Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gantz
Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2008 - 19:40

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 00:07

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 08:43
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 12:23

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 02 Ιανουάριος 2009 - 01:21
Spoiler tag inserted
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 20:36
το love story του Kurono με την Tae ήταν πάρα πολύ ωραίο. εβλεπες καθαρα τον ήρωα απο κει που ήταν ένας κλασσικός έφηβος που στην αρχή ήθελε μόνο φικι φικι και σπλατεριες
να μεταμορφώνεται σε ενα ωριμο άτομο που αφιερώνεται με τρυφερότητα στην κοπέλα του, βάζει την ζωή του για να προστατέψει αυτήν αλλα και τους συνανθρώπους του. Απο κει που ήταν αδιάφορος και σταρχιδιστής (σορι για την έκφραση) τον βλέπουμε να ωριμάζει, να προβληματίζεται για το τι συμβαινει γύρω του. να προσπαθει να καταλάβει τους ανθρώπους (της ομάδας του τουλάχιστον), απο κει που του θεωρούσε όλους βλάκες του ίδιου επιπέδου αναγνωρίζει άτομα με τα οποία αναπτύσσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. και αν συνεχίσω θα γράψω πολλά γιατί ειμαι καμένος

Με άλλα λόγια, πέρα απο τις τέλειες, φοβερες, σφοδρές και θανατηφόρες μάχες, το πλούσιο λεπτομερέστατο και πολύ ρεαλιστικό graphic περιεχόμενο, τις αναπάντεχες ανατροπές στην πλοκή και την απιστευτη εξέλιξη των γεγονότων και άλλα πολλά που με έκαναν να το λατρέψω αυτό το manga ειναι επίσης και η ανάλυση και η εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα απο τα συναισθήματα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Το βρήσκω πολύ καλά ισορροπημένο (οκ στην Osaka το παραχέσαμε λίγο) manga και πραγματικά το θαυμάζω απίστευτα!
PS: Ειναι το πρώτο manga που αγώρασα σε σκληρό εξώφυλλο στη ζωή μου.. xD
PPS: Και εύχομαι κάποτε να συνεχίσουν το anime γιατί έχει εξελικτεί σε απιστευτο βαθμο απο κει που το τελειωσαν...
Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2008 - 21:03
εγω το θέλω με τα όλα του... και μέχρι τώρα με έχει ικανοποιήσει.
το love story του Kurono με την Tae ήταν πάρα πολύ ωραίο. εβλεπες καθαρα τον ήρωα απο κει που ήταν ένας κλασσικός έφηβος που στην αρχή ήθελε μόνο φικι φικι και σπλατεριες
να μεταμορφώνεται σε ενα ωριμο άτομο που αφιερώνεται με τρυφερότητα στην κοπέλα του, βάζει την ζωή του για να προστατέψει αυτήν αλλα και τους συνανθρώπους του. Απο κει που ήταν αδιάφορος και σταρχιδιστής (σορι για την έκφραση) τον βλέπουμε να ωριμάζει, να προβληματίζεται για το τι συμβαινει γύρω του. να προσπαθει να καταλάβει τους ανθρώπους (της ομάδας του τουλάχιστον), απο κει που του θεωρούσε όλους βλάκες του ίδιου επιπέδου αναγνωρίζει άτομα με τα οποία αναπτύσσει μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού. και αν συνεχίσω θα γράψω πολλά γιατί ειμαι καμένος
Με άλλα λόγια, πέρα απο τις τέλειες, φοβερες, σφοδρές και θανατηφόρες μάχες, το πλούσιο λεπτομερέστατο και πολύ ρεαλιστικό graphic περιεχόμενο, τις αναπάντεχες ανατροπές στην πλοκή και την απιστευτη εξέλιξη των γεγονότων και άλλα πολλά που με έκαναν να το λατρέψω αυτό το manga ειναι επίσης και η ανάλυση και η εξέλιξη των χαρακτήρων μέσα απο τα συναισθήματα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους. Το βρήσκω πολύ καλά ισορροπημένο (οκ στην Osaka το παραχέσαμε λίγο) manga και πραγματικά το θαυμάζω απίστευτα!
PS: Ειναι το πρώτο manga που αγώρασα σε σκληρό εξώφυλλο στη ζωή μου.. xD
PPS: Και εύχομαι κάποτε να συνεχίσουν το anime γιατί έχει εξελικτεί σε απιστευτο βαθμο απο κει που το τελειωσαν...
Ρε Δημητρη..Ολα τα ειπεες αλλα ξεχασες την ουσια...
Το Πάντα πως διαολο πηρε 40 ποντους?!?!?!?!

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 10:51
"I heard Panda's can be surprisingly brutal."

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 12:13
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 12:25
Spoiler:
LOL!!!!! γουσταρω φάση!!!
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 16:08
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:14
Spoiler:
Spoiler:
edit: volume & chapters list from wikipedia (just to know..)
goes as follows
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zweistein: 02 Σεπτέμβριος 2008 - 22:42
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 02:17
Τι έχουμε να δούμε στην επόμενη αποστολή Θεέ μου....
Ελπίζω μια αποστολη που δέ θα πιάνει 4-5 vol...(αν και φοβάμαι πως οτι και να είναι... θα την παθει την ζημιά ο εγκεφαλός μας)
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2008 - 15:59