Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#16471 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 04 August 2008 - 14:48

Ευτυχώς ή δυστηχώς δεν είχα κλείσει ακόμα εισητήρια, σήμερα θα το έκανα. Και του ήρθε και μου το είπε από το πουθενά, στο άσχετο. Βέβαια μπορώ να πω ότι έχουμε κλείσει ήδη εισητήρια, αλλά από την άλλη είμαι μόνο 5 μήνες στη δουλειά, και δεν θέλω να πάω κόντρα.
Θα το σκεφτώ πιο ψύχραιμα μέχρι αύριο, και θα δω.
QOH, ποιο φεστιβάλ λες; Σε μια φίλη μου θα πήγαινα

#16472 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 04 August 2008 - 15:14

Μόλις τώρα ο διευθυντής μου είπε να αλλάξω την άδειά μου.
Bye bye Σκωτία, δεν βλέπω να πηγαίνω τελικά

pity pity for namida...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#16473 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 04 August 2008 - 15:19

Να ρωτησω κατι:Τα αυθεντικα dvd με διαφορα ανιμε της adv πχ ας πουμε ειναι με αγγλικο dub ή subs?:hmmm:

#16474 jimmare

jimmare

Anime Freak

• Members
  • 339 posts

Posted 04 August 2008 - 15:30

Aφου λοιπον πεταμε οτι ακυρο θελουμε εδω...ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (σε) ΟΛΟΥΣ!!!ΚΑΙ εγω φευγω κατα τις 22...
Posted Image

#16475 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 August 2008 - 15:42

Ευτυχώς ή δυστηχώς δεν είχα κλείσει ακόμα εισητήρια, σήμερα θα το έκανα. Και του ήρθε και μου το είπε από το πουθενά, στο άσχετο. Βέβαια μπορώ να πω ότι έχουμε κλείσει ήδη εισητήρια, αλλά από την άλλη είμαι μόνο 5 μήνες στη δουλειά, και δεν θέλω να πάω κόντρα.
Θα το σκεφτώ πιο ψύχραιμα μέχρι αύριο, και θα δω.
QOH, ποιο φεστιβάλ λες; Σε μια φίλη μου θα πήγαινα

Κατάλαβα.. patience, η σκωτία εκεί θα είναι και αργότερα και ο καιρός δεν θα είναι και τόσο τραγικα διαφερετικος. Κάπου στον Οκτώβρη αλλάζει και απο εκεί και πέρα ξεκινά το τραγικό κρύο μέχρι τον Απρίλιο.

Το φεστιβάλ του Εδιμβούργου έλεγα.. Welcome to Festival 08 | Edinburgh International Festival

#16476 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 August 2008 - 15:59

Να ρωτησω κατι:Τα αυθεντικα dvd με διαφορα ανιμε της adv πχ ας πουμε ειναι με αγγλικο dub ή subs?:hmmm:

Τα Region 1 (Αμερικάνικα - που είναι και η πλειοψηφία των anime DVDs) μίας εταιρίας, αφού βγαίνουν από την Ιαπωνία και εισάγονται στην Αμερική, έχουν επιλογή δύο γλωσσών μεταξύ αγγλικών και γιαπωνέζικων, και επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους.

Λίγες είναι οι περιπτώσεις που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το original audio. Αυτό γινόταν κυρίως σε παλιούς τίτλους της περασμένης δεκαετίας, αλλά πλέον όλες οι εταιρίες συμπεριλαμβάνουν γιαπωνέζικο audio και αγγλικούς υπότιτλους. Εκτός αν μιλάμε για εξαιρέσεις που το original audio είναι το αγγλικό (Vampire Hunter D: Bloodluse, Afro Samurai κλπ)

E5VV38U.jpg

#16477 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 04 August 2008 - 18:55

ναι ρε γμτ με ειχε ξενερωσει η ταινια του vampire hunter D αλλα την εχω δει 3 φορες...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#16478 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 04 August 2008 - 19:27

Ιδού μία Dual Audio έκδοση που βγήκε πριν μία εβδομάδα Bloodlust

Αν και κατά την γνώμη μου το original (αγγλικό) είναι καλύτερο.

E5VV38U.jpg

#16479 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 04 August 2008 - 19:44

Εκτός αν μιλάμε για εξαιρέσεις που το original audio είναι το αγγλικό (Vampire Hunter D: Bloodluse, Afro Samurai κλπ)

bloodluse?καινουργια ειναι ρε?καλη ειναι για πες?:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#16480 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 04 August 2008 - 20:14

Nαι, πρόκειτε για ΛΟΥΤΡΟ αίματος. Typos are made in heaven!!

#16481 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 04 August 2008 - 20:23

εγώ επειδή ειμια ψώνιο σας λέω οτι δίπλα μου έχω την Matsu μου.

#16482 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 04 August 2008 - 20:26

Δώσε της χαιρετίσματα

#16483 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Τα Region 1 (Αμερικάνικα - που είναι και η πλειοψηφία των anime DVDs) μίας εταιρίας, αφού βγαίνουν από την Ιαπωνία και εισάγονται στην Αμερική, έχουν επιλογή δύο γλωσσών μεταξύ αγγλικών και γιαπωνέζικων, και επιλογή για αγγλικούς υπότιτλους.

Λίγες είναι οι περιπτώσεις που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται το original audio. Αυτό γινόταν κυρίως σε παλιούς τίτλους της περασμένης δεκαετίας, αλλά πλέον όλες οι εταιρίες συμπεριλαμβάνουν γιαπωνέζικο audio και αγγλικούς υπότιτλους. Εκτός αν μιλάμε για εξαιρέσεις που το original audio είναι το αγγλικό (Vampire Hunter D: Bloodluse, Afro Samurai κλπ)

Thnx phantom:)
Να φανταστω και στα region 2 που ειναι τα δικα μας ισχυει το ιδιο ετσι?

#16484 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

και εγω εχω διπλα μου το molto μου
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#16485 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 04 August 2008 - 20:40

εγώ επειδή ειμια ψώνιο σας λέω οτι δίπλα μου έχω την Matsu μου.

Δώσε χαιρετούρες...εγώ θα ήθελα να είχα δίπλα μου κάτι με αλκοολ...προς το παρόν την βγάζω με frulite ανανα....δλδ έλεος, δεν αυτοκτονώ καλύτερα?...:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.