Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 5 votes

Manga Recommendations

recommendations

• Please log in to reply
1133 replies to this topic

#466 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 30 March 2011 - 23:02

ξερω ποιο θελεις ...μια στιγμη να το βρω ....

Holyland Manga

Posted Image Posted Image

OM Rank: 99 Categories: action, live action, martial arts, psychological, seinen Author: Kouji Mori Artist: Kouji Mori Original Publisher: Hakusensha Magazine: Young Animal Start Date: 2000 Chapters: 100 - ongoing - irregular Summary

Yuu is a high school kid who doesn't really fit anywhere. To find a place he can belong, be accepted, he will do anything. However one thing leads to another and he is forced to fight to keep his place, his holyland.

εδω ...
μεχρι το 60-70 το παρακολουθουσα και εγω ...μετα επρεπε να δωσω εξεταστικη

Edited by laraska, 30 March 2011 - 23:07.

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#467 Kρεμμυδοιππότης

Kρεμμυδοιππότης

Μου ήρθε το ιντερνετ!!!!

• Members
  • 316 posts

Posted 30 March 2011 - 23:10

δεν θελω να εχει στοιχεια φαντασιας μεσα

To history's strongenst disciple kenichi είναι αρκετά προσγηομένο όσο αναφορά τα power levels ειδικά στην αρχή μπορείς επείσης να μάθεις και διάφορα για τις πολεμικές τέχνες απο αυτό το manga

#468 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 30 March 2011 - 23:28

Crows + Worst..Deliquents + Ξύλο. Δες και τις live action ταινίες.
Posted Image

#469 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 30 March 2011 - 23:33

^τις εχω δει και το εχω δει και τα εχω διαβασει.

ευχαριστω θα τα διαβασω, λεω να ξεκινησω με αυτο του laraska

#470 Mitsuhashi

Mitsuhashi

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 02 April 2011 - 01:47

To Kyou Kara ore wa είναι με διαφορά το αγαπημένο μου αν και άρχισε να σοβαρεύει τελευταία (δεν εχει στοιχεια φαντασίας μέσα) Πιστεύω θα σου αρέσει .

μετά σε Random σειρά

Belzebub
Hitman reborn
Haijime no ipo (είναι με Box , επίσης δεν εχει στοιχεια φαντασίας μέσα)
Strongest desciple kenichi (>>)

#471 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 02 April 2011 - 13:09

Μπορεις να αρχισεις το Higurashi no Naku koro Ni με παρομοιο setting αν και διαφορετικη εξελιξη των μυστηριων. Το Umineko ειναι λιγο μοναδικο στο ειδος του αλλα και γενικοτερα. Μας βαζεις δυσκολα..

Και γω με την σειρα μου να ζητησω και εγω κατι.. Ψαχνω ενα romance manga (ΟΧΙ shoujo/josei, OXI shounen-ai/yaoi ΟΧΙ yuri/shoujo-ai) κατα προτιμηση Shounen/Seinen, που να εχει καποιο στοιχειωδες story (δηλαδη να μην ειναι μονο fanservice). Καλο θα ηταν να μην ειναι Gender Bender, αλλα αν δεν υπαρχει κατι αλλο..

Μην προτεινετε τα:

-GE - Good Ending
-Kimi no Iru Machi
-Suzuka
-Pastel
-Love Hina
-Kami nomi zo Shiru Sekai
-Fortune Arterial
-Ichigo 100%
-Ane doki
-Girls Saurus
-Ai Kora
-REC
-Hetakoi
-Tonagura
-Amagami
-Open Sesame
-No Bra
-School Days (προφανως)
-Mahoraba
-Welcome to the NHK
-I''s
-IO
-Umi no Misaki
-Dears
-Sora no Otoshimoto
-Sundome
-Countrouble
-Kimikiss
-Ginen Shounen
-Bitter Virgin

Τωρα που τα ξανακοιταω, πολλα ειπα. Εγω σας βαζω πιο δυσκολα

Δες και το Unbalance x Unbalance . Λογικά θα σου αρέσει αλλά είναι λίγο εκνευριστικό πού τα νέα chapters τα βγάζει κάθε 2μηνο .

Τώρα έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σαν το Unbalance x Unbalance ή το Hetakoi ? Κατά προτίμηση School Life , Seinen και Harem . (Εκτός από Love Hina )

#472 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 April 2011 - 10:57

Δες και το Unbalance x Unbalance . Λογικά θα σου αρέσει αλλά είναι λίγο εκνευριστικό πού τα νέα chapters τα βγάζει κάθε 2μηνο .

Τώρα έχει κανείς να μου προτείνει κάτι σαν το Unbalance x Unbalance ή το Hetakoi ? Κατά προτίμηση School Life , Seinen και Harem . (Εκτός από Love Hina )

Διαβαζω ηδη το UxU απλα ξεχασα να το αναφερω :hot:.

Με τη σειρα μου να σου προτεινω καποια απο αυτα που εχω στη λιστα μου? Ισως να θες να τσεκαρεις τα GE ~ Good Ending, Suzuka, Kimi no Iru Machi και δες και τους αλλους τιτλους αν και τα περισσοτερα ειναι μεν school life και Harem αλλα ειναι Shounen. Μπορεις επισης να δεις αυτα που μου προτειναν οπως το A.I. του mangaka που εκανε το Love Hina. Αν σου αρεσε ομως το στυλ του love hina, πιστευω πως το Suzuka και το Mahoraba θα ταιριαξουν πιο πολυ γιατι αφορουν ενα αγορι που πηγε να ζησει σε ενα dormitory γεματο κοριτσια. Αν και το Mahoraba ειναι πιο αναλαφρο στο Harem, Ecchi element.

Also, καλο School life ειναι και το I"s.

#473 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 posts

Posted 03 April 2011 - 12:32

Διαβαζω ηδη το UxU απλα ξεχασα να το αναφερω :hot:.

Με τη σειρα μου να σου προτεινω καποια απο αυτα που εχω στη λιστα μου? Ισως να θες να τσεκαρεις τα GE ~ Good Ending, Suzuka, Kimi no Iru Machi και δες και τους αλλους τιτλους αν και τα περισσοτερα ειναι μεν school life και Harem αλλα ειναι Shounen. Μπορεις επισης να δεις αυτα που μου προτειναν οπως το A.I. του mangaka που εκανε το Love Hina. Αν σου αρεσε ομως το στυλ του love hina, πιστευω πως το Suzuka και το Mahoraba θα ταιριαξουν πιο πολυ γιατι αφορουν ενα αγορι που πηγε να ζησει σε ενα dormitory γεματο κοριτσια. Αν και το Mahoraba ειναι πιο αναλαφρο στο Harem, Ecchi element.

Also, καλο School life ειναι και το I"s.

Ωωω thnx θα τα τσεκάρω όλα , απλώς στο αρχικό σου post είχες πολλά και δεν ήξερα από που να αρχίσω :hihi2:

#474 rockabill-GR

rockabill-GR

ουγκα ουγκα!

• Members
  • 13 posts

Posted 22 April 2011 - 15:09

παιδια εχει να μου προτεινει κανεις κανα καλο manga σε στυλ φαντασυ και κωμωδια?
δλδ εχω τελειωσει naruto, bleach, Fullmetal alchemist, reborn, fairy tail και θα ηθελα κατι σε τετοιο στιλ. δεν θελω κατι σε στιλ berserk η ρομαντζο.
σκεφτομουν το one piece αλλα δεν ξερω.
καμια ιδεα??

#475 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 April 2011 - 15:23

Δοκιμασε κανα Busou Renkin.

#476 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 22 April 2011 - 15:24

One Piece καρφωτος :P
Checkαρε και τα Gamaran, Veritas(manwha) ^^

2bbd14fc.jpg

#477 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 April 2011 - 16:06

One Piece, Toriko, Beelzebub, Hunter x Hunter υπάρχουν πολλά σε αυτό το στυλ.
Posted Image

#478 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 April 2011 - 11:51

Το billy bat ειναι καλο?

sc5bab.jpg

#479 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 April 2011 - 21:59

ναι. Δε χρειαζοταν καν να ρωτησεις XD

#480 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 April 2011 - 22:28

ναι. Δε χρειαζοταν καν να ρωτησεις XD

Το περιμενα πως η απαντηση ηταν ναι απλως περιμενα κατι πιο.......πολυ?

sc5bab.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: recommendations