Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#496 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 May 2011 - 22:41

Το ΚΗR στην αρχη πηγαινε για comedy και το γυρισε σε shonen. Γι αυτο να ξερεις υπομονη λιγο στην αρχη.
Το D.gray-man εμενα δεν με τραβηξε καθολου. Ειδικα η αρχη ειναι εντελως αδιαφορη για τα γουστα μου.

Το beelzebub διαβασε 4-5 chapter και αν δεν σ'αρεσει το χιουμορ του και το ολο κλιμα, μην το συνεχισεις ^^

2bbd14fc.jpg

#497 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 13 May 2011 - 22:42

Κοίτα δεν είναι άσχημο αλλά το manga είναι way better. Θα σου έλεγα να το δεις χαλαρά αφού τελειώσεις το manga και σε πιάσει η μανία για το επόμενο κεφάλαιο ώστε να έχεις κάτι να ξεχνιέσαι. :3

χμμμ δεν αξιζει απλα να το δω και να πιασω το manga απο εκει που τελειωνει το anime?:P

#498 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 May 2011 - 22:49

To Reborn είναι επιπέδου Bleach, σου προτείνω το Toriko που είναι ότι πιο κοντά σε είδος manga έχει βγει στο One Piece.
Posted Image

#499 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 May 2011 - 22:53

χμμμ δεν αξιζει απλα να το δω και να πιασω το manga απο εκει που τελειωνει το anime?:P

Χμμμ δεν θα το έλεγα... >.<

#500 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 13 May 2011 - 23:00

To Reborn είναι επιπέδου Bleach, σου προτείνω το Toriko που είναι ότι πιο κοντά σε είδος manga έχει βγει στο One Piece.

σαν concept δε με τρελαινει,εχω ακουσει πολυ καλα λογια ομως.....

Χμμμ δεν θα το έλεγα... >.<

damn you got me,ok θα ξεκινησω απ'το manga να χαρω και το σχεδιο σ'ολο του το μεγαλειο....

#501 Eva_But_No_Apple

Eva_But_No_Apple

Starting...

• Members
  • 9 posts

Posted 13 May 2011 - 23:05

Γεια σας γκαιζ!
Τωρα τελευταια αρχισα να βλεπω ανιμε και εχω δει τα πιο δημοφιλη μεχρι τωρα.
το αγαπημενο μ ειναι το great teacher onizuka , μπορει να μου βρειτε ενα ανιμε σε αυτο το στιλ και να χει κατω απο 50 επς?
We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars

#502 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 13 May 2011 - 23:07

Και γω το concept το θεωρούσα βλακεία αλλά αφού αρχίσα να το διαβάζω αποροφήθηκα από το γιγαντιαίο universe.
Posted Image

#503 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 May 2011 - 23:11

Γεια σας γκαιζ!
Τωρα τελευταια αρχισα να βλεπω ανιμε και εχω δει τα πιο δημοφιλη μεχρι τωρα.
το αγαπημενο μ ειναι το great teacher onizuka , μπορει να μου βρειτε ενα ανιμε σε αυτο το στιλ και να χει κατω απο 50 επς?

http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1755&page=306

#504 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 20 May 2011 - 11:15

ενας φιλος μου προτεινε να διαβασω το urotsukidoji, αλλα δεν το βρισκω πουθενα online (με ενα προχειρο search).

Ξερει κανεις κανενα site που να το εχει και αν αξιζει?
Posted Image

#505 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 28 May 2011 - 04:12

http://www.mangareader.net/shiroi-kumo

Ουτε 10 λεπτα δεν θα παρει! Αξιζει !

2bbd14fc.jpg

#506 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 posts

Posted 04 June 2011 - 20:53

Βασικα ψαχνω manga με χαρακτηρες οπως ο Sebastian στο Black Butler και ο Alucard στο Hellsing.... Εχετε τιποτα να μου προτεινετε;! :blingeye2:

#507 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 June 2011 - 22:53

Count Cain/Godchild και Tokyo Babylon για το πρώτο (από το οποίο Cain έχει εμπνευστεί κιόλας το Black Butler σε πάρα πολλά σημεία). Για το Hellsing δοκίμασε το manwha Priest, το manga του Vampire Hunter D και το Higanjima.

#508 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 June 2011 - 01:00

Guys, ψαχνω καμια χαζομαρουλα να διαβασω να περασω την ωρα μου. Δεν θελω κατι με deep story ή να ειναι σκοτεινο(σκοτεινο με την αποψη στυλ Zetman κλπ. Ο,τι αλλο πιο αναλαφρο και μη brain mushing is welcome).

Δωστε κατι που να διαβαζεται ευχαριστα. Δεν εχω προβλημα για on-going/completed ή το ποσο μεγαλο ειναι απλα κατι να περασω λιγες ωρες. Also no silly animal stories please. Και no shoujo.

#509 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 05 June 2011 - 01:23

Sun Ken Rock?

#510 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 June 2011 - 01:25

Sun Ken Rock?

Το ξερω εδω και λιγο καιρο αλλα ποτε δεν ειχα το στομαχι να το αρχισω.. Τελος παντων, now's the time I guess.

Thanks for your help.

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations