Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Gantz

• Please log in to reply
640 replies to this topic

#76 kokotas

kokotas

Anime Amateur

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 19:40

Γειά σας παιδάκια!!! Απλά να σας ενημερώσω ότι μπορείτε να βρείτε HQ Gantz scans αν πατήσετε πάνω στη sig μου :P Και για όποιον ενδιαφέρεται κάνουμε και άλλες σειρές σε υψηλή ποιότητα πάντα όπως claymore, dgm, one piece, eyeshield21 κ.α.
Δημοσιευμένη  εικόνα

Visit our site to grab your weekly One Piece HQ fix <333 Whatever rulez!! xD

#77 Kelldorain

Kelldorain

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 00:07

:o είσαι μέλος των whatever? Βασικά τώρα πια Gantz μόνο τα δικά σας release κατεβάζω ειδικά αφού το καναν drop oι binktopia. keep up the good work

#78 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 08:43

Εχω να δηλώσω τα εξής..
Spoiler:

#79 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 12:23

Spoiler:
:wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 02 Ιανουάριος 2009 - 01:21
Spoiler tag inserted

#80 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 12:29

Ποιος θέλει love story στο Gantz?:burningbe3: Μια αποστολή της προκοπής θέλουμε:smokingg:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#81 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 20:36

εγω το θέλω με τα όλα του... και μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει.
το love story του Kurono με την Tae ήταν πάρα πολύ ωραίο. εβλεπες καθαρα τον ήρωα απο κει που ήταν ένας κλασσικός έφηβος που στην αρχή ήθελε μόνο φικι φικι και σπλατεριες
να μεταμορφώνεται σε ενα ωριμο άτομο που αφιερώνεται με τρυφερότητα στην κοπέλα του, βάζει την ζωή του για να προστατέψει αυτήν αλλα και τους συνανθρώπους του. Απο κει που ήταν αδιάφορος και σταρχιδιστής (σορι για την έκφραση) τον βλέπουμε να ωριμάζει, να προβληματίζεται για το τι συμβαινει γύρω του. να προσπαθει να καταλάβει τους ανθρώπους (της ομάδας του τουλάχιστον), απο κει που του θεωρούσε όλους βλάκες του ίδιου επιπέδου αναγνωρίζει άτομα με τα οποία αναπτύσσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. και αν συνεχίσω θα γράψω πολλά γιατί ειμαι καμένος :P
Με άλλα λόγια, πέρα απο τις τέλειες, φοβερες, σφοδρές και θανατηφόρες μάχες, το πλούσιο λεπτομερέστατο και πολύ ρεαλιστικό graphic περιεχόμενο, τις αναπάντεχες ανατροπές στην πλοκή και την απιστευτη εξέλιξη των γεγονότων και άλλα πολλά που με έκαναν να το λατρέψω αυτό το manga ειναι επίσης και η ανάλυση και η εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα απο τα συναισθήματα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Το βρήσκω πολύ καλά ισορροπημένο (οκ στην Osaka το παραχέσαμε λίγο) manga και πραγματικά το θαυμάζω απίστευτα!

PS: Ειναι το πρώτο manga που αγώρασα σε σκληρό εξώφυλλο στη ζωή μου.. xD

PPS: Και εύχομαι κάποτε να συνεχίσουν το anime γιατί έχει εξελικτεί σε απιστευτο βαθμο απο κει που το τελειωσαν...

#82 nookie

nookie

Anime Amateur

• Members
  • 85 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:03

εγω το θέλω με τα όλα του... και μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει.
το love story του Kurono με την Tae ήταν πάρα πολύ ωραίο. εβλεπες καθαρα τον ήρωα απο κει που ήταν ένας κλασσικός έφηβος που στην αρχή ήθελε μόνο φικι φικι και σπλατεριες
να μεταμορφώνεται σε ενα ωριμο άτομο που αφιερώνεται με τρυφερότητα στην κοπέλα του, βάζει την ζωή του για να προστατέψει αυτήν αλλα και τους συνανθρώπους του. Απο κει που ήταν αδιάφορος και σταρχιδιστής (σορι για την έκφραση) τον βλέπουμε να ωριμάζει, να προβληματίζεται για το τι συμβαινει γύρω του. να προσπαθει να καταλάβει τους ανθρώπους (της ομάδας του τουλάχιστον), απο κει που του θεωρούσε όλους βλάκες του ίδιου επιπέδου αναγνωρίζει άτομα με τα οποία αναπτύσσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. και αν συνεχίσω θα γράψω πολλά γιατί ειμαι καμένος :P
Με άλλα λόγια, πέρα απο τις τέλειες, φοβερες, σφοδρές και θανατηφόρες μάχες, το πλούσιο λεπτομερέστατο και πολύ ρεαλιστικό graphic περιεχόμενο, τις αναπάντεχες ανατροπές στην πλοκή και την απιστευτη εξέλιξη των γεγονότων και άλλα πολλά που με έκαναν να το λατρέψω αυτό το manga ειναι επίσης και η ανάλυση και η εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα απο τα συναισθήματα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Το βρήσκω πολύ καλά ισορροπημένο (οκ στην Osaka το παραχέσαμε λίγο) manga και πραγματικά το θαυμάζω απίστευτα!

PS: Ειναι το πρώτο manga που αγώρασα σε σκληρό εξώφυλλο στη ζωή μου.. xD

PPS: Και εύχομαι κάποτε να συνεχίσουν το anime γιατί έχει εξελικτεί σε απιστευτο βαθμο απο κει που το τελειωσαν...

Ρε Δημητρη..Ολα τα ειπεες αλλα ξεχασες την ουσια...
Το Πάντα πως διαολο πηρε 40 ποντους?!?!?!?!

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#83 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 10:51

οπως ειπε και ένας στο καρέ...

"I heard Panda's can be surprisingly brutal."

:P

#84 Kelldorain

Kelldorain

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 12:13

Spoiler:

#85 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 12:25

Spoiler:

LOL!!!!! γουσταρω φάση!!!

#86 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 16:08

Spoiler:

#87 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:14

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

edit: volume & chapters list from wikipedia (just to know..)
goes as follows
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zweistein: 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:42

#88 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 02:17

Τι έχουμε να δούμε στην επόμενη αποστολή Θεέ μου....

Ελπίζω μια αποστολη που δέ θα πιάνει 4-5 vol...(αν και φοβάμαι πως οτι και να είναι... θα την παθει την ζημιά ο εγκεφαλός μας)

#89 Kelldorain

Kelldorain

Starting...

• Members
  • 27 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:59

Βασικά με όλα τα νέα weapons που είδαμε, κάποτε οι της tokyo team πρέπει να αρχίσουν να πάιρνουν πράγματα. Οπότε αφενός πιστεύω πως τα 2-3 επόμενα missions θα ναι πολύ μικρά (δηλαδή μες στον επόμενο χρόνο μπορεί να χουν ολοκληρωθεί και τα 3) ώστε να χρησιμέυσουν σαν άυξηση πόντων και αφετέρου θα γίνει κάτι που θα τους αναγκάσει να σταματήσουν να ανασταίνουν και να φεύγουν αλλά αντίθετα θα αρχίσουν να παίρνουν όπλα. Ίσως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πχ μια πληροφορία ότι η γη θα καταστραφεί αν δεν υπάρξουν δυνατές ομάδες να αντιμετωπίσουν τους aliens, γεγονός που λογικά θα γνωρίζουν ήδη οι της osaka γι αυτό και έχουν άτομα που χουν κάνει clear 1,3,4 ακόμα και 7 φορές

#90 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2008 - 13:13

Και δημιουργείται το ερώτημα. Αν το πάντα μαζέψει 100 πόντους πώς θα διαλέξει τι θέλει;
Δημοσιευμένη  εικόνα