Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#16111 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 21 July 2008 - 21:09

εμενα παντως πρασινη μου φαινεται

Αυτό είναι επειδή το δικό σου προφανώς είναι θετικό rep. Τα αρνητικά είναι κόκκινα

Posted Image

#16112 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 July 2008 - 21:16

back from naxos - paros ωρα για υπνο και ανιμε που εχω χασει ^^

ps εφτασαν τα gunslinger vol 1-3 :):):):):):)

#16113 vasilisk

vasilisk

Anime Professional

• Members
  • 670 posts

Posted 21 July 2008 - 21:39

Αυτό είναι επειδή το δικό σου προφανώς είναι θετικό rep. Τα αρνητικά είναι κόκκινα

εννοειται οτι δεν εννοουσα τη δικια μου... για της κοπελιας ελεγα
Posted Image

#16114 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 21 July 2008 - 22:32

Αυτά τα βλέπει μόνο η ίδια. Η καρτούλα που έχουμε όλοι δε νομίζω ότι κοκκινίζει αν πάρεις πολλά αρνητικά rep(πόσο μάλλον με ένα) οπότε όλοι πράσινη τη βλέπουμε

Posted Image

#16115 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 22 July 2008 - 08:55

Κι όμως κοκκινίζει. Παλιότερα υπήρχε μέλος με κόκκινη κάρτα από τα πολλά αρνητικά rep.
Επίσης αν πας τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στην πράσινη καρτούλα ενός μέλους θα σου βγάλει και ένα μήνυμα δίνοντάς σου μία ιδέα για το πόσα θετικά rep εχει.π.χ. ''Kon Okami will become famous soon enough'', ''vasilisk is a glorious beacon of light'', ''Fingolfin has a reputation beyond repute''κλπ.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#16116 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 22 July 2008 - 09:14

Ποιός κόπανος ξύπνησε άρρωστος και δεν μπόρεσε να σηκωθεί για δουλειά σήμερα? Ω ναι, ο γράφων δεν άντεξε να σηκωθεί.....το ****** μου μέσα.....κάτι για το πρωινό, να δούμε και λίγη ομορφιά σε όλη αυτή τη κατάσταση

Youtube Video

Posted Image

#16117 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 22 July 2008 - 09:51

Αν και δεν ξερω γιατι πραγμα φτιαχτηκε η μαυρη τρυπα...ας κανω και εγω ενα ποστ....ελεος...εε!?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#16118 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 22 July 2008 - 10:30

Posted Image

Bricks were shat.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#16119 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 July 2008 - 10:33

boring...

Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα.

Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).

Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. είχαμε παχύνει
2. μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
3. αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
4. ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι
ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
6. κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
7. είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
8. και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην
τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Edited by Erisabetsu, 22 July 2008 - 11:20.

#16120 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 22 July 2008 - 13:13

Κι όμως κοκκινίζει. Παλιότερα υπήρχε μέλος με κόκκινη κάρτα από τα πολλά αρνητικά rep.
Επίσης αν πας τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στην πράσινη καρτούλα ενός μέλους θα σου βγάλει και ένα μήνυμα δίνοντάς σου μία ιδέα για το πόσα θετικά rep εχει.π.χ. ''Kon Okami will become famous soon enough'', ''vasilisk is a glorious beacon of light'', ''Fingolfin has a reputation beyond repute''κλπ.

Μιάς και το ανέφερες ,πότε αλλάζει η ενδειξη που εμφανίζεται πάνω στην πράσινη κάρτα ;
Από ότι έχω καταλάβει κάθε 10 rep points . Και μήπως μπορείς να μου εξηγήσεις ποιά ακριβώς είναι τα rankings ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#16121 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 22 July 2008 - 13:29

Υπήρχε ένα πρόβλημα με το rep system στην προηγούμενη έκδοση της vbulletin.
Στην τωρινή έκδοση πιστεύω ότι διορθώθηκε. Πάντως ο trynksssj2 είναι ο γνώστης και ο ρυθμιστής του αντικειμένου.
Οι δικές μου γνώσεις δεν αρκούν για να απαντήσω στις ερωτήσεις σου zade.:emptyonexg1:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#16122 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 22 July 2008 - 13:37

Αρχικά νομίζω κάθε 10 μέχρι το 20αρι που γινεσαι "spectacular aura about".Μετά στο 25 γίνεσαι jewel in the rough και μετα δεν ξέρω πως παει η σειρά για ευνόητους λόγους :P
Posted Image

#16123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 July 2008 - 13:56

Μετα για εναν περιεργο λογο γινεται οτι εισαι Just really nice....... η ιδεα μου ειναι η η σειρα παει λιγο περιεργα?????

#16124 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 July 2008 - 16:40

φυσάει σαν τυφώνας εδώ πάνω
έχει σηκωθεί το σύμπαν.

την τελευταία φορα που είχα δει τον καιρό έτσι ήταν στη θεσσαλονίκη ο POM και ο Sponis...
Ποιος από τους νότιους ανέβηκε και δεν μας το είπε?

#16125 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 702 posts

Posted 22 July 2008 - 16:44

Μάλιστα, θέλω να βγω να δω και σπίτια... να πάρει πάνε τα μαλλάκια μου. Ελπίζω να μην βρέξει πιο αργά.
Posted Image