Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:12
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:15
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:16

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:17
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:18
Του ζυμαρουλη!!! Ειναι ωραια. Εσυ ποια τρως??
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:42
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:51
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:51
εγω που εχω αλλεργια στην σοκολατα τι να πω???
εστω εσυ δικαιολογεισαι......
Οσο για τα souffle Και εγ ζυμαρουλη προτιμω.... αλλα αυτα που πραγματικα ειναι τα υπερτατα ειναι τοy chocolate στην γλυφαδα και του Vive mar οπως και οι βαφφλες του συγκεκριμενου.,.......μιλαμε για κολαση
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:54
ΜΕΡΑ : Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008
ΤΟΠΟΣ: Θεσσαλονίκη
ΩΡΑ : 20:00
Ήρθε ΛΟΙΠΟΝ η ώρα να βάλουμε ένα STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη, στα αυτοκίνητα και στην ρύπανση που δημιουργούν. Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας, εκθέτοντας την τρωτότητα που αντιμετωπίζεται από τους ποδηλάτες και τους πεζούς, στους δρόμους μας, καθώς και τις αρνητικές συνέπειες που όλοι αντιμετωπίζουμε εξαιτίας της εξάρτησης από το πετρέλαιο και των άλλων μορφών μη ανανεώσιμης ενέργειας.
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΓΥΜΝΟΙ?
Γιατί το σώμα μας είναι ό, τι πιο φυσικό έχουμε και είναι πιο όμορφο από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων μας.
Γιατί θέλουμε να αφυπνίσουμε, τόσο τους πολίτες για τη χρήση του ποδηλάτου ως ΜΕΣΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ, όσο και την πολιτεία για την δημιουργία της κατάλληλης υποδομής.
Μόνο ΓΥΜΝΟΙ;
Σας περιμένουμε: όπως μας γέννησε η μητέρα φύση, με Body-Painting, με φυσική διακόσμηση, λουλούδια, αξεσουάρ, μάσκες, περούκες, καπέλα...όσοι θέλουνε, μπορούνε να κρύψουνε τα επίμαχα σημεία με πολλούς και έξυπνους τρόπους χωρίς τη χρήση βερμούδων, κοινών μαγιό και εσωρούχων. ΝΑΙ στα κρόσια, στεφάνια, αρκουδάκια, μαντίλες κλπ... – ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ !!!ΑΑΑΑΑ ΚΑΙ…..επειδή κανείς δεν είναι τέλειος, το τέλειο σώμα δεν είναι υποχρεωτικό . Επίσης θα διακοσμήσουμε τα ποδήλατα με μπαλόνια, κορδέλες και οτιδήποτε άλλο ώστε να ομορφύνουμε την ποδηλατοδρομία μας.
Τι ΘΕΛΟΥΜΕ;
Κατασκευή δικτύου ποδηλατόδρομων
Ευνοϊκές ρυθμίσεις στον Κ.Ο.Κ για την διευκόλυνση κυκλοφορίας του ποδηλάτου.
Δημιουργία Δημοτικών σταθμών ενοικίασης ποδηλάτων σε όλη την πόλη
Δημιουργία ειδικών σημείων στάθμευσης ποδηλάτων
Ειδικό βαγόνι μεταφοράς ποδηλατών στο ΜΕΤΡΟ
Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.worldnakedbikeride.gr/ ή στο FACEBOOK Group “World Naked Bike Ride @ Greece” http://www.facebook.com/group.php?gid=5316182986 , για να σας κρατάμε ενήμερους για τις τελευταίες εξελίξεις και τον ΤΟΠΟ και ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ.
///Μερικές ώρες πριν την έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα συγκεντρωθούμε για να γνωριστούμε, να βαφτούμε, να «ντυθούμε» και να διακοσμήσουμε τα ποδήλατά μας.
μα γτ ότι είναι να κάνουμε υπέρ του πλανητη πρέπει να το κάνουμε γυμνοί???
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 01:59
Πηγα στην κουζινα και εφαγα ενα σουφλε....αλλο πραγμα!!! Ηπια και λιγο γαλατακι...ασε ειμαι τζι τζι
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 02:01
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 02:04
Αυτο που ηπια παιζει να ηταν και χαλασμενο γιατι ειχε μια περιεργη γευση....αλλα διψουσα και βαριομουν να βαλω νερο
@Sorafin τι Pic ειναι αυτη που εχεις??
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από AkiRoC: 25 Ιούνιος 2008 - 02:12
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 02:12
Λοιπον το σουφλε σοκολατας και μπολικι κρεμα γαλακτος ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου γλυκα. Οπως επισης και η κρεπα σοκολατα μπισκοτο,βασικα αυτο ειναι το best of the best.
Μετα παει η βαφλα που ****** απιστευα,με παγωτο απο πανω και σιροπι σοκολατας.....ΠΟ ΡΕ ΠΑΙΔια τι μου κανετε βραδιατικα.....δεν ντρεπεστε καθολου?? Με βαζετε και λιγουρευομαι γλυκα??
Εγω ομως τα καταφερνω και με κατι απλα θεικα κρακερακια Carr's. Ρε απλα ολοι τρεξτε να τα παρετε,οχι τωρα οταν βγει ο ηλιος γιατι τωρα ολα ειναι κλειστα. Βασικα εχω και παγωτο στην καταψυξη αλλα δεν εχω ορεξη τωρα. Προτιμαω προς στιγμην τα κρακερακια μου. Μαζι με νερο κ παγακια και εχω αραξει στην καρεκλα μου και βλεπω FMA πο ρε φιλε τρελαινομαι!!! Ετσι αυτα ειναι!
Και αυριο παμε για μπανιο να βγαλουμε τις κορμαρες μας και να τσιμπισουμε γκομενακια..... NAIIIII!!! Οποιος θελει να ερθει μαζι μου να σηκωσει το δεξι του ποδι προς τα νοτιοδυτικα με μια πινελια της ανατολης. Οταν σας δω ή μυρισω την ποδαριλα σας θα ερθω να σας παρω και να παμε.
Παω να ξαπλωσω λιγο γιατι πιαστηκε η πλατη μου ολη μερα στην καρεκλα....Μακαρι να ειχε Dragon Ball στις 6 το πρωι να εβλεπα....αλλα θα ημουν καπως ετσι
οποτε αστο Dude.
Δεν ειναι αναγκη να εχει μιλησει κανειςγια γλυκα. Ειναι θεμα πασπαρτου. Κολλαει παντου και ειναι παντα επικαιρο.Πωπω ενα sοuffle το χτυπαγα ανετα τωρα..... Και μια βαφλα ....... Α στο καλο με επιασαν λιγουρες βραδυατικα... Αμαν! Παω να ντυθω κι να βρω ανοιχτο περιπτερο για παγωτο.....
Τς Τς Τς....Μονο η Iristella με καταλαβαινει...
.
Τωρα που ειπες για σουφλε με βαζεις σε σκεψεις. Λες να παω να φαω ενα?? Αν πας περιπτερο παρε και ενα Kinder Buenno (αν ειναι αυτο) γιατι ειναι μαματα!!
Btw ΠΟΙΟΣ ανθρωπος στη γη δεν τρωει κρεπες και βαφλες??? ΕΣΕΙΣ θα με στειλετε μαζι με τους ΤΡελουΣ!!! ΚΑι αυτοι δεν τρωνε τετοια πραγματα εκει
Δεν ξερω για σενα αλλα εγω βρηκα ενα κουτακι caprice Πουρακια και του εδωσα και καταλαβε.... (λιγουρα Mode off για αποψε).... Και το εχω παρατηρησει,,,,,, Ανθρωπος στον οποιο δεν αρεσει η σοκολατα ειναι κακος ανθρωπος....Κατ αναλογια με το naruto Που εχει ειπωθει το ιδιο για οσους δεν τους αρεσει το ichiraku s ramenΧDDDDDDDDD
Πλακα μου κανεις?? Οποτε παω cinema τρωω caprice!! 2-3 κουτακια
. Ρε βαριεμαι ομως να περιμενω 40 δευτερα να ετοιμαστει το σουφλε και μετα να κατσω ΜΟΝΟΣ μου στιν κουζινα....ειμαι κοινωνικο ατομο εγω....για πες. Δεν εχω δει naruto
Τι ειναι 40 δευτερα μπροστα στην υπερτατη απολαυση ενος souffle σοκολατα? BTW ειναι αυτα του ζυμαρουλη η αυτα του βασιλοπουλου?
Ποιο κομμα και ποια βουλη?? Μη μου βαζεις δυσκολα ειναι βραδυ....
Του ζυμαρουλη!!! Ειναι ωραια. Εσυ ποια τρως??
εστω εσυ δικαιολογεισαι......
Οσο για τα souffle Και εγ ζυμαρουλη προτιμω.... αλλα αυτα που πραγματικα ειναι τα υπερτατα ειναι τοy chocolate στην γλυφαδα και του Vive mar οπως και οι βαφφλες του συγκεκριμενου.,.......μιλαμε για κολαση
Εγω ξερω παιδι που δεν τρωει ΤΥΡΙ!!! Δηλαδη πιτσα γιοκ!! ΑΑΑ. καλα και συ δε πας πισω
!
Πηγα στην κουζινα και εφαγα ενα σουφλε....αλλο πραγμα!!! Ηπια και λιγο γαλατακι...ασε ειμαι τζι τζι
Εγω δεν πινω γαλα απο την αλλη...το σιχαινομαι εντελως... Ο καθενας με τις προτιμησεις του....
Σε ποιο μαγαζι στην γλυφαδα ειπες??
Αυτο που ηπια παιζει να ηταν και χαλασμενο γιατι ειχε μια περιεργη γευση....αλλα διψουσα και βαριομουν να βαλω νερο
Κάτι μου θυμίζει.....κάτι μου θυμίζει......βρε τι μου θυμίζει????
...........................
......................
................
Ααααααα ναι!!!!!!!!!!
Το γιατί κλειδώθηκε ένα μήνα η τρύπα. Παιδιά όταν λέμε εδώ spamάρουμε δεν εννοούμε ότι μπορείς να γράφεις όσο θέλεις και πόσο μάλλον για κάτι τέτοιο. Γι αυτά υπάρχουν όπως έχει ειπωθεί δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές και το msn και το irc channel του forum
μα γτ ότι είναι να κάνουμε υπέρ του πλανητη πρέπει να το κάνουμε γυμνοί???
Για να κάνουν μπανιστήρι οι υπόλοιποι φυσικά......
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 02:20
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 03:00

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.