Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 votes

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#1261 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 24 January 2008 - 09:56

εσεις παντως φροντιστε να εχετε ενα καλο αλλοθι, ( μα δεν το εγραψα εγω , η παρανοικη γκομενα του φιλου μου, ενα σκανταλιαρικο ξωτικο του Αη Βασιλη, χακερ, υπονομευση, οι Νεφελιμ, και αλλα τετοια).:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1262 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 25 January 2008 - 22:09

Γειά και απο εμένα. Δε πρόλαβα να ενημερώσω το προφιλ μου ακόμα (πολύ φρέσκια), αλλά τα βασικά είναι οτι με λένε Βάσια και μένω εδώ και 2 χρόνια 4 μήνες στη Φινλανδία. Μέσα σε αυτό το καιρό ασχολούμαι με anime οπότε και σε αυτό το τομέα είμαι φρέσκια. Αυτή τη στιγμή παρακολουθώ Bleach, Naruto και κοντεύω να τελειώσω και τη δεύτερη σεζόν School Rumble.

Harima rocks!!! Hee hee.

Χαίρω πολύ λοιπόν!

#1263 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 26 January 2008 - 00:39

γεια σου βασια! καλά να περνας και καλα posts!

#1264 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 26 January 2008 - 01:23

Ευχαριστώ:blush2:

#1265 p3rk3le

p3rk3le

* u c h i h a *

• Members
  • 10 posts

Posted 26 January 2008 - 03:37

yatta! Sas vrika!
ok. maria, m.p.e.s. samou, gene8liazw me8aurio ('i aurio, ap oti vlepw t wra), manga (shojo) /anime (shounen (-ai!!) ), ps2, power/heavy metal, fandom (hp).. ta klasika!
"This is a battle. Of course it's gonna be unfair. That which is called battle was a monster originally born of unfairness and intolerance. 'I can't stand that guy', 'I can beat that guy', 'I can't forgive that guy'... We make enemies for all sorts of reasons. And from the moment you make an enemy, until one of you draws his last breath - you're in battle."
--Nnoitra
Spoiler:

#1266 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 January 2008 - 03:41

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

καλως ήρθες πέρνα μια βόλτα απο εδώ
http://www.anime.gr/forums/%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EA%E1%E9-%C1%ED%E1%EA%EF%E9%ED%FE%F3%E5%E9%F2/918-%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-%D4%CF%D5-forum.html

happy posting :wooi2::wooi2::wooi2::wooi2::wooi2:

ps. τι ειναι αυτό τις σάμου που εγραψες; πανεπιστήμιο;

#1267 Tri-Edge

Tri-Edge

Starting...

• Members
  • 4 posts

Posted 26 January 2008 - 17:12

Geia hara se olous:hi:. Graftika sto animegr me dimokratikes diadikasies:uhh: haris ton poli kalo mou filo Blademaster_X:nod: gia na simetehw kai egw sto eglima:hehehe: kai gia na antalaxw apoyeis gia anime,games etc. mi na yoro shi kou:riiight:!!!

#1268 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 January 2008 - 18:06

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

Tri-Edge και υπόλοιποι welcome!

Posted Image

#1269 p3rk3le

p3rk3le

* u c h i h a *

• Members
  • 10 posts

Posted 26 January 2008 - 22:10

τι ειναι αυτό τις σάμου που εγραψες; πανεπιστήμιο;

πανεπιστήμιο αιγαίου, Μηχανικων Πληροφοριακών + Επικοινωνιακών Συστημάτων aka Μ.Π.Ε.Σ. lmao
"This is a battle. Of course it's gonna be unfair. That which is called battle was a monster originally born of unfairness and intolerance. 'I can't stand that guy', 'I can beat that guy', 'I can't forgive that guy'... We make enemies for all sorts of reasons. And from the moment you make an enemy, until one of you draws his last breath - you're in battle."
--Nnoitra
Spoiler:

#1270 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 28 January 2008 - 22:09

minasan, konnichiwa ! watashi ha Γιωργος de aru :kakashithumbup: Ελπιζω Να τα ειπα σωστα :P Ειμαι τρελος φαν των Mecha (Macross, Gundam, Neon Genesis Evangelion, Guyver, k πολλων αλλων που δεν μου ερχονται τωρα:hihi2:) k Samurai/Νinja k γενικως action σειρων (Samurai X, Naruto, Bleach, Claymore, Berserk, D-GrayMan, Black Lagoon, klp.). Μενω στο Παλιο Φαληρο κ σπουδαζω στην ΑΕΝ/Ασπροπυργου κ εχω γενικως τρελλη μανια με οτιδηποτε Γιαπωνεζικο κ εχω παει μερικες φορες Ιαπωνια αλλα δεν το απολαυσα οσο ηθελα λογω δουλειας:sigh2: . Χαρηκα που σας βρηκα guys & girls :riiight:

#1271 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 January 2008 - 22:23

Θέε μου τι είπε το άτομο έχει κάνει το όνειρο πραγματικότητα και γκρινιάζει...
σκοτώστε τον... ή μάλλον θα τον σκοτώσω εγώ...

Καλώς ήρθες

#1272 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 28 January 2008 - 22:54

:hahaha: Domo arigato Erisabetsu-kun ! Tο θεικο για μενα ηταν που ειδα απο κοντα τυφωνα (για την ακριβειαην καναμε 1 ωρα πριν φτασει :hero: ) στο Tokyo Bay φευγωντας απο την Chiba αλλα λογω του οτι τρεχαμε σαν τους παλαβους να προλαβουμε να παμε Ν.Κορεα δεν προλαβα να βγαλω φωτο :sigh2: ... Απο μερη που πηγα Ιαπωνια ηταν στην Mizushima στην κεντρικη Honsu k στην Chiba οπου ουσιαστικα ειναι μερος του αχανους Tokyo. Το κακο ηταν οτι καθομασταν μονο για 6 ωρες στο καθε μερος και ετσι μονο μια φορα βγηκα στην Mizushima ολο το εξαμηνο ... Απο εκει μετα πηγα Ολλανδια Rotterdam :hahaha: (περασα φανταστικα εκει) αφου φορτωσαμε απο Kuwait k Dubai . Θα φροντισω να βγαλω φωτο απο τα ταξιδια μου guys and girls στο αναλογο topic. Και παλι καλως σας βρηκα :riiight:

#1273 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 28 January 2008 - 23:21

Oi oi δεν είναι kun! :oo:
Πάντως πολύ ταξιδεύεις,τυχερός :wooi2:
Welcome!

#1274 MechDesigner

MechDesigner

Mech Apprentice Engineer

• Members
  • 61 posts

Posted 28 January 2008 - 23:37

Oops συγνωμη για το γεωμηλο κ Darthnicolas thnx για την διορθωση :respect: .Α και Erisabetsu-chan εισαι χαριτωμενη οταν θυμωνεις :awww: !

#1275 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 28 January 2008 - 23:41

minasan, konnichiwa ! watashi ha Γιωργος de aru :kakashithumbup: Ελπιζω Να τα ειπα σωστα :P Ειμαι τρελος φαν των Mecha (Macross, Gundam, Neon Genesis Evangelion, Guyver, k πολλων αλλων που δεν μου ερχονται τωρα:hihi2:) k Samurai/Νinja k γενικως action σειρων (Samurai X, Naruto, Bleach, Claymore, Berserk, D-GrayMan, Black Lagoon, klp.). Μενω στο Παλιο Φαληρο κ σπουδαζω στην ΑΕΝ/Ασπροπυργου κ εχω γενικως τρελλη μανια με οτιδηποτε Γιαπωνεζικο κ εχω παει μερικες φορες Ιαπωνια αλλα δεν το απολαυσα οσο ηθελα λογω δουλειας:sigh2: . Χαρηκα που σας βρηκα guys & girls :riiight:

Are you f*cking kidding us??? O_o

Καλωσήρθες! :wooi2:

Posted Image