Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15511 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 30 June 2008 - 14:13

οι εικονες στο αβαταρ και στην υπογραφη σου απο που ειναι ?

O Καστλεβανος.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#15512 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 30 June 2008 - 14:35

μπορεί κάποιος moderator να κάνει το nick μου κόκκινο και να το αλλάξει σε Pantzurisabetsu αφού έχω γίνει παντζάρι από τον ήλιο.

Fixed
:hahaha:

triple fixed:riiight:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15513 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 June 2008 - 15:34

Τώρα τι παίζουμε ; Ποιός θα αλλάξει το nick του άλλου ποιό επιτυχημένα ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#15514 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 30 June 2008 - 16:27

Originally posted by Kenny: "Μέχρι η παιδική πορνογραφία να γίνει νόμιμη, όλα τα παραπάνω είναι ευσεβείς πόθοι, cowboy."

Για τους απληροφόρητους, τους αδαείς και τους αφελείς που είναι πίσω από τον κόσμο, αυτά που έθιξα στο ποστ ήταν από το χτεσινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων, και όχι πόθος δικός μου. Πόθος δικός μου είναι απλά να σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες περί αθωότητας μικρών ηλικιών κτλ. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Πολύ προστασία χρειάζονται κοριτσάκια σαν αυτό... Και πολύ αθωότητα κρύβουν μέσα τους... Εεε;;;

#15515 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 June 2008 - 19:30

εσύ ποιος είσαι για να το κρίνεις αυτό;
δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς για κανέναν έτσι.
Ξεκόλα λίγο...

#15516 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 30 June 2008 - 19:41

beautiful...:chigau:
Και επιτέλους σήμερα το πρωί το αυτί μου ξεβούλωσε!:congrats:
Αν και ξαναβούλωσε για λίγο πριν 2-3 ώρες αλλά επανήλθε σύντομα.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#15517 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 30 June 2008 - 19:53

beautiful...:chigau:
Και επιτέλους σήμερα το πρωί το αυτί μου ξεβούλωσε!:congrats:
Αν και ξαναβούλωσε για λίγο πριν 2-3 ώρες αλλά επανήλθε σύντομα.

Yooosh :riiight:

Και για την επομενη φορα που θα σου βουλωσει σου προτεινω χωρις δευτερη σκεψη:

Spoiler:

Posted ImagePosted Image

#15518 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 30 June 2008 - 20:11

Originally posted by Kenny: "Μέχρι η παιδική πορνογραφία να γίνει νόμιμη, όλα τα παραπάνω είναι ευσεβείς πόθοι, cowboy."

Για τους απληροφόρητους, τους αδαείς και τους αφελείς που είναι πίσω από τον κόσμο, αυτά που έθιξα στο ποστ ήταν από το χτεσινό απογευματινό δελτίο ειδήσεων, και όχι πόθος δικός μου. Πόθος δικός μου είναι απλά να σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες περί αθωότητας μικρών ηλικιών κτλ. Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους. Πολύ προστασία χρειάζονται κοριτσάκια σαν αυτό... Και πολύ αθωότητα κρύβουν μέσα τους... Εεε;;;

Οκ μιλας για ενα κοριτσακι.Δηλαδη αν εχεις αδερφη στην ιδια ηλικια πιστευεις οτι ουτε αυτη ειναι αθωα και θα ηταν μια χαρα φυσιολογικο να ερθω εγω που ειμαι 20 να στην .....?Η εδω αλλαζει το θεμα?

#15519 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 30 June 2008 - 21:06

Shōnen-ai (少年愛, boy-love (paiderastia)?) is a term that is applied to anime or manga that deals with love between young men, especially of the bishōnen (美少年, bishōnen?) variety.[1] The genre itself dealt with romanticized but non-sexual relationships between men.

Διαβασα αυτο στη wiki για τα shounen-Ai.
Καταλαβα καλα ή τα shounen-ai περιγραφουν ερωτες μεταξυ αγοριων (δλδ ομμοφυλοφιλων)?

Posted ImagePosted Image

#15520 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 30 June 2008 - 21:22

καλά κατάλαβες. Απλά αυτά είναι σε ήπιο βαθμό(μετά πάει Yaoi).

Αλλά υπάρχουν και τα shoujo-ai:lovulovu:

Posted Image

#15521 Ephialtes

Ephialtes

Ashigaru

• Members
  • 570 posts

Posted 30 June 2008 - 21:29

Καταλαβα δλδ τα shoujo ai ειναι τα αντοιστοιχα με κοριτσια

Posted ImagePosted Image

#15522 DRAGONBALL1985

DRAGONBALL1985

Self Imposed Ban

• Banned
  • 66 posts

Posted 01 July 2008 - 07:57

'cause too much fap causes serious problems

Μπράβο! :) Η αυτογνωσία είναι το πρώτο βήμα για τη βελτίωση! ;)

#15523 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 July 2008 - 08:59

Μερικά απλά βήματα:
1)Σηκώνεις το αντίθετο πόδι από το αυτί που έχει βουλώσει(π.χ. αν βούλωσε το αριστερό αυτί σηκώνεις το δεξί)
2)Γέρνεις το κεφάλι προς τη μεριά του βουλωμένου αυτιού μέχρις ότου να έχεις πάρει κλίση παράλληλη στο πάτωμα
3)Αρχίζεις και χοροπηδάς
4)Ταυτόχρονα κοπανάς με το χέρι σου το άλλο σου αυτί έτσι ώστε η παλάμη σου να καλύπτει το αυτί

Απαραίτητη προυπόθεση για να λειτουργήσει:
Στήνεις μία κάμερα να σε τραβάει την ώρα που το κάνεις και μετά το ανεβάζεις youtube

*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode on*
Καλά να πάθεις. Μπάνια ήθελες???
*Μ@λ@κισμένο μες στη ζήλεια mode off*

πάντως αυτό πιάνει, το κάνει η κολλητή μου κάθε φορα και πάντα το ίδιο ρόμπα γίνετε... ωστόσο δεν το σκέφτηκα ποτε για την κάμερα. Ευχαριστώ kon okami

#15524 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 01 July 2008 - 13:16

Εμένα όταν βουλώνουν τα αυτιά πάω στον γιατρό και μου τα καθαρίζει.
Σιγά μην κάτσω να κοπανιέμαι σαν το σπαστικό, να γίνω και ρεζίλι στον κόσμο!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#15525 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 01 July 2008 - 14:24

Εχει αντιμετωπισει κανεις προβλημα με το paypal?
Ενω χθες το δικο μου δουλευε μια χαρα,σημερα μου λεει οτι δεν μπορει να πραγματοποιησει την πληρωμη... ΔΙαβασα διαφορα στο νετ,οτι ειναι και καλα πολυ κακη η εξυπηρετηση και οτι μπορει να σου παγωσουν το λογαριασμο χωρις λογο ή να χάσεις τα χρήματα σου κλπ...