Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

* * * * * 7 Ψήφοι

[New member Section]:A few words about yourself

• Please log in to reply
4855 replies to this topic

#511 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2007 - 21:22

Mina san yoroshikou onegai simas!Bokuno namae wa Fwtis!Fwti-kun yonde o koudasai ne?
Καλώς σας βρήκα παίδες!Είμαι ο Φώτης και είμαι 18 ετών σωματικά αλλά πνευματικά έχω κολλήσει στα 12:'D .Για κακή μου τύχη ξαναδίνω πανελλήνιες :despair:.Ασχολούμαι με τα anime απο την δευτέρα γυμνασίου και είχα την τιμή να ήμουν ένα απο τα ενεργά μέλη του dragonballz.gr,μιας απο τις πρώτες(αν όχι η πρώτη)anime κοινότητες της Ελλάδας με διαφορετικό Nick απο το τωρινό όμως
Τα ενδιαφέροντα μου είναι τα συμβατικά anime και manga ενώ πριν κάνα 5 μηνο ξεκίνησα μία εκπληκτική πολεμική τέχνη ονόματι capoeira.Αν δεν ξέρετε τι είναι προσπαθήστε να φέρετε στο μυαλό σας τον Eddie απο το Tekken 3 8)
Αυτά για μένα,ελπίζω να καταφέρνω να ποστάρω συχνά πυκνά και γενικά να έχω επαφή με το forum
C-ya!

#512 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2007 - 21:37

Gokigen-yooo~

LfNX0dh.png

#513 athnali

athnali

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 17:09

γεια σας! με λενε αθηνα κ ειμαι 20 χρονων, κ τυχαία ανακάλυψα τον φόρουμ αυτό μέσω μιας φίλης. μη περιμένετε καμιά πολύ φοβερή δήλωση του τύπου "βλέπω anime από τα 3 μου, έχω 400 συλλεκτικά τεύχη manga απο την θεία μου στην ιαπωνία κτλ" Η αλήθεια είναι πως όταν ήμουν μικρή έβλεπα τα κλασσικά dbs στον αντέννα κ τώρα τελευταία εχω αρχίσει κ βλέπω μερικές σειρές που μου έκαναν εντύπωση όπως Project Arms, Evangelion, hellsing, FMA, Eureka 7, και 2-3 ακόμα. Εδω θα μπαίνω κυρίως για να μαθαίνω πράγματα απ τους παλιους κ δε νομίζω να δείτε κ πολλά post μου cause im a noob :P << Επίσης ανακάλυψα ότι μου παίρνει 2 ώρες να γράψω 1 απλή παραγραφούλα στα ελληνικά, ισως κ να το συνηθίσω καποια στιγμή. πολλούς μήνες το χρόνο είμαι στην αυστραλία όμως κ ίσως να χρειαστεί να bend the rules λίγο όταν είμαι εκεί :)

κατα τα άλλα είμαι πορωμένη με online games κυρίως τα τζαμπέ, αλλα και pay to play να ναι παντα βρισκουμε ενα τροπο :bleh:, και τα pc games.., console games.. οτι ναναι.

α ναι. i like fairies:o παραλιγο να το ξεχασω!

κ να χαζευω pics απο goth lolitas κτλ κανοντας ονειρα οτι μπορει μια μερα να τα β'αλω κ γω αυτα τα ρούχα!! εστω κ για λιιιιιιγο :respect:

οκ πολλά έγραψα. αν έμεινε κανα κενό ρωτήστε με :

#514 gunslinger girl

gunslinger girl

Anime Newbie

• Members
  • 40 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 17:42

έμεινε κανα κενό ? :P
welcomee ^_^/ i pat you/
There is no real life, only afk.
(..and /patpat)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#515 athnali

athnali

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 18:55

thanx gunslinger! ^.^

#516 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 19:06

Γεια σας παιδια....αν και λιγο καθυστερημενα γιατι εχουν περασει καποιες μερες απο τοτε που μπηκα και εγω στην παρεα του anime//gr.
Λοιπον, με λενε Αλεξανδρο και ειμαι 24 χρονων απο Θεσσαλονικη. Σπουδαζω Πολιτικος Μηχανικος και ειμαι 6ο ετος. Ενδιαφεροντα, εκτος απο anime, μ αρεσει να ασχολουμαι με υπολογιστες και αθλητικα. Απο μουσικη ακουω κυριως synth pop 80s και γενικοτερα ηλεκτρονικη μουσικη (παλιοτερα ακουγα metal και τωρα κατι ψιλα)

#517 DjDragon

DjDragon

*Don't be like me*

• Banned
  • 642 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 20:06

Fotakou + Digitaltracker καλωσήρθατε στο anime.gr και ελπίζω να περάσετε καλά και χαβαλέ... :D

athnali κι άλλο "μωρό" στην παρέα μας :D καλωσήρθες...Θελείς να σου κάνω pafu pafu όπως έλεγε ο Muten Rosi-sama στο Dragonball Z? :P (Just kidding... :P) :love:
My Chain : "Dragon Chain" ---> THIS CHAIN HAS BEEN STARTED !!!ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ !!!:D

Δημοσιευμένη  εικόναDon't get near of me!I'm a shark!

#518 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 20:25

Fotakou + Digitaltracker καλωσήρθατε στο anime.gr και ελπίζω να περάσετε καλά και χαβαλέ... :D

athnali κι άλλο "μωρό" στην παρέα μας :D καλωσήρθες...Θελείς να σου κάνω pafu pafu όπως έλεγε ο Muten Rosi-sama στο Dragonball Z? :P (Just kidding... :P) :love:

Μην το παρακάνεις ,δεν ειμαστε site γνωριμιων,γιατι λίγο θελει για να παρεξηγηθει
κάποιος/α.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#519 athnali

athnali

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 23:52

μωρο? :o

#520 athnali

athnali

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2007 - 23:54

δεν παρεξηγηθηκα, απλα σε πανικοβαλα εστω και για λιγα δευτερολεπτα? :P
προσπαθησα παντως :D

#521 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2007 - 04:58

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη μας και τους ευχόμαστε ψυχική δύναμη και υπομονή για όσο καιρό θα είναι στην παρέα μας (δλδ μέχρι να τους σπάσουμε τα νεύρα)...:)

Stay well and happy posting...^^

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#522 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2007 - 13:54

για σας!!!
καιρός να πω k εγώ τίποτα για εμενα...
αυτός που με κόλλησε στα "ανιμε" ήταν ο κολλητός μου, τελείως "ανιμε" freek,
"παρολαυτα" δεν είναι στο forum...
τρελαίνομαι για το Bleach k το αγαπημένο μου "ανιμε" πρέπει να είναι το Elfen Lied!!!
απλά γα***
η μουσική που ακουο ειναι κιριος alternative rock, epic metal k power simfonick metal...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler: Elfen Lied!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#523 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2007 - 14:38

καλώς ήρθες...

το μηνυματάκι

Προσοχή Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε gr33klish στις απαντήσεις σας...^^

δε σου εμφανίζεται εσένα όταν πας να κάνεις reply;

γιατί έχεις πάρει παραμάζωμα και ποστάρεις σε greeklish παντού...

#524 Shiba

Shiba

Newbie

• Members
  • 41 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2007 - 15:12

Hey ya welcome guyzzz. I hope you'll enjoy your stay :D.

#525 denCorg

denCorg

Anime Fan

• Members
  • 211 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2007 - 15:28

Χαιρετώ τα αξιότιμα μέλη του anime.gr...

Να πω και εγώ λίγα πράγματα σαν νέο μέλος...

Με λένε Διονύση και σπουδάζω στη Πάτρα μηχανικός Η/Υ (aka CEID)

Από μικρός ήμουν τρελαμένος με την anime κουλτούρα κτλ αλλά τώρα τελευταία λόγω DSL έχω αρχίσει να μπαίνω πιο πολύ στα πράγματα...

Το site το γνώρισα από το google (:P) ψάχνωντας ελληνικό forum για anime...
Τέσπα αυτα προς το παρόν...

keep up the good work και δώστε anime στο λαό...
Go figure...
Δημοσιευμένη  εικόνα