Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#16801 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 20 August 2008 - 00:23

καλα σημερα πετυχα 3 trolls
κακομοιροι admins και moderators τι εχουν δει τα ματακια σααααας

You have no idea:nanana:

:hmmm:???? επειδη δεν ξερω τι ειχε γινει και ειχε κληδοθει η τρυπα μπορει καποιος να μου εξηγησει??? ο σκοπος της δεν ειναι να σπαμαρουμε ελευθερα???καποιος να εξηγησει plzzzzzz:hmmm:

Όχι,η μαύρη τρυπα είναι για να λέμε καμια ******* να περνάει η ώρα,όχι για το abuse που τόσο συχνά έχει τραβήξει.Αν για παράδειγμα θες να μιλήσεις με τον jimmare μπες στο msn και μιλατε όσο θέλετε,δεν υπάρχει λόγος να το κάνετε εδώ.Επίσης κάτι πολύ ενοχλητικό για όσους διαβάζουν είναι το flooding,δηλαδή το να βλέπουμε συνεχεια post του ιδιου ατόμου.Κάποιος μπορεί να ποστάρει στην μαύρη τρυπα,να πει μια χαζομάρα,it's ok.Είναι όμως πέρα από αντιαισθητικό και disruptive το να το κάνει κάθε 5 λεπτά.Για κάτι τέτοιους λόγους έχει κλειδωθεί,και για κάτι τέτοιους λόγους θα ξανακλειδωθεί.

Κατά τα αλλα carry on people:knock-knock:

#16802 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 20 August 2008 - 00:40

το ποσταρα και αλλου, αλλα ξαναμανα

παρατηστε το Posted Image και παρτε το Posted Image

Έτρωγα μια μέρα μαγιονέζα και σκέφτηκα "Ωραία, είναι...Ποιά μάρκα είναι να παίρνω αυτή;" και είδα μετά το καπάκι...

Posted Image

και με σωστό τονισμό παρακαλώ!:thatsit:

#16803 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 August 2008 - 00:53

Tην πουλανε και στα ΙΚΕΑ αυτην την μαρκα!!! Και εχει και γευση με προσθετα γαριδα και θαλασσινα νομιζω μεσα......

#16804 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 20 August 2008 - 05:06

Άσχετο ppl.
Με αφορμή το meeting στα βόρεια και με παλιότερες προτάσεις λέτε να κάνουμε τώρα που πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού κάνα ακόμα και στην Αθήνα????
Είχαμε πει και παλιότερα ότι τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη θα ήταν καλή περίοδος μιας και σχολεία, εξεταστικές κλπ. δεν έχουν αρχίσει ακόμα(τώρα για τους εργαζόμενους τι να κάνουμε??? Life is harsh.....)

Posted Image

#16805 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 20 August 2008 - 05:25

το ποσταρα και αλλου, αλλα ξαναμανα

παρατηστε το Posted Image και παρτε το Posted Image

btw αuτο το κουτακι spam το εχει σε ενα map στο cs

ρε ναι καντε μια συναντηση στην αθηναααα:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#16806 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 20 August 2008 - 05:41

all this reminded me of these lovely items!!
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wysd2trz124&NR=1[/media]

#16807 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 20 August 2008 - 08:38

επειδή δε γίνετε κάθε φορά που καναδυο χαζοχαρούμενα που δεν έχουν ιδέα τη σημαίνει και πως λειτουργεί ένα φόρουμ [και κάποιοι έχουν και φόρουμ τρομάρα τους] κάνουν τα τόπικ chat rooms...

αντί να κλειδώνετε το τόπικ θα τρώνε warning
ξεκινάμε με jimmare κ mihalakis
και όποτε βλέπω τόπικ που να έχουν πάνω από 2 ποστ/σελίδα θα τρώνε άλλα 10%
δε βλέπω να μακροημερεύουν στο φόρουμ αυτό αν δεν αλλάξουν γραμμή πλεύσης

και θα εφαρμοστεί και σε άλλους με την ίδια συμπεριφορά

και γενικώς δε γίνεται σε διάστημα μικρότερο της μισής ώρας να έχει απαντήσει κάποιος 3 φορές σε ένα τόπικ... δεν αφήνει άλλους να απαντήσουν και δε λέγεται πια τόπικ αλλά διαλογος μεταξύ δύο ατόμων... οι υπόλοιποι 50 που είναι ονλάιν απλά περισσεύουν...

#16808 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 20 August 2008 - 12:08

Δεν ξέρω αν το έχει ξαναπεί κανείς αλλά στην εκπομπή Taxi girl μια μέρα η κοπελιά ρώτησε ένα ζευγάρι τι είναι τα ιαπονικά manga και αυτοί δεν ήξεραν οπότε πήγαν να ρωτήσουν έναν περαστικό και τους είπε ότι είναι τα ιαπονικά κινούμενα σχέδια.Ετσί λοιπόν κι αυτοί έδωσαν αυτή την απάντηση.Το αστοίο της υπόθεσης όμως είναι ότι η κοπελιά το μέτρησε ως σωστό

LOL!!!!!!:oo:

Posted Image

#16809 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 20 August 2008 - 12:21

σε πολλα videoclubs η κατηγορια που εχει καποια cartoon,anime και hentai εχει καρτελακι που λεει manga

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#16810 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 20 August 2008 - 12:46

True true...είναι απομεινάρι του παρελθόντος το συγκεκριμένο.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#16811 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 August 2008 - 12:47

σε πολλα videoclubs η κατηγορια που εχει καποια cartoon,anime και hentai εχει καρτελακι που λεει manga

cough* cough*

Βλεπε SevenSpot.....cough* cough*
anyway ολα τα κατατασουν σε αυτη την κατηγορια.....

(δεν ξερουν μωρε οι ανθρωποι...τι να κανουμε αγαπητε ):canthelp:

Tiger-stock-blog-header.jpg

#16812 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 August 2008 - 13:14

u should be happy that your video clubs have thos dvds
in mine they only have 4 or 5 dvds.

#16813 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 20 August 2008 - 16:08

Και εδώ, στη Φινλανδία είναι μαύρο χάλι τα videoclubs. Εδώ στο Tampere έχουμε μόνο 2 "αλυσίδες". 4-5 ευρώ για μια ημερούλα και ελάαααχιστα πράγματα. Και στο Helsinki το ίδιο χάλι πάνω κάτω θα επικρατεί. Έχω κανα χρόνο να νοικιάσω κάτι. Μου λείψανε να ελληνικά videoclubs...:if:

Αφού εσείς ξέρετε τι νοικάζετε, τι σημασία έχει τι ταμπέλα του έχουνε;:canthelp: Απλώς είναι το μαμώτο της υπόθεσης.

#16814 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 August 2008 - 16:17

Μετακομισα λοιπον και ηρθα σε αλλο σπιτι, ηρθε πριν μια βδομαδα ο τεχνικος της Forthnet να μου μεταφερει την Double Play και λεει υπαρχει προβλημα, το ιντερνετ θα λειτουργει αλλα οχι το τηλεφωνο και θα το φτιαξουν αμεσως. Την αλλη μερα με πηραν οι τεχνικοι τους τηλεφωνο, δεκα λεπτα μετα τιποτα δεν ειχαν καταφερει. Οποτε να απομενω να κανω τις κλησεις μου με το κινητο μου απ'οπου ειναι πανακριβες (What's up εχω)...

Ερχεται λοιπον η χθεσινη μερα οπου ξαφνικα πεφτει και το ιντερνετ. Περιμενω μεχρι σημερα τιποτα, τι να κανω, τους παιρνω απο το κινητο, να τους λεω για το προβλημα, να ψαχνουμε, να ψαχνουμε, τιποτα μεχρι που τελειωσε η καρτα μου... πολυ ομορφος τροπος να χασεις 8 Ευρω, δε συμφωνειτε;

Να μην τα πολυλογω, μετα με πηραν στο κινητο και ψαχνομασταν για αλλα περιπου δεκα λεπτα μεχρι που εκει που κανουμε διαγνωστικο στο μοντεμ μου, τους λεω τον κωδικο προσβασης μου και μου λενε "μα αυτος ειναι ο παλιος σας κωδικος, πρεπει να μπειτε με τον καινουριο". ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΚΩΔΙΚΟ, ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΤΟΣΗ ΔΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΚΩΔΙΚΟ;;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΜΥΡΙΣΩ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΟΥ;;;;;

Ελεος δηλαδη, τρομερη ανευθυνοτητα επεδειξε η Forthnet... ευτυχως δε με εχει συνηθισει σε τετοια, αλλιως θα τους εριχνα βρισιδια.

ΥΓ : Με παιρνει μια κοπελια τηλεφωνο για την αγγελια (που ψαχνω συγκατοικο) , λεει ειναι για εναν φιλο της. Ερχονται εδω και βγαινει οτι ειναι ενας Πορτογαλος που ουτε μιλα ουτε καταλαβαινει ελληνικα, και τα αγγλικα ισα που τα πιανει. Ωραια συγκατοικηση προβλεπω αν δεν βρω αλλον:emptyonexg1:
Posted Image

#16815 kith

kith

Anime Freak

• Members
  • 297 posts

Posted 20 August 2008 - 16:24

adventurer συγνωμι ρε φιλε αλλα οταν το διαβασα αφτο αρχισα να γελαω το λες προβλημα? να πω το δικο μου? οπου 1 μηνα δεν ειχα νετ επιδη ειχε καπιο προβλημα ι περιοχι μου λεγανε το router μου χαλασε αλαγη δεν κανανε και περιμενα 15 μερες να πληρω8ο να αγωρασο αλλο που τα windows δεν αναγνωριζαν στιν αρχη το router μου και εκανα φορματ για να εχο νετ να τους περνο επι ωρες για αλαγη ενως κοδικου επιδη τον ειχα χαση η οταν χαλασε μια γραμμη τις πολυκατικειας και περιμενα 2 βδομαδες να ερ8ει τεχνικος απο τιν εταιρια μου να το φτιαξη και ολα αφτα απο τιν VODAFONE που ολοι αγαπαμε
Posted Image
Spoiler: