Ψαχνω για ενα manga με romance αλλα να μην ειναι το κλασικο γλυκο στορυ να εχει μεσα τραγωδια κτλ και να μην εχει απαραιτητα καλο τελος.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2015 - 14:22
Καταχωρήθηκε 31 Δεκέμβριος 2015 - 14:33
Apollo's Song
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2016 - 12:29
Ψαχνω για ενα manga με romance αλλα να μην ειναι το κλασικο γλυκο στορυ να εχει μεσα τραγωδια κτλ και να μην εχει απαραιτητα καλο τελος.
Dengeki Daisy
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2016 - 14:32
Καλημέρα, κάτι ΕΘΙΣΤΙΚΟ σε ύφος Gantz kai Berserk? Αν έχει τελειώσει κιόλας θα ναι ιδεατό και ονειρικό.
Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2016 - 16:51
Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2016 - 18:12
Κάποια Manga, όπως:
1) Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
2) The Flowers of evil
3) Angel Sanctuary
Γενικά σε τέτοιο πλαίσιο. Σκοτεινό, βιτσιόζικο, μπόλικο και αρρωστημένο fap-material και προπάντων, τραγωδία!
Ή κάτι στο στυλ "Nozoki Ana", επίσης...
Το Freezing σε μια φάση κοντά στην αρχή το έφερνε έτσι και το πήγαινε καλά (εκεί που η Satelizer γύρισε στο πατρικό της arc), όμως μετά επικεντρώθηκε στις μάχες και τις αγριότητες σχεδόν αποκλειστικά, για κάποιο λόγο...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aki: 31 Μάρτιος 2016 - 18:18
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2016 - 02:08
Όλα τα έργα του Inio Asano.
*waving intensifies*
Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2016 - 05:02
Vagabond
Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2016 - 15:13
Προσφατα αρχισα να διαβαζω manga ,ημουν πιο πολυ του anime. Anyway i discovered my guildy pleasure is (dont judge me plz) shoujo manga. Τα γνωστα γλυκαναλατα, με τον μυστηριωδη κουκλο που η χαζοβιολα πρωταγωνιστρια κανει τα παντα να του τραβηξει την προσοχη και περναμε 25 εκατομυρια chaps μεχρι να της πιασει το χερι. Αυτα. Διαβαζω το Ao Haru Ride και λατρεψα με πολυ παθος το Orange. Τι μου προτεινετε αλλο? Δωστε μου και αλλα γλυκανατα.
Καταχωρήθηκε 03 Ιούλιος 2016 - 16:37
School life κυριως. Τα sports δεν με τραβανε.
Σε ευχαριστω πολυ.
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2017 - 17:05
Καλησπέρα!!!
Εγώ έχω μια μικρή πόρωση με τα shounen ai ή yaoi, αλλά θα ήθελα να ξεινήσω και shoujo ai.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κανα καλό κομμάτι που να έχει μέσα και αρκετή περιπέτεια ή ακόμα καλύτερα και δράμα και όχι μόνο σούξου μούξου μάνταλα και από τις δύο κατηγορίες.
Και επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το βιβλίο και όχι να διαβάσω κάτι ονλάιν, προτείντε κάτι που να αξίζει το χρήμα του.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2017 - 23:04
Καλησπέρα ξανά μετά από χρόνια
Πάσχα χωριό έχει πέσει μεγάλη βαρεμάρα και χρειάζεται manga η κατάσταση ...
Γενικά θα ήθελα κάτι ευκολοδιάβαστο, μακριά από romance και υπερβολικά μπουρδουκλωμένα σενάρια.
Έχω διαβάσει μπόλικα και δυσκολεύομαι στο τι να διαλέξω ... Εδώ είναι και η λίστα μου για reference : https://www.mangaupdates.com/mylist.html?id=307323&list=read
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Καταχωρήθηκε 16 Απρίλιος 2017 - 23:21
Δοκίμασε το Rakia για μεταφυσικό, θα σου έλεγα και κάτι σε Promised Neverland για να περνάει η ώρα ή Abandoned Sacred Beasts.
Welcome to the Ballroom για χορευτικές αναζητήσεις και Haikyuu αν δεν έχεις ήδη λιώσει το anime. Dragon head για survival horror και μία γενικά καλή πρόταση είναι το Lucifer and the Biscuit hammer.
Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2017 - 00:22

Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Also tagged with one or more of these keywords: recommendations
The Community Bar →
Off Topic →
Ιδέες, πληροφορίες και προτάσεις για δώρα!Started by plotolp , 20 Δεκ 2012 ![]() |
|
||
The Community Bar →
Ψυχαγωγία - Διασκέδαση →
Βιβλία →
Book RecommendationsStarted by Anelis , 08 Μάι 2012 ![]() |
|