το ιδιο και ο δημιουργος ...Εγω παντως εχω μπερδεψει τα μπουτια μου με τοσους χαρακτηρες XD
Το ειχα διαβασει και πολυ γρηγορα και εχω και ενα θεματακι με ονοματα και ημερομηνιες >.<
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Gantz
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 18:20

Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 18:50
Καταχωρήθηκε 20 Μάρτιος 2011 - 18:52
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2011 - 17:57
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 28 Μάρτιος 2011 - 06:24
Εγω παντως εχω μπερδεψει τα μπουτια μου με τοσους χαρακτηρες XD
Το ειχα διαβασει και πολυ γρηγορα και εχω και ενα θεματακι με ονοματα και ημερομηνιες >.<
καλα προφανως και δεν θυμαμαι ανθρωπο. εκτος απο 2-3, μονο αυτους που ηταν στο ανιμε θυμαμαι καλα και εχουμε να τους δουμε πολυυυυ καιρο τους περισσοτερους. ακομα λυπαμαι που δεν μας εφερε πισω την γκομεναρα που "πηδηξε" ο Κει στην αρχη. θα εκαναν καλο διδυμο. και απο οτι φαινεται δεν μπορει να επιστρεψει ποτε οπως ειναι πλεον τα πραγματα.
τελοσπαντων.
ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.
Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2011 - 10:45
καλα προφανως και δεν θυμαμαι ανθρωπο. εκτος απο 2-3, μονο αυτους που ηταν στο ανιμε θυμαμαι καλα και εχουμε να τους δουμε πολυυυυ καιρο τους περισσοτερους. ακομα λυπαμαι που δεν μας εφερε πισω την γκομεναρα που "πηδηξε" ο Κει στην αρχη. θα εκαναν καλο διδυμο. και απο οτι φαινεται δεν μπορει να επιστρεψει ποτε οπως ειναι πλεον τα πραγματα.
τελοσπαντων.Spoiler:
My thoughts exactly...
Τωρα που το θυμηθηκα...
Απλα λατρευω τις ηλιθιες φατσες των εξωγηινων ή των γηινων που ειναι εμφανες οτι σχεδιαζουν κατι behind the scenes... Πρεπει να εχεις μεγαλο ταλεντο για να σχεδιασεις τοσο τελεια αυτες τις ηλιθιες φατσες διακοσμημενες με ακομη ποιο γελοιες εκφρασεις..
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 03 Απρίλιος 2011 - 10:51
Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2011 - 23:32
Spoiler: Σορρυ κιολας
Διαβασα και το τελευταιο τωρα παντως και μαρεσε ετσι που το γυριζει "We against the world(s)".Προβλεπεται καλη μαχη..
Αυτη η Tae η καημενη ομως που παει ξεβρακωτη στα αλωνια dattebayo?
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 10:52
Spoiler:
Διαβασα και το τελευταιο τωρα παντως και μαρεσε ετσι που το γυριζει "We against the world(s)".Προβλεπεται καλη μαχη..
Αυτη η Tae η καημενη ομως που παει ξεβρακωτη στα αλωνια dattebayo?
Για αυτο σου ειπα οτι το nudity του Gantz ειναι ρεαλιστικο γιατι και να σου δειξει κατι δεν υπαρχει περιπτωση να υποπεσει σε fanservice.
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 10:54
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 11:26
Kαλα έριξα πολύ γέλιο στο ομαδικό κατούρημα. Είναι το πιο επικό κατούρημα που έχω δει ποτε μου
Γιατι, εχεις δει και πολλα αλλα?

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 15:49
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 15:59
Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2011 - 19:55
Αποδυκνυεται για ακόμη μια φορά πως ο Όku δεν γράφει το manga νηφάλιος...
Όσο αφορά την περίπτωση της Ταε, ευελπιστώ ότι θα έχει παρόμοια μοίρα με έναν ήρωα στο One PieceSpoiler: