Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4853 replies to this topic

#691 Yuna

Yuna

Anime Freak

• Members
  • 328 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούνιος 2007 - 17:58

Καλωσήρθες στο κοσμο των anime Ραφαηλ! Πράγματι φαίνονται για παιδικά αλλα είναι φοβερα!!!

#692 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2007 - 20:29

Καλωσήρθες Αρχάγγελε Ραφαήλ(πλάκα σου κάνω ^^) και ελπίζω να πετ...εχμ...διασκεδάσεις από την χαρά σου στον κόσμο του anime.Αλλά μίας που το όνομα σου επιφέρει το όνομα ενός Άγγελου του Θεού τυχερέ υπάρχουν και animes που λένε για Αγγέλους :P

nyways καλά να περάσεις...
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#693 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2007 - 21:20

Γεια σας! και εγώ είμαι σχετικά νέα στα anime!!!(λίγο πριν τα Χριστούγεννα άρχισα να βλέπω) με λένε Ναντία είμαι 16 χρονών (την άλλη εβδομάδα γίνομαι 17)
Είμαι από Θεσσαλονίκη και λατρεύω και την ισπανική γλώσσα!!! :lovulovu:(όλοι μου οι φίλοι αναρωτιούνται πως λατρεύω ταυτόχρονα τα ιαπωνικά "έργα" anime και τα ισπανικά έργα καθώς μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικές κουλτούρες) -να τονίσω οτι δεν εννοώ τις ισπανικές νουβέλες όπως marimar, maria la de bario κλπ-

τα αγαπημένα μου anime ειναι το naruto και το bleach (τα υπόλοιπα που έχω δει απλά τα λατρεύω):wooi2:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#694 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2007 - 23:45

καλωσήρθες συμπατριώτισσα μου :lovulovu:

Κι εμένα μου αρέσει ο Naruto-kun + καλή επιλογή για avatar που έβαλες την γλυκεία(σαν εσένα) Sakura Harouno. ^^
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

#695 SakuSuki

SakuSuki

rabid fangirl

• Members
  • 117 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Ιούνιος 2007 - 23:56

καλωσήρθες συμπατριώτισσα μου :lovulovu:

Κι εμένα μου αρέσει ο Naruto-kun + καλή επιλογή για avatar που έβαλες την γλυκεία(σαν εσένα) Sakura Harouno. ^^

Το Naruto είναι το καλύτερο anime. . .:lovulovu:
^-^ σε ευχαριστώ πάρα πολύ
Δημοσιευμένη  εικόνα

#696 ZlatkoGR

ZlatkoGR

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 01:14

Καλησπέρα σε όλους. Γιάννης, παντελώς άσχετος με anime, βλέπω Death Note τελευταία και είπα να ενημερωθώ γενικότερα στο αντικείμενο...

Erisabetsu, είδα είπες πως δεν κάνετε τίποτα. Πίστεψε με, βλέπω σοβαρή δουλειά εδώ και μου αρέσει αυτό. Καλή συνέχεια σε όλους...

#697 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 01:19

Συμφωνώ το avatar είναι πολύ ωραίο :lovulovu:

#698 Gio

Gio

Rurouni

• Members
  • 47 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 14:20

Hi~
well... i have been wandering in a lot of forums, however, i hadn't com yet here, and maybe 'cause of boredom. Anyway i don't actually post that much, but that's not the point.

My name is Giorgios, i was born in Venezuela, but my mother is Greek and my Father Italian, so i can speak Spanish, English and Greek. I've been watching anime since i was in 3th elementary school grade, about 10years i guess, right now i enjoy more reading manga than watching anime, but still i keep doing both as well as playing RO, and listening to j-m or hanging out with friends (usually Blady-chan ./kis =3).
Δημοσιευμένη  εικόνα

#699 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 18:16

Καλώς ήλθες!

(Η παρέα μας σιγά-σιγά γίνεται worldwide. :D)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#700 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2007 - 23:11

welcome to anime.gr fan club giorgios and we hope u enjoy this anime site well with us :D

stay here and u'll meet lots of anime-lovers who might have the same interests as u do. :D

#701 Panoramixgr

Panoramixgr

Anime Amateur

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 14:34

Καλησπερα και απο μενα. Το ονομα μου ειναι Νικος ειμαι 22 ετων και ειμαι φοιτητης στο Πανεπιστημιο Πειραια. Ασχολουμαι εδω και ενα χρονο με τα anime και εχω δει ολα τα επεισοδια(οσα εχουν βγει τουλαχιστον) του one piece. Εχω ασχοληθει και λιγο με το bleach αλλα δεν με κερδισε. Μεχρι προτινος επαιζα wow και δεν ειχα πολυ χρονο εφτασε ομως το πληρωμα του χρονου στο game. Ευελπιστω πως θα επαναδραστηριοποιηθω συντομα οσον αφορα τα anime. Ευχαριστω

#702 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 14:43

να την ακους την Erisa φιλε Ραφαηλ. ειναι τοπ
Δημοσιευμένη  εικόνα
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#703 Blademaster_X

Blademaster_X

N.ew W.orld

• Members
  • 294 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 14:57

Hi~
well... i have been wandering in a lot of forums, however, i hadn't com yet here, and maybe 'cause of boredom. Anyway i don't actually post that much, but that's not the point.

My name is Giorgios, i was born in Venezuela, but my mother is Greek and my Father Italian, so i can speak Spanish, English and Greek. I've been watching anime since i was in 3th elementary school grade, about 10years i guess, right now i enjoy more reading manga than watching anime, but still i keep doing both as well as playing RO, and listening to j-m or hanging out with friends (usually Blady-chan ./kis =3).

Gio-swan is in!!!:nod:

Welcome to the members! Για να μη λετε πως κανω διακρισεις!
Μην ξεχνιομαστε! Ο καλος poster ειναι ο τακτικος και μη-spammer:wis:

#704 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 15:31

Καλώς τον Gio :D Αν θέλεις εδώ είναι ένα link που μετατρέπει τα greeklish σε ελληνικά http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

Ένα θερμό καλωσόρισμα και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη. Ελπίζουμε να σας αρέσει η παρέα μας :nod:

E5VV38U.jpg

#705 AkiraSato

AkiraSato

Anime Amateur

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2007 - 16:35

Γεια σας ,το ονομα μου ειναι Αγγελος,ειμαι 18 ετων και μολις τελειωσα το λυκειο.Μου αρεσει να σκιτσαρω να βλεπω anime kai να παιζω μουσικη.