρίστεις μπορούσε να βάλει την τοποθεσία του ...
αλλα σε ποιό ? >_<
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#17095 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 25 August 2008 - 21:18

Αγορίνα, αν βλέπεις πως κάτι δεν υπάρχει....απλά φτιάχτο...XD

noname, κάτι με google maps είχε να κάνει αυτό. Καλή σκέψη, θα το ψάξω να βάλουμε και εμείς ένα...θυμάμαι πως το forum του fansub group που είχε η CM είχε ένα τέτοιο πράγμα...

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#17096 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 25 August 2008 - 21:24

@pointman
Man,έχω μια απορία...Αν καίγεσαι τόσο πολύ να δεις από που είναι ο καθένας εσύ γιατί στο profile σου έχεις βάλει location unknown??Λίγο αντιφατικό,non?

#17097 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 25 August 2008 - 21:27

Dark Venus, έχεις 14-15 post μέσα σε μια ώρα σε αυτό το thread. Αυτό που κάνεις δεν έχει καμία σχέση ούτε με την λειτουργία του thread black hole, ούτε με τους κανόνες μας περί spamming και chatting, ούτε με τα χρηστά εν γένει ήθη (sic!) και νεύρα μου συγκεκριμένα.

Σε παρακαλώ σταμάτα, είναι κρίμα να χαλάμε αυτό το thread για άλλη μια φορά.

το χαλαω γιατι απανταω σ αυτα που μου γράφουν....;Πολυ λυπάμαι...αλλα προφανώς πρωτη φορά ακουω κάτι τέτοιο.οπως και να χει,δε λεει καπου στους κανονες απαγορευεται να κανετε πολλα ποστ σ ενα θεμα.Απο τη στιγμη βεβαια που εισαι administrator δεν εχω παρα να σεβαστω αυτο που μου ειπες και να σταματησω.Μηπως ομως θα επρεπε να με ειδοποιησεις πολυ νωριτερα οτι κάνω κάτι λαθος με pm για να μη σου σπασω τα νευρα οπως λες;Εσυ ξέρεις καλύτερα.Συγγνωμη για την αναστάτωση

#17098 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 25 August 2008 - 21:36

[SIZE=3
noname, κάτι με google maps είχε να κάνει αυτό. Καλή σκέψη, θα το ψάξω να βάλουμε και εμείς ένα...θυμάμαι πως το forum του fansub group που είχε η CM είχε ένα τέτοιο πράγμα...
[/SIZE]

u r right here

Google Map API Concepts - Google Maps API - Google Code
Posted Image

#17099 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 August 2008 - 21:57

Dark_Venus, δεν έχει να κάνει τόσο με γραπτούς κανόνες όσο με την καλή διάθεση και κατανόηση του καθενός. Οι κανόνες δεν είναι γραμμένοι σαν τα άρθρα του Συντάγματος και έχουν παραθυράκια, ακριβώς για να είναι ευκολονόητοι από όλους.

Στο θέμα μας, πολλές φορές η Μαύρη Τρύπα έχει κλειδωθεί επειδή μερικά μεμονωμένα άτομα την χρησιμοποιούσαν για άμεση επικοινωνία, chat κλπ. Ο λόγος που υπάρχει αυτό το thread είναι για να μιλήσουμε για κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε αλλού, όχι για chat-κουβεντούλα με τα υπόλοιπα μέλη. Για αυτά υπάρχουν το MSN, IRC και ένα σωρό άλλα προγράμματα.
Βέβαια δεν υπάρχει όριο στα posts που θα κάνει ο καθένας, αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Καταλαβαίνω πως δεν το έκανες επίτηδες, ούτε είχες κάποια τέτοια πρόφαση. Απλά από εδώ και στο εξής έχε υπ' όψιν σου τα πραπάνω ;)

Υ.Γ.
Και καλώς σας βρήκα κιόλας.

E5VV38U.jpg

#17100 lightshadow

lightshadow

*Don't be like me*

• Banned
  • 36 posts

Posted 26 August 2008 - 01:51

..............................

Edited by lightshadow, 09 December 2008 - 01:06.