Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

[New member Section]:A few words about yourself
Posted 05 June 2007 - 17:23
Posted 06 June 2007 - 10:12
Καλοσήρθες!!! Θα βρεις καλές προτάσεις τριγύρω αλλά εξαρτάται απο τι σου αρέσει...
Θέλω να δω anime που απευθύνονται σε ενήλικους. Μη μπερδευόμαστε:δεν αναφέρομαι σε hentai. Οτιδήποτε με splatter, βία κλπ. είναι μέσα στα αποδεκτά και επιθυμητά όρια. Απλά να έχει και κάποιο story που να αξίζει τον κόπο να ασχοληθείς...
Γενικά είμαι ανοιχτή σε οποιαδήποτε πρόταση (βλέπω μέχρι και yaoi - μανιωδώς- επομένως...)
Posted 06 June 2007 - 10:47
Tinagk, για να μην βγαίνουμε offtopic, το παραπάνω μπορείτε να το συζητήσετε με την ησυχία σας εδώ πέρα Anime Recommendations

Posted 09 June 2007 - 10:30
Αποστόλης είναι το όνομα μου, και βλέπω τελευταία με μανία ongoing σειρές.
Σε αλυσίδες δεν πρόκειται να συμμετάσχω, μιας και είμαι υπερήφανο μέλος του awmn.. Σκοπεύω όμως να σας ζαλίσω στο forum οπότε να είστε προετοιμασμένοι.
Χωρίς Παλέρμο,
δεν έχει υπογραφή.
Posted 09 June 2007 - 12:43
14.06 Devil May Cry
Εγώ το παίζω το παιχνίδι αυτό και περιμένω πως και πως την σειρά...πολύ αστείος ο Dante...

Πάντως Καλωσήρθες Αποστόλη!!!"AWMN" ?βλέπω είσαι του Aσύρματου Αθηναικού Δικτύου irc...Παλιά ήμουν εκεί αλλά το σταμάτησα...!

Posted 09 June 2007 - 12:47

2. Wow, τόσο πολύ anime διακινείται στο AWMN (Athens Wireless Metropolitan Network για όσους δεν γνωρίζουν); Άραγε εδώ στην Θεσσαλονίκη το TWMN έχει την ίδια ποικιλία;
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 09 June 2007 - 13:09

Posted 09 June 2007 - 16:01
17 χρονων μενω καρδιτσα και τρελαινομαι για anime και αμερικανικες σειρες (prison break, lost, 24 κλπ κλπ)
παιζω λιγακι κιθάρα και μου αρέσει το ποδόσφαιρο (όχι να βλέπω μόνο να παίζω!)
αυτααα...! αμα θυμηθώ τπτ άλλο θα ειδοποιήσω !!

Posted 11 June 2007 - 15:03
Με τα anime τον τελευταίο καιρό ασχολούμαι, με αγαπημένο μου μέχρι στιγμής το One Piece..Επλίζω να περάσουμε καλά...Θα τα ξαναπούμε!!!!
Posted 11 June 2007 - 16:14
Posted 16 June 2007 - 03:31

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για μια αρκετά παλιά ταινία manga (βιντεοκασέτα!), με ελληνικό τίτλο "Ο Φακός" ;! Ένας κόκκινος φακός στο πίσω μέρος της παλάμης, που δίνει δύναμη στον 1γωνιστή, που δεν θυμάμαι πως τον λένε, αλλά θυμάμαι την γκόμενά του Κιμ & το φίλο του Μπαζ (ένας χοντρός με μούσια αν θυμάμαι καλά).
Αν κάποιος ξέρει κάτι θα χαρώ ιδιαίτερα

Posted 16 June 2007 - 05:03

Μήπως γνωρίζει κανείς τίποτα για μια αρκετά παλιά ταινία manga (βιντεοκασέτα!), με ελληνικό τίτλο "Ο Φακός" ;! Ένας κόκκινος φακός στο πίσω μέρος της παλάμης, που δίνει δύναμη στον 1γωνιστή, που δεν θυμάμαι πως τον λένε, αλλά θυμάμαι την γκόμενά του Κιμ & το φίλο του Μπαζ (ένας χοντρός με μούσια αν θυμάμαι καλά).
http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=2043

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 18 June 2007 - 09:53

Posted 18 June 2007 - 17:22
Ραφαήλ με λένε. Είμαι καινούργιος στο forum και στα anime γενικότερα. Απ΄ότι βλέπω εδώ υπάρχουν άτομα με πολλή γνώση πάνω στο αντικείμενο, το οποίο κακά τα ψέματα είναι υποτιμημένο στην Ελλάδα. Τους επιδοκιμάζω.
Αν εξαιρέσουμε το Voltron (Lion Force) που έβλεπα μικρός, αυτό που με τράβηξε ήταν το Ηellsing. Από τις συζητήσεις του forum, έχω άρχισει να βλέπω Claymore, FMA, Monster (και το Υu-gi-oh gx μιας και μ' αρέσει το trading card game). Περιττό να πω ότι είναι φοβερά και τα τρία, τουλάχιστον ό,τι έχω προλάβει να δει, καλλύτερα από το Ηellsing, ενώ με το Claymore ξαναζώ στιγμές Prison Break !!! Για Death Note και ΝGE θα δούμε στο μέλλον.
Μικρά spoilers για το Claymore και το FMA
Είναι πολύ ωράιο αυτό που κάνετε ! Συνεχίστε το !
Posted 18 June 2007 - 17:44
δεν κάνουμε κάτι.. και μη λες συνεχίστε το, απλά να είσαι και εσύ μαζί μας και να συμμετέχεις. Αφού διαβάσεις τα Forum Rulez