Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#91 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 03 March 2008 - 22:43

Αν θυμάμαι καλά η Cynthia ήταν το νούμερο 14 η Deneve το 15 η Helen το 22 η Tabatha το 31 η Yuma το 40 και η Clare το 47. βασικά μόνο την Cynthia δεν περίμενα ως outsider. Το μεγαλύτερο outsider πιστεύω ότι είναι η Yuma και θα πεθάνει μάλλον πρώτη. Η αναλύτρια είναι η Tabatha.

True! Μου φαίνεται πρέπει να κάνω επανάληψη! :
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#92 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 March 2008 - 11:38

wooooootaaaaaaaaaa!!!!!!!!1 απιστευτο episode, πολυ badass (babes? ^^) εμφανιστηκαν και το χαρηκα!!!!!!!!!!!

η αναλυτρια εδωσε ρεστα, αν και δε θυμομουνα οτι ειχε σε τετοιο βαθμο ικανοτητες ε εχουν περασει και ποσο 2 μηνες ? απο τοτε που τις ειχαμε δει..

Spoiler:

#93 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 04 March 2008 - 12:05

wooooootaaaaaaaaaa!!!!!!!!1 απιστευτο episode, πολυ badass (babes? ^^) εμφανιστηκαν και το χαρηκα!!!!!!!!!!!

η αναλυτρια εδωσε ρεστα, αν και δε θυμομουνα οτι ειχε σε τετοιο βαθμο ικανοτητες ε εχουν περασει και ποσο 2 μηνες ? απο τοτε που τις ειχαμε δει..

Spoiler:

Μπααα... Δε νομίζω.
Spoiler:

Posted Image

#94 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 04 March 2008 - 14:57

Μπααα... Δε νομίζω.

Spoiler:

Να σου θυμίσω ότι το ίδιο έλεγαν και για την Clare πρωην Νο 47 νυν No 47.
Spoiler:

You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#95 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 March 2008 - 16:38

Spoiler:

και γω δε νομιζω να γινουν τα παραπανω αλλα λεμε τωρα.

btw το κλασικο μεγα θεμα. Raki oeoeoe ?

dm τι λες, φτιαχνουμε ενα club στο myanimelist με ονομα RAki where are you? :fromabove:

#96 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 04 March 2008 - 16:56

Προτιμώ το "Raki where are you? Come out so I can rip your guts off!" Ή μήπως παραείναι μεγάλο για όνομα;;; :kakaka:
Posted Image

#97 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 March 2008 - 17:19

μμ δε ξερω παιζει να φαμε bann :bike: αλλα αμα στειλουμε τη sig σου στον admin θα μαστε καλα νομιζω :wis:

γιατι δε το πηγαινεις το παλικαρι? μια χαρα καλο παιδι ειναι, κλαιει βεβαια αρκετα συχνα αλλα ξερει και να μαγειρευει .. αυτο που το πας? ^^

btw τωρα ειπα sig ε? την πατησες :hahaha: εχεις Pm ;)

#98 Xalathal

Xalathal

Anime Newbie

• Members
  • 53 posts

Posted 04 March 2008 - 17:27

Ρε παιδια εγω εχω δει μεχρι το επισοδιο 26...εχουν βγει κι αλλα και δεν το ηξερα? γιατι ηταν πολυ ωραιο και στο επισοδιο 26 το σταματαει πολυ αποτομα.....μηπως γινετε κατι πολυ καλο πιο μετα? ξερει κανενας?

#99 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 04 March 2008 - 17:28

Δε με νοιάζει που κλαίει όλη την ώρα. Έχω δει Tsubasa εγώ, δε νιώθω από κλαψιάρηδες!!! :drink:

Απλά με εκνευρίζει αυτή ηλιθιότητα που τον χαρακτηρίζει
Spoiler:
, και η σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν η βλακώδης συμπεριφορά του στο anime.
Spoiler:

Τώρα θα μου πεις αυτά έγιναν στο anime κι εδώ συζητάμε για το manga. Ε τι να κάνουμε, προκαταλήψεις είναι αυτές... Can't kill them, can't live without them...

@Xalathal Το anime σταμάτησε εκεί. Μάλλον δεν θα το συνεχίσουν. Αν θες τσέκαρε το αντίστοιχο thread στο θέμα "Σειρές Anime"
Posted Image

#100 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 05 March 2008 - 09:14

στο 78
Spoiler:

Posted Image

#101 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 05 March 2008 - 10:01

στο 78

Spoiler:

Καλά, αυτό από το 67 δεν το ξέραμε;:hmmm:
Posted Image

#102 retsudo

retsudo

Anime Freak

• Members
  • 369 posts

Posted 05 March 2008 - 10:12

Καλά, αυτό από το 67 δεν το ξέραμε;:hmmm:

damn, εχεις δικιο:emptyonexg1:
Spoiler:

παντως το συμπερασμα ειναι το ιδιο
Posted Image

#103 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 05 March 2008 - 10:14

78

Εξαιρετικό chapter . Καιρό περίμενα κάτι τέοιο.
Spoiler:

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#104 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 05 March 2008 - 10:22

Αλλά η απορία αγαπητοί Claymore co-fans παραμένει. Πού είναι ο Raki; Τι έκανε 7 χρόνια; Ο Isley και η Priscilla έχουν ολοκληρώσει τα επεκτατικά τους σχέδια; Αν όχι τι τους κρατάει; Yagi Norihiro-san μας κρατάς σε αγωνία, πότε θα μάθουμε τι παίζει;;;
Posted Image

#105 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 March 2008 - 10:43

Ο Raki θα έχει γίνει ένας μπεκρής που πίνει ρακή συνέχεια και επειδή η Priscila τον γουστάρει περιμένει να σταματήσει το αλκοόλ γιατί έχουν μείνει λίγο πίσω στα σχέδιά τους :P :P
Posted Image