Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#15481 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 19:33

Μπορεί να μου πει κανένας πως ξεβουλώνει το αυτί;
Μου τα έχει ζαλίσει εδώ και μία ώρα που είναι βουλωμένο!!!
Έχω δοκιμάσει κάποια πράγματα αλλά δεν έπιασαν...:zetsubou:

το παιρνεις αποφαση.
κυκλοφορω μονιμως με ενα αυτι βουλωμενο, γιατι με το που παω στον γιατρο, την επομενη ή μεθεπομενη μαξ μερα κανω μπανιο οποτε πισω παλι.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15482 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:31

Μέχρι η παιδική πορνογραφία να γίνει νόμιμη, όλα τα παραπάνω είναι ευσεβείς πόθοι, cowboy.

Πάρε τώρα την Barbie σου και πήγαινε πίσω στην τρύπα σου. :nosey:

Ασχετο?Τελειως?

#15483 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:44

Eμένα την τελευταία φορά που βούλωσε το αυτί μου ήταν βουλωμένο για 2 μήνες. Χωρίς πλάκα. :S

(Τελικά πήγα σε ωριλά και ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου. Είναι χειρότερα από οδοντίατρο)

:colddd:

#15484 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:44

Ασχετο?Τελειως?

Καθόλου. Ο DRAGONBALL1985 βρήκε μία αφορμή για να διαμαρτυρηθεί για την εξέλιξη αυτού του thread, κι εγώ φρόντισα να απαντήσω όπως αρμόζει. Αν σε ενοχλεί αυτό, sucks for you.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#15485 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:52

Βρηκα το Dracula X:Rondo of Blood χθες το βραδυ και ειμαι πολυ χαρουμενος :wooi2: .

Το ειχα παλιοτερα αλλα πρεπει να εχει χαθει.....good to have u back.... *goes to play*
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#15486 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 20:59

Seriously you guys, είναι πολύ εκνευριστικό!

Posted Image

:hehe:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15487 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 21:01

Και μερικές χαζοχαρούμενες "κυρίες" που την βλέπουν ξαφνικά οι προστάτιδες των μικρών κι αθώων ανυπεράσπιστων κορασίδων, να πάνε να παίξουνε τους Power Rangers σε άλλο γαλαξία, εκεί που να τις παίρνει έστω! Και να μάθουν να κοιτάν πρώτα την πάρτη τους και το ράφι τους, κι ύστερα τους/τις άλλες!

and I really wish certain ppl here have some, 'cause too much fap causes serious problems, to both their heads.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#15488 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 21:19

Καθόλου. Ο DRAGONBALL1985 βρήκε μία αφορμή για να διαμαρτυρηθεί για την εξέλιξη αυτού του thread, κι εγώ φρόντισα να απαντήσω όπως αρμόζει. Αν σε ενοχλεί αυτό, sucks for you.

Το thread αυτο δεν ειναι παλιο?:emptyonexg1:

#15489 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:11

Λοιπόν,fire(or flame :hehehe:)in the hole για απόψε!Αποφάσισα να δω evangelion μετά από σαφείς διαβεβαιώσεις ότι η σειρά δεν είναι mecha(όντας ο παχίσχυρος μεγιστάνας των mecha-haterz)αλλα psychological drama και σκυλάκια και ζωάκια και γατάκια κλπ...
Ε λοιπον ρε παιδιά κανείς και μάντης να είναι δεν σχηματίζει σφαιρική άποψη με ένα επεισόδειο αλλά αυτή η "γραμμική" άποψη που έχω αποκτήσει είναι ότι και mecha είναι και από τα χείριστα fanboyιστικα του είδους...Στρώνει μετά ή να συνεχίσω να το θάβω και (ακόμα καλύτερα) εν τέλει,να το παρατήσω??

ΥΓ:ξέρω ότι αλλάζω θέμα,αλλά άμα πάω στο thread evangelion με αυτό το ποστ θα μου πετάνε διαδικτυακές ντομάτες...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15490 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:15

συνεχισε προεδρε καλα τα πας

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#15491 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:21

Θες στ'αλήθεια να συνεχίσω??:hehehe:
I mean,σπατάλησα τη μέρα μου πάνω από το pc με την καταραμένη γλώσσα προγραμματισμού ονόματι C για να καταλήξω να προσπαθώ να ηρεμήσω το βράδυ με γκρινιάρηδες "κανείς δεν μ'αγαπάει" εφήβους,γιγάντιες κολούμπρες-robot και pew-pew lasor...Πραγματικά ελπίζω να βελτιώνεται στη συνέχεια γιατί θα κάνω μήνυση στον δημιουργό για κλοπή bandwidth...:hahaha:
Αλλά βρήκα ρε φίλε πως θα στρώσει η μέρα μου!(νύχτα έστω...) Με Mnemosyne!!:head:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15492 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:23

Βασικά μην το ρωτάς εμείς οι fans θα σου πούμε δες κι άλλο. Τώρα αν δεν σου αρέσει καθόλου πια ε τότε τι να πω εσύ ξέρεις. Στην τελική δεν είναι το anime που αρέσει σε όλους.
phmava.php

#15493 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:36

Κοιτα,θα το δω μαν και επειδη το συνιστατε αλλά και επειδή μεταξυ σοβαρου και αστειου i'm on a quest...To be the greatest otaku in the world :bike::bike:
Ok,αυτό ηταν καθαρά αστειο και οχι μεταξυ σοβαρου και αστειου...Αλλα οτι θα το δω θα το δω γιατι όπως ειπα και πριν δεν μ'αρέσει να έχω "γραμμική" άποψη σε ένα θεμα...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#15494 PreToRiaN

PreToRiaN

Make love, NOT warcraft

• Members
  • 81 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:38

Θες στ'αλήθεια να συνεχίσω??:hehehe:
I mean,σπατάλησα τη μέρα μου πάνω από το pc με την καταραμένη γλώσσα προγραμματισμού ονόματι C για να καταλήξω να προσπαθώ να ηρεμήσω το βράδυ με γκρινιάρηδες "κανείς δεν μ'αγαπάει" εφήβους,γιγάντιες κολούμπρες-robot και pew-pew lasor...Πραγματικά ελπίζω να βελτιώνεται στη συνέχεια γιατί θα κάνω μήνυση στον δημιουργό για κλοπή bandwidth...:hahaha:
Αλλά βρήκα ρε φίλε πως θα στρώσει η μέρα μου!(νύχτα έστω...) Με Mnemosyne!!:head:

ντροπη σου προεδρε , με απογοητευεις :(:(.Πιστεψε με δεν το βλεπεις ουτε για τα μεκας ουτε για τους αγγελους(οπως θα δεις ο 2ος ειναι ενα γιγαντιο καλαμαρι , και ο τριτος ενα ιπταμενο πρισμα :( ),και τις μαχες μεταξυ αυτων.
Εχει απιστευτα μηνυματα , ρεαλιστικες-εγωκεντρικες προσωπικοτητες , και γενικα μια πλοκη που μονο αναμενομενη δεν θα την ονομαζα.Επομενως αγνοησε τις κακοβουλες σειρηνες(μελκορ) και συνεχισε να βλεπεις ακαθεκτος.
Spoiler:
Αυτή η υπογραφή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 250 pixels ύψος.( who am i kidding : :. my beautiful and intelligent sign is ruined ).

#15495 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Ιούνιος 2008 - 22:39

Eίναι εντελώς Παράξενο το evangelion .Πολλοί το βρίσκουν αδιάφορο ,άλλοι απλά καλό και άλλοι αριστούργημα . Την πρώτη φορά που το είδα το λάτρεψα. Τη δεύτερη μου φάνηκε ψιλοαδιάφορο . ΤΘα αποφανθώ πλήρως το καλοκαίρι που θα το ξαναδώ

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.