Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 5 Ψήφοι

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#481 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Απρίλιος 2011 - 16:30

Το περιμενα πως η απαντηση ηταν ναι απλως περιμενα κατι πιο.......πολυ?

λοιπον ...φαντασου εναν απο τους καλυτερους δημιουργους να βγαζει μανγκα και να μην πουλαει παραμυθι αλλα να σκεπτεται σε βαθος (μυστικιστικα, ιστορικα κτλ) ολα αυτα που σου παραθετει ...με μια αψογη σκηνοθεσια .... αν εχεις διαβασει αλλα του ...ξερεις.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#482 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 18:10

Έχει να προτείνει κανείς κανα καλό mystery , seinen με πολύ σασπένς , ανατροπές κλπ ?
Κατά προτίμηση completed γιατί αυτή τη στιγμή έχω καμιά 30αρια ongoing και δεν αντέχω άλλα ^^

#483 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 18:22

To doubt ^^
http://www.mangafox.com/manga/doubt_tonogai_yoshiki/

2bbd14fc.jpg

#484 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:36

Το άρχισα , είμαι ch 5 και μέχρι στιγμής είναι πολύ ωραίο ^^ Arigatoo .... Άλλες προτάσεις ?

#485 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:40

Κρατήσου καλά γιατί μετά τη μέση γίνεται βλακεία XD

Διάβασε MPD Psycho και ας μην είναι ολοκληρωμένο. It will change your life (καλά όχι, απλά τα σπάει)..

Δημοσιευμένη  εικόνα

#486 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 19:54

Μιας και αναφέρθηκε το MPD Psycho, δε προτείνετε κάτι παρόμοιο, γιατί όντως τα σπάει; XD

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#487 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 20:00

Κρατήσου καλά γιατί μετά τη μέση γίνεται βλακεία XD

Μη με ξενερώνεις τώρα :P

Διάβασε MPD Psycho και ας μην είναι ολοκληρωμένο. It will change your life (καλά όχι, απλά τα σπάει)..

Το έχω κατεβάσει αυτό αλλά προς το παρόν είναι stalled Άνθρωποι γλάστρες ? Και κάθε 2 chapters του βγαίνει και άλλη προσωπικότητα ? )

#488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 20:20

+1 για MPD Psycho. Πίστεψέ με όταν λέω ότι δεν μπορείς να φανταστείς την κατεύθυνση που παίρνει η σειρά.

Αν κάποιος το απόλαυσε μπορεί να πιάσει τα υπόλοιπα του ίδιου mangaka με μια μικρή εξαίρεση ενδεχομένως στο Leviathan που δεν αντέχεται. In a sense και τα Island και Goth αν και σαφώς κατώτερα θα έκαναν καλή δουλειά για καμιά ωρίτσα με ένα πιο μεταφυσικό twist στο πρώτο.

Freesia Jiraishin και Ιchi the killer could also do the trick

#489 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 21:02

Καλά μην με φάτε :P Θα του δώσω μια 2η ευκαιρία ... And thnx για τα άλλα recommendations ^^

#490 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 20:59

λοιπον guyz σκεφτομαι το καλοκαιρακι να διαβασω ενα απο τα εξης shounen:d-gray man,katekyo hitman reborn,soul eater,toriko,beelzebub

περισσοτερο ψημενος ειμαι για τα 2 πρωτα θελω ομως και την αποψη σας ποια να βαλω σε προτεραιοτητα??

#491 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 21:01

1,4,2,3,5 :3

#492 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 22:26

Βeelzebub
Hitman Reborn
Soul Eater
D.gray- Man
Toriko

2bbd14fc.jpg

#493 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 22:28

i'll go with d-gray man and khr for now....

but seriously με το gotta read them all που μ'εχει πιασει(εχω και καποια αλλα στο νου)απορω τι θα κανω:Crying2:
ps το ανιμε του d gray man αξιζει να το δω??

#494 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 22:38

στο Reborn τα πρώτα 6-7 volume είναι σε στυλ school life, εγώ το παράτησα κάπου εκεί λένε οτι σοβαρεύει αργότερα.
το D.gray- Man είναι πολύ καλό, μη το κάνεις quickread όμως, όπως θα διάβαζες το bleach(γενικά μιλάω) θέλει περισσότερη προσοχή.
Toriko είμαι κάπου στο τσάπτερ 30 και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

#495 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2011 - 22:40

Κοίτα δεν είναι άσχημο αλλά το manga είναι way better. Θα σου έλεγα να το δεις χαλαρά αφού τελειώσεις το manga και σε πιάσει η μανία για το επόμενο κεφάλαιο ώστε να έχεις κάτι να ξεχνιέσαι. :3

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations