Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

AnimeXclusive appreciate thread.(Memories)

• Please log in to reply
294 replies to this topic

#166 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 27 February 2008 - 02:59

εχω μαθει οτι κανετε παρτυ χορις εμενα εδομεσα αληθεβει? ?ΕΕ?ε?ε?εΕ?Ε?ε?
και εχω και το βιντεο απο ενα meeting που λεει ο σπυρος πιο πανω που παει να τις πεξει ο prof με τον mastahhhh και επισεις δεν λεει το καθικη ο σπυρος οτι εγω τον σταματισα απο το να μιν τις πεξει με τον emu αυτο ξεχασε να το αναφερει ο κεφτες :P σπυρος aka shin_getta

Δολιοφθορά μου μπήκες στη μέση sensei τεράστιε και επίσης ο mastahhhh αν το χτύπαγε ήτανε σαν να βιάζατε 2χρονο παιδί.Μας έκανες τη τιμή και βγήκες από τη κάσα σου που ήσουνα χρονιά σε μόνιμη νάρκη:orly:.

Επίσης θυμόμαστε το καμένο σερβιτόρο ολ τιμε κλασικ αχ ωραίες στιγμές με το φόρουμ τις χριστοπαναγίες μας τα μπινελίκια μας στους αδμιν και όλα τα συνήθης περιστατικά.:wooi2:
Posted Image

#167 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 27 February 2008 - 15:11

PS Ειμαι ο TyphoonZ, λογικά με θυμούνται ελάχιστοι μόνο ο adventurer και ο full metal sempai που είμαστε γείτονες.

Yargg mi eyes, ρε πόσο είστε εδώ, ο Turgon φαίνεται παιδάκι :hahaha: συν τον babyface Tokyo Pig στην άλλη πλευρά :orly:

υγ: Ζήτα να σου αλλάξουν το nick, μου φαίνεται υπάρχει ανάλογο θέμα :bath:
rsrGbGx.gif

#168 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 27 February 2008 - 18:30

Ειμαι ο TyphoonZ, λογικά με θυμούνται ελάχιστοι μόνο ο adventurer και ο full metal sempai που είμαστε γείτονες.

Μολις ειδα τη φωτο την εδειξα στο παιδι που καθεται διπλα μου και του ειπα για σενα, και μετα διαβαζω και οτι εισαι εσυ ο ιδιος... τρομακτικα πραγματα:terror2: Ο Τurgon οντως αλλαξε πολυ (τον ειδα προχτες) αλλα εσυ ιδιος εμεινες:stubborn:
Posted Image

#169 adonis21gr

adonis21gr

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 27 February 2008 - 19:57

Υο η Φώτο είναι από Αύγουστο 2004, έχω μια μεγάλη συλλογή από αυτό το meeting.

ps ρε φίλε adventurer δύο πράγματα
1.ο PanGC είναι στο φόρουμ εδώ; 2.
ε όχι και ίδιος:df13952b:

#170 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2008 - 11:09

1.ο PanGC είναι στο φόρουμ εδώ; 2. ε όχι και ίδιος:df13952b:

Ωπ ναι ρε, σορυ δικιο εχεις, τα ματια σου ειναι οντως λιγοτερο κοκκινα αυτον τον καιρο :P Ο Pangc εχει αλλαξει ονομα και λεγεται πλεον Cassiel , αλλα ακομα κι ετσι σπανια μπαινει στο forum και εχει κανει μονο λιγα posts (για τη Νιντεντο ολα βεβαια - πρωτοτυπια ετσι; :P).

Γιατι δε γινεσαι κι εσυ regular του forum για να τον ξετρυπωσεις; ;) Οπως ειπωθηκε, μπορεις να ζητησεις αλλαγη του username σου σε TyphoonZ!
Posted Image

#171 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 28 February 2008 - 16:20

Yo TyphoonZ,σιγά που θα ξεχάσω/ουμε δηλαδή:wooi2:.Γιατί έχουμε τις φωτογραφίες άλλωστε:D.Ναι,δεν ποστάρω επειδή βαριέμαι και δεν έχω χρόνο.Έχω χάσει αυτό το "κάτι" που με ωθούσε να ποστάρω μετά την πτώση του animexclusive.Τώρα μόνο αν κανένα θεματάκι έχει κάτι ενδιαφέρον,κάνω κανένα post καμιά φορά.Και σένα Adventurer θα σε πιάσω το Πάσχα για τις άθλιες εικόνες που επέλεξες να βάλεις που δείχνουν και εμένα:df13952b:.Τόσες εκατοντάδες έχεις,αυτές βρήκες:fromabove:;

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#172 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 28 February 2008 - 18:19

Και σένα Adventurer θα σε πιάσω το Πάσχα για τις άθλιες εικόνες που επέλεξες να βάλεις που δείχνουν και εμένα:df13952b:.Τόσες εκατοντάδες έχεις,αυτές βρήκες:fromabove:;

Ακομα στον 21ο αιωνα βρισκομαστε... H επιστημη δεν εχει προχωρησει τοσο ωστε να κανει εσενα να μη φαινεσαι ασχημος σε μια φωτογραφια...

(Εκτος αν προτιμουσες να ανεβασω εκεινες με την πατατα ;) )
Posted Image

#173 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 28 February 2008 - 18:23

Τώρα μόνο αν κανένα θεματάκι για την Nintendo έχει κάτι ενδιαφέρον,κάνω κανένα post σεντονι .

fixed it for ya.

Posted Image

#174 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 01 March 2008 - 01:27

Πω ρε,βλέπω τις Photo αυτές και τρελαίνομαι...Έχω ακόμα καμιά 300αριά ΜΒ με φωτογραφίες από επίσημα και ανεπίσημα meetings του animexclusive...
Θ'αρχίσω να ανεβάζω μου φαίνεται!!:hahaha:

Summer meeting 2004,Pre-school meeting 2004,Christmas meeting 2004, Σπίτι Carl Barks με Maleficarium,συνάντηση Ομόνοια, συνάντηση Solaris με καμένους anime-fans (Griffith,Vash Zoro,Carl Barks,Typhoon Z,Turgon,True Spidey και λοιποί) και οι άπειρες καφρίλες σπίτι του Turgon

Και να μην ξεχάσω και τα 3 ανεβάσματα μου στην Θεσ/νικη και τις τρέλες με τον Adventurer εκεί πάνω.Βέβαια,του το ανταπόδωσα και εγώ(το σπίτι μου και το εξοχικό μου ακόμα θυμούνται το πέρασμα του)^^

Ήταν 2 καλές χρονιές το 2004 και 2005...
Kρίμα που πολλοί εξαφανίστηκαν.

#175 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 March 2008 - 02:33

Πω ρε,βλέπω τις Photo αυτές και τρελαίνομαι...Έχω ακόμα καμιά 300αριά ΜΒ με φωτογραφίες από επίσημα και ανεπίσημα meetings του animexclusive...
Θ'αρχίσω να ανεβάζω μου φαίνεται!!:hahaha:

οχι.
και αυτες που ανεβηκαν ειναι αρκετες.
το να ανεβαζουμε φωτογραφιες ατομων που πιθανων να μην ειναι εδω αν εχουν καποιες ενστασεις δεν ειναι σωστο.
Π.χ. ο Οτιναναι αναφερθηκε στο γεγονος οτι του κανε εντυπωση που ειδε φωτος του στο νετ ,αλλα στην τελικη ειπε οτι δεν εχει προβλημα με αυτο.
οσο μπορουμε ας κραταμε τα προσχηματα.

Posted Image

#176 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 March 2008 - 12:33

Δεν βρισκω λογο καποιος να μη θελει να ανεβει μια παλια φωτογραφια του η οποια το μονο που θα φερει σε οσους τη δουν (συμπεριλαμβανομενου και του ιδίου) ειναι ευχαριστες αναμνησεις.:drink:
Posted Image

#177 Vegita Sempai

Vegita Sempai

AMVs creator

• Members
  • 109 posts

Posted 01 March 2008 - 15:05

Δεν βρισκω λογο καποιος να μη θελει να ανεβει μια παλια φωτογραφια του η οποια το μονο που θα φερει σε οσους τη δουν (συμπεριλαμβανομενου και του ιδίου) ειναι ευχαριστες αναμνησεις.:drink:

x2
Kαλά θα ρωτήσω τον Phantom αν είναι μπας και ανεβάσω κανά batch απ'τις καλύτερες στο gallery ώστε να τις βλέπει μόνο όποιος θέλει.
Και σιγά ρε Pastor of muppets,δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Μια παρέα είμαστε όλοι - ασε που και τότε είχαν ανέβει οι φωτογραφίες στο animexclusive....

#178 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 01 March 2008 - 15:17

x2
Kαλά θα ρωτήσω τον Phantom αν είναι μπας και ανεβάσω κανά batch απ'τις καλύτερες στο gallery ώστε να τις βλέπει μόνο όποιος θέλει.
Και σιγά ρε Pastor of muppets,δεν νομίζω ότι είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.Μια παρέα είμαστε όλοι - ασε που και τότε είχαν ανέβει οι φωτογραφίες στο animexclusive....

-100.

ρε ανθρωπε απο τοτε υπηρχαν ατομα που δεν ηθελαν τις μουτσουνες τους να κυκλοφορουν στο ιντερνετς και σε σκληρους δισκους.
γιατι δεν το καταλαβαινετε αυτο?
λεω απο τη στιγμη που δεν ειμαστε ολοι 100% απο το animexclusive δεν μπορουμε να το κανουμε,ευτυχως ή δυστυχως.

Posted Image

#179 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 02 March 2008 - 09:56

Πάλι καλά που δεν έβγαινα σε φωτογραφίες δεν έχω τέτοιο φόβο...
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#180 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 02 March 2008 - 14:15

-100.

ρε ανθρωπε απο τοτε υπηρχαν ατομα που δεν ηθελαν τις μουτσουνες τους να κυκλοφορουν στο ιντερνετς και σε σκληρους δισκους.
γιατι δεν το καταλαβαινετε αυτο?
λεω απο τη στιγμη που δεν ειμαστε ολοι 100% απο το animexclusive δεν μπορουμε να το κανουμε,ευτυχως ή δυστυχως.

Παρ' όλο που κάποιοι μπορεί να θεωρούν βλακεία αυτό που λέει ο Pastor_Of_Muppets, θα συμφωνήσω μαζί του. Υπάρχουν και τέτοια άτομα.

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»