Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Claymore

• Please log in to reply
982 replies to this topic

#181 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 04 April 2008 - 16:01

:zetsubou::Crying2::Crying2::Crying2::zetsubou: Yaaaadaaaaaaaaaaaa!!!!
Τι θα κάνουμε τώρα ένα μήνα;;;;;; Καταραμένε Hayate!!!!

we explore more scenarios about the fate of the damned being called raki. ? :wis:

@ laraska1 τωρα καταλαβα τι εννοεις. Δε νομιζω να τον αφησουν στη ιδια ηλικια, διαολε εχουν περασει τοσα χρονια. ^^

#182 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 05 April 2008 - 09:33

Ωραία pic!
Γαμώτο τον επόμενο μήνα μπαίνω στρατό....goddamnit!!!!

Όσο για την ηλικία.Όντως δεν πιστεύω να τον αφήσουν έτσι...του π_ _ _ _η
14 χρονών ήταν όταν χώρισε με την Claire + 7 πάμε στα 21.Ε λογικά θα τον δούμε λίγο ψηλότερο:kakaka:.

Πάντως ρε παιδιά σε σχέση με το ανιμέ τον έχουν κάνει λίγο πιο θαραλέο δεν νομίζετε?
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#183 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 05 April 2008 - 12:22

Ναι ειναι λιγο καλιτερος απο το ανιμε αλλα και παλι ειναι αχρηστος

#184 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 April 2008 - 13:43

@ lip3 λεμε για οταν εμφανιστει ο raki παλι στο μανγκα οχι διαφορες απο το ανιμε :P

και στη δικη μου λιστα, το να μαγειρευεις πολυ καλα ειναι ultimate powah!

#185 Archangel

Archangel

Αρχαίος

• Members
  • 462 posts

Posted 05 April 2008 - 14:51

@ lip3 λεμε για οταν εμφανιστει ο raki παλι στο μανγκα οχι διαφορες απο το ανιμε :P

και στη δικη μου λιστα, το να μαγειρευεις πολυ καλα ειναι ultimate powah!

Το τελευταίο δεν το έπιασα....τι εννοείς?
Αλλά ρε παιδιά κάποιο ρόλο θα παίξει και ο Raki(ίσως το food supply των Isley και Priscilla:hahaha:).
You can't outran death....BUT you can make the bastard work for it

http://daitenshi-manga.blogspot.com/

#186 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 April 2008 - 15:01

περι μαγειρικης? αυτο δε καταλαβες? τπτ spam βασικα ειναι επειδη ειμαι καλοφαγας λεω οτι επειδη ξερει να μαγειρευει καλα ο raki για μενα ειναι σαν να εχει καποια φοβερη τεχνικη.

#187 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 April 2008 - 15:16

Δεν χρειάζεται να μαγειρεύει ο Raki.
Μπορεί ο ίδιος να γίνει μια χαρά το φαΐ κάποιου yoma ή awakened.

#188 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 05 April 2008 - 15:37

......Ετσι εγω και ο dm ειμαστε raki hate club. Ειτε θα εμφανιστει συντομα με μια πολυ καλη δικαιολογια του που ηταν και τι εκανε ειτε η αλλη εναλλακτικη θα εμφανιστει και στο επομενο frame θα γινει devoured απο καποιο random awakened που εκοβε βολτες εκει κοντα....

Οπως βλεπεις εχουμε ηδη δωσει τις 2 και μοναδικες πιθανες εξελιξεις του σεναριου ^^

Κατι αλλο που μου περασε τωρα στο μυαλο. Ας πουμε οτι ο Raki γυρναει και εχει μαθει διαφορες καταπληκτικες τεχνικες απο τον Isley, και εχει γινει αρκετα δυνατος.
Και παλι, υπαρχει περιπτωση να μπορει να παρει μερος σε μαχη μεταξυ claymore vs awakened?? Απο τη στιγμη που απο την αρχη του μανγκα εχουμε μαθει οτι claymore ειναι γυναικες με υπερφυσικες δυναμεις, τοσο που θεωρουνται απο τους περισσοτερους ως τερατα ( ασχετα απο οτι ειναι κομματι yoma).

Nαι εχουμε δει τους 2 φρουρους στη ravona, αλλα ακομα και αυτοι με την τοτε claire δε μπορουσαν να τα βγαλουν περα.

#189 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 05 April 2008 - 15:51

Μπορεί να του κάνουν τίποτα Upgrade (κοινώς να τον κάνουν Yoma).
Και αυτό κάπου το έχουν προτείνει, μου φαίνεται.

#190 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 05 April 2008 - 15:54

Μπορεί να του κάνουν τίποτα Upgrade (κοινώς να τον κάνουν Yoma).
Και αυτό κάπου το έχουν προτείνει, μου φαίνεται.

Και να τον σφάξει η Clare. Μ'αρέσει.... :orly:
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#191 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 06 April 2008 - 15:36

δεν ξερω αν ειναι ηδη γνωστο , αλλα ενας φιλος μου μου ειπε πως το 2009 θα εχουμε στο ανιμέ τη συνεχεια του Κλειμορ..., επειδη δεν θυμαμαι ...η Πρισιλα στο ανιμε επεζησε ή οχι ;
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#192 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 07 April 2008 - 17:06

Τζάμπα έψαχνα απεγνωσμένα το chapter... :Crying2:

#193 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 09 April 2008 - 13:25

Eχει αργησει λιγακι το καινουριο chapter του manga ή ειναι ιδεα μου?:deadga6::erk:

#194 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 09 April 2008 - 13:27

Eχει αργησει λιγακι το καινουριο chapter του manga ή ειναι ιδεα μου?:deadga6::erk:

Η ιδέα σου είναι. Δε βγήκε καθόλου.

#195 undertaker

undertaker

The Dark Prince

• Members
  • 9 posts

Posted 14 April 2008 - 20:44

Αλλά η απορία αγαπητοί Claymore co-fans παραμένει. Πού είναι ο Raki; Τι έκανε 7 χρόνια; Ο Isley και η Priscilla έχουν ολοκληρώσει τα επεκτατικά τους σχέδια; Αν όχι τι τους κρατάει; Yagi Norihiro-san μας κρατάς σε αγωνία, πότε θα μάθουμε τι παίζει;;;

Spoiler:

Btw γιατί οχι, οι Abyssal Ones δεν δείχνουν τόσο χαζοί. Αποκλείεται να κάνουν πειράματα όπως ο organization?