Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15991 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 16 July 2008 - 21:42

Λέει να πάρω ένα τζαμπατζίδικο χειριστήριο σαν αυτό χωρίς να μου σπάσει με το 66ο buttonsmash?

Δεν πολυπαίζω games στον Πισή μου αλλά είμαι υποχρεωμένος να παίξω το DMC4 και δεν έχω PS3, so.
Το δοκίμασα και απλά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ με πληκτρολόγιο.

Οτι τρως λιγο κολληματα με τα combo κτλ τρως.Αλλα οκ παιζεται.Καλα δεν νομιζω να χαλανε τοσο ευκολα παντως.

#15992 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 16 July 2008 - 21:59

Ε νταξ, εννοώ, θα κρατήσει κάνα 2χρονο τουλάχιστον χωρίς να μου παρουσιάσει προβλήματα;

Εφόσον του φέρομαι καλά εννοείται.

Αν έχετε κάποια άλλη καλύτερη πρόταση σε χαμηλή τιμή πάντα (γιατί όπως είπα δεν παίζω πολύ στον Πισή, οπότε δε θέλω να πληρώσω τα κέρατά μου για κάτι που δεν θα χρησιμοποιώ), κάντε την.

HnH5aB0.jpg

#15993 LucyBR

LucyBR

宝塚歌劇団の歌姫

• Members
  • 1,559 posts

Posted 16 July 2008 - 22:12

Ετς. αυτό είναι να το βάλεις να παίξει σε κάποιο απο τα μεγάλα σινεμά της χώρας και να έρθουν απλοί άνθρωποι να το δούν. Priceless possible reactions:congrats::hahaha: πάντως η σειρά σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν όλοι αυτοί ήταν έλληνες επιχηριματίες με ελληνικές φωνές πως θα ήταν....
Επίσης αυτό το Viwefinder αν είναι αναλόγου επιπέδου πρέπει να το βρώ οπως και δήποτε :P:P:P

oh man... i'd SO want to see that!:hahaha::hahaha: αν δεν πηγαινε το θεμα απο Λαμπιρη μεχρι Ευαγγελατο εγω θα φαω τα extensions μου! ΧDDDD

OMG!!:uhh: δηλαδη ο Mochizuki θα γινοταν Μητσος?? DDDD:
smells like double the fail... :pp

you just gotta!!! XDDDD ειναι ανετα στο top5 (αν οχι κορυφη) με τις πιο παρακμιακες ατακες! :pp
για να μην πω για το ποσο απιστευτα "βαρατε με κι ας κλαιω" ειναι ο πρωταγωνιστης....
"τον απεχθανομαι, μου γυριζει τ αντερα, ελπιζω να μην τον ειχα συναντησει ποτε" αλλα ενα περιεργο πραγμα, ολο πανω του να πεφτει κι ολο στα λημερια του να τριγυρναει ρε παιδι μου.... XD

Posted Image

Spoiler: &#33909

#15994 QueenofHearts

QueenofHearts

Royalty

• Members
  • 577 posts

Posted 16 July 2008 - 23:25

Καλά με το που είδα το ποστ του zade ήξερα περί τινος πρόκειτε! Zade για λεπτομέρειες για το άνιμε αυτό, δες τα epic disputes μας με τον red pyramid στο yaoi thread. Πραγματικά πρόκειται για ένα τραγικά κωμικό ανιμε, με πολλές, πάμπολλες ατάκες και απίστευτα κουλό! ΔΕΝ είναι όμως για τα μάτια κανενός ανειδίκευτου yaoi viewer!

Η ελληνική βερσιόν θα ήταν σαν τη Λάμψη χωρίς θηλυκά... Πάντως αν θέλετε να κάνουμε την φάρσα αυτή στο ελληνικό κοινό, μέσα!! Θα πρέπει όμως να βρούμε κάπου με ηχομόνωση να κρυφτούμε μετά γιατί θα μας εντοπίσουν απ'τα γέλια. Περούκες και καπαρτίνες προσφορά του βασιλικού βεστιαρίου για να γίνουμε αγνώριστοι! Η πλάκα θα είναι να το παρουσιάσουμε σε κουλτοyρε κοινό που θα ψάχνει να βρει την τέχνη σ'αυτό το ιαπωνικό αριστούργημα! Mais quelle decadance!!!!

EDIT: Μη σας πω πως πρέπει εμείς να κάνουμε fandubbing!!!

#15995 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 16 July 2008 - 23:34

My sexual harrasment is art. It's the state of the art. Queen, I would appriciate if you had more respect for it. :P:P:P:P

Θα έπρεπε να ξαναγίνει μια yaoi προβολή πάντως, στα σίγουρα, με πολύ hardcore πράγμα. Μετά απο την Ιαπωνία και οι ελληνίδες κορασίδες πέφτουν θύματα των yaoi :P:P:P
Posted Image

#15996 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 July 2008 - 00:07

Υπάρχει κάποιο shortcut στο firefox για να κάνεις save κατευθείαν τις εικόνες και να μη χρειάζεται να κάνεις δεξί κλικ->αποθήκευση ως...

Όχι τίποτα άλλο είναι βαρετό κάθε φορά να κάνεις save 50+ echhi εικόνες:knock-knock:

Αν υπήρχε κάποια επιλογή να ανοίγει σε tab όλες τις εικόνες της σελίδας και να τις αποθήκευε θα ήταν ακόμη καλύτερο:if:

More pics in less time:head:

Posted Image

#15997 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 17 July 2008 - 00:09

downthemall addon

Too bored to check for link

Posted Image

#15998 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 17 July 2008 - 00:09

Υπάρχει κάποιο shortcut στο firefox για να κάνεις save κατευθείαν τις εικόνες και να μη χρειάζεται να κάνεις δεξί κλικ->αποθήκευση ως...

Όχι τίποτα άλλο είναι βαρετό κάθε φορά να κάνεις save 50+ echhi εικόνες:knock-knock:

Αν υπήρχε κάποια επιλογή να ανοίγει σε tab όλες τις εικόνες της σελίδας και να τις αποθήκευε θα ήταν ακόμη καλύτερο:if:

DownloadHelper - Media download Firefox extension

Try this

LfNX0dh.png

#15999 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 17 July 2008 - 00:25

downthemall addon

Too bored to check for link

OMFG:OMG3:

Είναι πολύ καλό για να ναι αληθινό και όμως είναι:dazed:

Προβλέπω ο 500αρης εξωτερικός να γεμίζει μέσα σε μερικές μέρες.

Αν δεν με ξαναδείτε να ξέρετε θα είμαι χαμένος κάπου ανάμεσα στα patsu του moe.imouto:byejg9:

Benkyou,benkyou,benkyouPosted Image

Posted Image

#16000 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 17 July 2008 - 00:25

:hahaha: ΝΑΙ! Κυρίες και κύριοι το πρώτο ελληνικό Anime παγκοσμίας εμβέλειας είναι γεγονός και βρίσκεται στήν φάση της παραγωγής .

Ανοίξτε το παρακάτω spoiler με δική σας ευθύνη! (Εγώ πάντως προειδοποίησα!!!!!)

Spoiler:

LOL :hahaha:

Και να κάνει και evil γέλιο όταν σε βρίσκει.... Αυτό θα ταν priceless :hahaha:

EDIT:

DownloadHelper - Media download Firefox extension

Try this

OMG είχα καιρό αυτό το add on αλλά δεν είχα καταλάβει ότι μπορεί να έχει και τέτοια χρήση :shock:

Edited by phm, 17 July 2008 - 00:33.

phmava.php

#16001 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 17 July 2008 - 08:59

έχω την εντύπωση με τον FF3 ότι μπορείς να κάνεις την εικόνα που θες drag & drop σε έναν φάκελο και την κάνει save...

το έχω δοκιμάσει πχ με φωτό απο υπογραφή εδώ και drop στο desktop μου κ έπιασε

#16002 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 17 July 2008 - 10:02

Να ρωτησω: Αυτό το σπιράλ σήμα στα δάχτυλα των χαρακτήρων anime όταν δείχνουν σημαίνει κάτι?

15fkk04.jpg

#16003 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 July 2008 - 10:06

Μπορεις να ποσταρεις Μια εικονα για παραδειγμα Maya Chan??? Δεν ειμαι ακριβως σιγουρη γι αυτο που εννοεις......

Εdit.............(.Κοιταει ακριβως απο πανω....... Βλεπει το σημα του anime gr.....)..

Emmm ναι θα συμφωνησω κι εγω με το παιδι απο κατω (feels incredibly stupid)

Edited by iristella, 17 July 2008 - 10:14.

#16004 HelenKoR

HelenKoR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 17 July 2008 - 10:08

Να ρωτησω: Αυτό το σπιράλ σήμα στα δάχτυλα των χαρακτήρων anime όταν δείχνουν σημαίνει κάτι?

ειναι και καλα το δαχτυλικό αποτύπωμα

σα να βλεπεις το δάχτυλο του απο παααααρα πολυ κοντα ώστε να βλεπεις και τετοια λεπτομέρεια
:gotit:

Edited by HelenKoR, 17 July 2008 - 10:16.

Hell 'n' Core

#16005 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 17 July 2008 - 10:11

Here's a blast from the past...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Fd7aJCdoaT4&feature=rec-fresh[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=7MDTEoM1an8&feature=related[/media]
[media]http://www.youtube.com/watch?v=KwGMcP1NDsE&feature=related[/media]
:nanana::awww::zetsubou::blingeye2::if:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image