Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 10 August 2008 - 22:51
Posted 10 August 2008 - 23:26
Ρε παιδιά με ποια δικααιολογία αφήσανε τη Θάνου εκτός αγώνων;
Posted 10 August 2008 - 23:40
Όχι δεν επιτρέπονται..
Καπου ακουσα οτι την αποκλεισαν λογω ντοπινγκ.... αν και ηταν ντοπαρισμενη
Posted 10 August 2008 - 23:41
Όχι δεν επιτρέπονται..
Έκανε double post στο black hole.
Posted 11 August 2008 - 10:03
11/08/08 10:01 Από μακροχρόνια πνευμονία
Απεβίωσε σε ηλικία 51 ετών ο διάσημος κωμικός Μπέρνι ΜακΟ Μπέρνι ΜακΣικάγο
Associated PressΈφυγε από τη ζωή στα 51 του χρόνια ο γνωστός κωμικός Μπέρνι Μακ, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Σικάγο, από μακροχρόνια πνευμονία που τον ταλαιπωρούσε από το 2004.
Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από το σόου του «The Bernie Mac Show», που έπαιξε για πέντε σεζόν μέχρι το 2006, αλλά και από τους ρόλους του στις ταινίες «Η συμμορία των 11» και τα σίκουέλ της, «Οι άγγελοι του Τσάρλι» και «Transformers».
Ο Μπέρνι Μακ γεννήθηκε στο Σικάγο το 1957 σε μια μεγάλη αλλά όχι εύπορη οικογένεια, η οποία ζούσε σε ένα πολύ μικρό σπίτι.
«Αναγκάστηκα από μικρός να βρίσκω τρόπους να διασκεδάζω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου και είχα καταλάβει από νωρίς ότι αυτό ήταν που ήθελα: να κάνω τους άλλους να γελάνε» είχε γράψει ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του «Maybe you never cry again».
Οι κωμικές ατάκες του Μπέρνι Μακ ήταν εμπνευσμένες από τα παιδικά του χρόνια στο Σικάγο.
«Απεικονίζω την παιδική μου ηλικία, την εφηβεία μου, τις απογοητεύσεις της ζωής μου, τα προβλήματα που είχα», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Playboy το 2003.
Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία «Η συμμορία των 11», Τζορτζ Κλούνεϊ δήλωσε πως μετά το θάνατό του «ο κόσμος θα είναι πια λιγότερο αστείος», ενώ ο Σάμουελ Τζάκσον δήλωσε πως «ήταν τιμή του που ο Μπέρνι Μακ υπήρξε φίλος του».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
Σε ηλικία 65 ετών
Πέθανε ο θρύλος της σόουλ μουσικής Αϊζακ ΧέιζΜέμφις
Associated PressΝεκρός βρέθηκε την Κυριακή στην κατοικία του ο συνθέτης και τραγουδιστής Αϊζακ Χέιζ, με σημαντική παρουσία στην δεκαετία του 1970.
Ένα από τα πιο γνωστά έργα του, για το οποίο βραβεύτηκε με Όσκαρ και Γκράμι, ήταν η μουσική τίτλων της ταινίας Σαφτ.
Η μουσική του θεωρείται ότι άνοιξε τον δρόμο για την ντίσκο και το ραπ.
Τα τελεταία χρόνια συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων South Park δανείζοντας τη φωνή του για τον ρόλο του Σεφ. Αποχώρησε το 2006 όταν σε ένα επεισόδιο γίνονταν ειρωνική αναφορά στην σαϊεντολογία την οποία ακολουθούσε.
Ο Χέιζ, ηλικίας 65 ετών, ζούσε στο Μέμφις του Τενεσί. Την αστυνομία ειδοποιησε μέλος της οικογένειας του όταν ο Χέιζ δεν έδινε σημεία ζωής. Τα αίτια θανάτου δεν έγιναν γνωστά.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press
Πολιτισμός: Περισσότερες ειδήσεις
ο παραπάνω μουσικός έχεις παίξει live και στη θεσσαλονίκη τον χειμώνα η πέρσυ τον χειμώνα.
οι παραπάνω είναι δυο άτομα τnς τέχνης που πραγματικά η απουσία τους είναι σημαντική. ποιος Legder και λαμακιες.
Posted 11 August 2008 - 11:12

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 11 August 2008 - 12:03
μετά από ανάγνωση 41+ σελίδων ΒΗ το μυαλό μου έχει γίνει χυλός...
Χαιρετίσματα στα παλικάρια από Σαλόνικα που μας έκαναν παρέα αυτές τις ημέρες κ άπειρο respect στον Θανάση που μας ανέχτηκε για μία εβδομάδα... ελπίζω να μην προβεί σε απεργία πείνας αφού καταλάβει το μέγεθος της ζημιάς στο σπίτι του από τον τυφώνα Sponimatsu...
H γνωριμία με Χρήστο [Me loves κάτι...] ήταν ένα θετικό βήμα για αναγνώριση του ΕΚΜΕΚ ως νεολαίας του ΚΕΗΚ... θα εισηγηθούμε θετικά στην Πρωθυπουργό... έξτρα πόιντς θα πάρεις όταν βγεις κ κάνεις διθυραμβικές δηλώσεις για πόσο πραγματικά απίθανα είναι τα NGE, Saikano, Gankutsuou και ότι ήσουν λάθος που δεν τα είχες δει μέχρι τώρα...
Barbasssssssss σ'ωραίος ρε φιλλλλάρα και θα πάμε Τούμπα να δούμε μΠαοκάρα καμιά μέρα...
ΧέρμπαλΈσενς σου χρωστάω ένα ξεποδάριασμα και μία τουρ γενική ενώ εσύ θα πεινάς σα λύκος... Εγώ θα σου δείχνω τις γειτονιές και ποια φαγάδικα είναι κλειστά και εσύ θα λιμοκτονείς...
αυτά για αρχή και βλεπουμε...
τα λέμε λλλαμόγια
Posted 11 August 2008 - 12:24
Ebλεπa τωρα bitch-volley και οι κινεζοι παιζανε jpop απο τα μεγαφωνα του σταδιου.. Μου φαινεται ητανε η Ai Otsuka.
Posted 11 August 2008 - 12:53
Χαιρόμαστε να υπηρετούμε το κόμμα μας!Hail ΚΕΗΚ!!
NGE=Multiple orgasm(αν μου επιτρέπεις την εκφραση
Παιδιά χάρηκα πάρα πολύ που σας γνώρισα,μακάρι να μπορέσω να κατέβω Αθήνα μέσα στη χρονιά κάποια στιγμή!
Χαιρετίσματα με γύρo ψωμάκι και κηπουρού απ'όλα τα λλλλαμόγια!!
Posted 11 August 2008 - 12:56
Posted 11 August 2008 - 12:59
Posted 11 August 2008 - 13:13
Μελκορ όταν είναι να μπω θα σου στέλνω κανά σήμα... να σου σπάω και λίγο τα νεύρα με το Noob-ικο παίξιμό μου...
Posted 11 August 2008 - 14:01
Ειμαι σε Laptop...