Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#196 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 15 April 2008 - 09:08

Spoiler:

Btw γιατί οχι, οι Abyssal Ones δεν δείχνουν τόσο χαζοί. Αποκλείεται να κάνουν πειράματα όπως ο organization?

Ενδιαφέρουσα θεωρία....και όντως γιατί όχι? Και να γίνει κανένα special ο Raki που να μην έχει την πείνα για εντοσθια ανθρώπινα και να έχει την δύναμη της Priscilla...
(Όνειρα ανοιξιάτικης νυκτός(αν και το γράφω μέρα το μύνημα:P)).
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#197 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 15 April 2008 - 10:09

Δε ξέρω τι λέτε, αλλά αν ο Raki γίνει ξαφνικά τούμπανο και συνεχίζει τα Clare, I'll protect you & don't hurt Priscilla plz που έκανε και στο anime δε θα το αντέξω:stubborn:

Posted Image

#198 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 April 2008 - 11:07

Δε ξέρω τι λέτε, αλλά αν ο Raki γίνει ξαφνικά τούμπανο και συνεχίζει τα Clare, I'll protect you & don't hurt Priscilla plz που έκανε και στο anime δε θα το αντέξω:stubborn:

Συμφωνώ... Πάντως για να καθυστέρησαν το νεό scene ένα μήνα πάει να πει ότι κάποια βρωμοδουλειά ετοιμάζεται..... I just don't want to think about it....:stubborn:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#199 proud akatsuki member

proud akatsuki member

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 15 April 2008 - 11:34

Τελικά μάλλον ο Raki θα γίνει το soul link μιας πλήρως awakened Clare! Ή, για να το προχωρήσουμε ακόμη παραπάνω, έχουμε awakaned Clare και awakaned Raki που παρόλα αυτά είναι και soul link ο ένας του άλλου, λόγω του ισχυρού δεσμού μεταξύ τους (καλά, αυτό μάλλον παραπάει...)

#200 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 15 April 2008 - 12:42

Τελικά μάλλον ο Raki θα γίνει το soul link μιας πλήρως awakened Clare! Ή, για να το προχωρήσουμε ακόμη παραπάνω, έχουμε awakaned Clare και awakaned Raki που παρόλα αυτά είναι και soul link ο ένας του άλλου, λόγω του ισχυρού δεσμού μεταξύ τους (καλά, αυτό μάλλον παραπάει...)

Μπα... κάτι τέτοια είναι μάλλον cliche σε manga τέτοιου είδους. :drink: Για Soul link της Clair o Raki δεν ξέρω, αλλά ο σύνδεσμός της με την πραγματικότητα και τον εαυτό της ναι, το περιμένω. Τό'κανε μια φορά (την επανέφερε), θα το ξανακάνει.

#201 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 15 April 2008 - 13:09

dmvago τι βρωμοδουλεια εννοεις?

#202 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 15 April 2008 - 17:29

Εννοώ ότι παίζει καμμιά παλαβή ανατροπή που θα μας κρεμάσει τα σαγόνια ή κάτι τέτοιο. Τρέμω για το πως θα εμφανιστεί ο Raki και πολύ φοβάμαι ότι η ώρα κοντοζυγώνει.... :uhh:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#203 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 April 2008 - 17:41

δε νομιζω να γινει κατι απο τα παραπανω, δε κολλαει στο γενικο feeling του manga, ασε που θα ειναι και μεγαλη ξενερα.

Επισης με οτι εχουμε δει εως τωρα δε νομιζω πως μπορει να γινει κατι απο τα παραπανω εκτος αν μας πεταξουν σε 2-3 chapters διαφορες 'καινουργιες' πληροφοριες που θα ειναι απλως .... lol xD

@ dmvagos and vampiroula εγω το κοβω οτι πηγε για διακοπες. Τετοια βρωμοδουλεια την κοβω ^^

#204 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 posts

Posted 15 April 2008 - 17:57

Spoiler:

Νομίζω είναι ο μόνος τρόπος ο Raki να κρατήσει την υπόσχεσή του χωρίς να γίνει τούμπανο και να πει κάτι του στυλ:

Shut up bitches I own here

Και μετά ρίχνει δυο κάμεχαμετ (sp?) και τις ξαπλώνει και τις δύο! :P

Spoiler: Spoiler

#205 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 April 2008 - 18:15

πες μου οτι αυτο μεσα στο spoiler ειναι naruto manga spoiler για να φαω το εμφραγμα.....

Παντως για ολα αυτα τα σεναρια οπως ειχα πει και μια αλλη φορα δε μπορω να δω πως θα γινουν συμφωνα με τα rules του κοσμου του claymore. Και ουτε θα ηθελα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια ^^

#206 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 posts

Posted 15 April 2008 - 18:57

πες μου οτι αυτο μεσα στο spoiler ειναι naruto manga spoiler για να φαω το εμφραγμα.....

Είναι Spoiler για όσους βλέπουν το Αnime . Για όσους διαβάζουν και το Manga δεν είναι. Έχει ήδη γίνει...

#207 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 April 2008 - 19:02

τοτε σε παρακαλω βαλτο σε extra spoiler που θα λες οτι ειναι manga spoiler, ωστε να μη το διαβασουν οσοι βλεπουν μονο τη σειρα.

#208 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 posts

Posted 15 April 2008 - 19:41

τοτε σε παρακαλω βαλτο σε extra spoiler που θα λες οτι ειναι manga spoiler, ωστε να μη το διαβασουν οσοι βλεπουν μονο τη σειρα.

Done. Thanks για την επισήμανση! :)

#209 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 April 2008 - 19:44

κανενα προβλημα και welcome στο forum ;)

#210 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 21 April 2008 - 10:32

Εχει ρχισει και μου την δινει που σδεν βγηκε ακομα καινουριο chapter!:terror2::deadga6: